Хайде на театър 2

• 266 950
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 560
В сайта им ги има датите, следващата май е тази събота.
За 4тири годишна може да й е малко дълго, че е към час и половина, ама си заслужава, отидете!  Heart Eyes

# 1 561
  • Някъде на път....
За 4 годишно е подходящ и този спектакъл:

# 1 562
  • София
Продавам два билета за Дон Жуан - Петък - 12 Декември 2014 | 19:00 - Голяма сцена, Нареден театър.
Първи ред, едно до друго. 15лв за двата.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 13:29 от vitaminka

# 1 563
buldoka, би ли споделила защо? Аз също се канех да купувам билети и мнението ти ще ми е полезно.
Защото актьорите се измъчиха от тази постановка. Ролите не са разпределени подходящо. Няма музикално оформление. Сценографията е под всякаква критика. Безсмислени режисьорски решения. Много зле! Naughty

# 1 564
  • София
Гледахме "Веселите уиндзорки" (май не съм чела отзив за тази пиеса  newsm78) в "Иван Вазов". Хареса ни, без "уау" ефект. Който търси нещо разтоварващо, може да гледа тази постановка. Английският хумор е в автентичен вид, младият английски режисцор се е справил чудесно и съответно се възприема безпроблемно от българската публика. Като минус - твърде дълга е пиесата, 3 часа + антракт.

# 1 565
Някой знае ли с каква продължителност е Възгледите на един учител за народното творчество на Камен Донев?

# 1 566
  • В царството на игрите:)
Някой знае ли с каква продължителност е Възгледите на един учител за народното творчество на Камен Донев?
Около 2 ч. и 10-15 мин. с аплодисментите. Аз преди няколко дни ходих на втората част и.......нямам думи! Невероятно преживяване! Peace

# 1 567
Гледах в "Сълза и смях", новата постановка "Обич.ком" -
пълна загуба на време и ресурс.
Най-неприятното - актьорите все едно бяха самодейци, а не професионалисти.
Играеха с пълна апатия. НЕ препоръчвам.

# 1 568
  • София
"Бурунданга" --- сатиричен театър. Приятна постановка. Хареса ми.

# 1 569
  • София
Здравейте,

от 10-ти насам всеки ден гледам за програмата на Народния театър за януари. Все още няма нищо. Някой знае ли , кога ще я обявят? Искам да водя един приятел на "Животът е прекрасен".Притеснява ме, да не са пуснали вече билети на касата и да успея да взема билети?

# 1 570
Те винаги пускат на 10-ти билети , ама на сайта става по-късно. Звъни на касата и питай
Аз да споделя за" Покана за вечеря "- хареса  ми , особено играта на младите актьори. Разбира се и Ивайло Герасков и Пламен Манасиев бяха добри. Въобще ви прави впечатление, че в театър  София има много обещаващи млади артисти , тъй като през последната година изгледах доста неща там.

# 1 571
Здравейте,
препоръчвам "Всичко ни е наред" в Народния театър"Иван Вазов".

# 1 572
Здравейте,
препоръчвам "Всичко ни е наред" в Народния театър"Иван Вазов".

Ооо, да, и аз съм с двете ръце горе за "Всичко ни е наред". Прекрасен Леонид Йовчев, както винаги. Обмислено, изпипано и впечатляващо представление, препоръчвам горещо.

# 1 573
Около 2 ч. и 10-15 мин. с аплодисментите. Аз преди няколко дни ходих на втората част и.......нямам думи! Невероятно преживяване! Peace
Уникален талант е Донев!

# 1 574
Онзи ден гледах "Мъже под чехъл" с Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев и Албена Колева в "Сълза и смях". Забавна и приятна постановка, хареса ми.   

Общи условия

Активация на акаунт