Хайде на театър 2

• 266 820
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Наистина бях късметлийка бяха точно пред мен миличките  Flutter

# 1 741
Ще гледам Колекцията в Младежкия в петък Simple Smile

# 1 742
Гледах Арт в Сатирата. Може би, очакванията ми бяха големи или просто не беше моята постановка. Иначе тримцата Карамазов, Вергов, Бахаров са големи сладури.

# 1 743
  • София
Гледах Арт в Сатирата. Може би, очакванията ми бяха големи или просто не беше моята постановка. Иначе тримцата Карамазов, Вергов, Бахаров са големи сладури.

Май и моите бяха големи,защото не останах много очарована...

# 1 744
  • Варна
Бихте ли казали накратко за какво се разказва ,весела постановка ли е ?

# 1 745
  • София
"Обикновено съперничеството за хубави жени е поводът за напрежение в мъжките приятелства. Но не такъв е случаят с Марк, Серж и Иван. Най-неочаквано закупуването на модернистична картина провокира поредица от откровения между дългогодишните приятели. Дали все още ги забавляват едни и същи неща? Допълват ли се все така взаимно като трио? Умеят ли след толкова години да уважават избора на другия?
Търсейки баланса между откровение и лицемерие в името на дружбата, тройката приятели се забърква в комични обяснения."

Забавно се води,обсъждат разни неща от живота и тук-там може и да се засмееш,на мен ми го препоръчаха,но не ми хареса ,много малко ми бяха смешните моменти.Владо Карамазов ми хареса най-много!

# 1 746
Здравейте, решила съм да купя билети за подарък на майка ми и понеже по принцип харесвам ТБА, исках да ви попитам дали сте гледали Йерма и дали е хубаво представлението.
Моля ви препоръчайте също и някое от априлските предложения.
Не знаех, че "Възгледите на един учител за...." все още се изкупуват за секунди  Rolling Eyes Та съм ги изпуснала.
Благодаря предварително!

# 1 747
  • София
Аз там съм гледала само Ножица-трепач в ТБА и много ми хареса,много се смяхме,1-та част не е толкова забавна,но след това като започне участието и на публиката става много смешно и забавно  Laughing

# 1 748
Аз там съм гледала само Ножица-трепач в ТБА и много ми хареса,много се смяхме,1-та част не е толкова забавна,но след това като започне участието и на публиката става много смешно и забавно  Laughing
Потвърждавам за Ножицата...Иначе и аз малко неща съм гледала там  Rolling Eyes Embarassed

# 1 749
Потвърждавам за Ножицата...Иначе и аз малко неща съм гледала там  Rolling Eyes Embarassed
Качествените постановки в ТБА са Йерма и Декамерон.  Wink

# 1 750

Качествените постановки в ТБА са Йерма и Декамерон.  Wink

Да. И аз съм чувала хубави неща за тях, но все не мога да се организирам.

# 1 751
Аз гледах и бях много приятно изненадана от представлението "Разкази от бъчвата" в Нов театър, НДК!
Страхотно направено с много чувство за хумор, ведра атмосфера изпълнена с приключения и авантюризъм. Изобщо не бях сигурна, че ще ми хареса и отидох с доста предубеждения, но останах очарована!

# 1 752
Аз гледах и бях много приятно изненадана от представлението "Разкази от бъчвата" в Нов театър, НДК!
Страхотно направено с много чувство за хумор, ведра атмосфера изпълнена с приключения и авантюризъм. Изобщо не бях сигурна, че ще ми хареса и отидох с доста предубеждения, но останах очарована!
С кого е? Simple Smile

# 1 753
Гледах Дон Жуан в Народния. Майсторска работа на Морфов, сценографите, Донков.... обаче напоследък предпочитам само смях, а тази постановка свърши тежко, макар, че по-средата беше и смешно....

# 1 754
С кого е? Simple Smile
Авторски моноспектакъл на Димитър Иванов ... и неговите кукли. Режисура: Димитър Стефанов.
http://theatre.art.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B8 … 2%D0%B0_71_160_20
Нещо по-различно е и на мен ми хареса и мисля, че всички в залата бяха очаровани. Заслужава се да се гледа!

Общи условия

Активация на акаунт