Хайде на театър 2

• 266 959
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Някой гледал ли е "Тиква" в Сатирата? Мнения?

# 1 531
Да, страхотен моноспектакъл! Задължително го гледай.  Peace

# 1 532
  • Варна
Някой гледал ли е "Кастинг за мъже" с Мария Сапунджиева и Геро?

# 1 533
Някой гледал ли е "Кастинг за мъже" с Мария Сапунджиева и Геро?

Аз го гледах през февруари.  Не е лошо, лека приятна комедия. Двамата са ми любимци, дори Геро в тази постановка направи по-силна роля.

# 1 534
  • София
Здравейте,
излезе програмата за Нощта на театрите
http://www.theatresnight.org/events
И сега се чудя какво да си избера... бихте ли препоръчали нещо от по-неизвестните представления, на по-малките трупи.

# 1 535
  • Варна
kativita, благодаря за отговора   bouquet. Купих билети и се надявам да ни хареса.

# 1 536
Гледали ли сте Господин Пунтила и неговият слуга Мати? Може ли мнения?

# 1 537
Още 1 глас за ЖАНА в Народния.

# 1 538
  • София

Аз пък да се оплача. Напоследък забелязвам, че в театрите няма никакви декори. Много постни...Някак си не ми харесват, все пак, човек отива на театър заради цялостното внушение. Разбирам, че се пести, обаче все пак салоните са пълни, защо не правят декори вече?

# 1 539
Някой гледал ли е постановката Нирвана - разказва за драмата на Яворов и Лора. Чудя се дали е добра и заслужава ли си да се гледа. Притеснява ме да не е много тежка, все пак е драма.

# 1 540

Аз пък да се оплача. Напоследък забелязвам, че в театрите няма никакви декори. Много постни...Някак си не ми харесват, все пак, човек отива на театър заради цялостното внушение. Разбирам, че се пести, обаче все пак салоните са пълни, защо не правят декори вече?

Минимализъм. Wink

# 1 541
  • София

Минимализъм. Wink

Хе хе...да, така уж по творчески му викат на това...пестене. Честно казано, направо ме отказват да ходя. Помня едновремешните постановки, бяха с красиви декори, костюми, човек се потапяше цялостно в изживяването. А сега...минимализъм, в доста случаи съчетано с актьорско "безмузие", ако ме разбираш... Sad

# 1 542
В театър София е интересна сценографията.Парижката света Богородица взе и награда през тази година точно за това. Ян Бибиян също е с интересни декори, а и  Госпожа Министершата също има интересно решение в тази посока.

# 1 543

Не съм,но като се има в предвид режисьорът-Димитър Стефанов гарантирам,че ще е добро!За актьорът-Димитър Живков също мога да гарантирам.

Някой гледал ли е постановката Нирвана - разказва за драмата на Яворов и Лора. Чудя се дали е добра и заслужава ли си да се гледа. Притеснява ме да не е много тежка, все пак е драма.

Ако става дума за Нирваната на театър "Сфумато" мога да те убедя,че си заслужава!И от гледна точка на режисурата и от гледна точка на актьорите

# 1 544
А някакво мнение за "Бившата жена на моя живот"? Май било и дълго?

Общи условия

Активация на акаунт