Хайде на театър 2

• 266 898
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 590
Театрите са пълни от доста години. Твърденията, че хората не ходят на театър и особено младите, са изтъркани и абсолютно неверни.

# 1 591
даже моите наблюдения са, че вече е модерно да се ходи на театър, което хем е добре, хем не е, защото качеството на театъра спада в някаква степен и започва да се прави за масовата аудитория.

# 1 592
  • Вестерос
Не знам дали е модерно вече, но и аз забелязах, че в последните 2 години , когато отида на театър, залите са пълни. А имаше периоди едва по 10, 15 човека се събираха за представление. Даже съм чакала да се съберем повече, че въобще да се изнесе.

# 1 593
  • Sofia
Ох, момичета, аз пък не мога да се нарадвам, че както тук в Бургас, така и в София човек не може да се вреди за билети месеци наред. Не, че е хубаво да не си намерим билети, но съм много щастлива, че хората ходят на театър! Напук на кризата, бедността, сивотата...Все така да е!
Peace
Напълно подкрепям и добавям - театрите са пълни с млади хора!  Peace

# 1 594
Залите са пълни и е хубаво, че има публика за всякакви изпълнения - по-комерсиални, по-"ъндърграуд" (ако мога да използвам тази дума), за класиките, които се играят от 10 години и повече.

# 1 595
Гледахме "Г-н Балкански" - младежки театър, с невероятния Геро,
едно интелигентно представяне на образа, на фона на Калоянчев.
Добра сценография, два часа и половина смях, смях .........Препоръчвам !
На 26.І. постановката ще бъде с промо цени.

# 1 596
Някой гледал ли Камен Донев и оркестърчИто Grinning,мнения  bouquet

# 1 597
Имате ли отзиви за "Каквато ти ме искаш" на Теди Москов и за "Свекърва" на Варненския театър?

# 1 598
Имате ли отзиви за "Каквато ти ме искаш" на Теди Москов?

Не ми хареса. Не е за обикновения зрител и много малко хора биха схванали за какво точно става въпрос. Подозирам, че скоро ще падне от програмата.

# 1 599
То като цяло Теди Москов за мен е неразбираем,ама аз съм обикновен човек  Peace

# 1 600
"Камен Донев и оркестърчи" е концерт, а не комедийна постановка. Ако обичаш народна музика, ще ти хареса.

# 1 601
Гледах го,хареса ми Grinning

# 1 602
Тази вечер "Животът е прекрасен". Обичайната креслива и приспивно дълга(180 мин. С антракта) драматургия на Морфов. Обичайно преиграваща Рени Врангова. Камен Донев - все едно гледах "Възгледите..." с руски привкус. Уникална Светлана Янчева-уникална! Слаба публика - смееха се и ръкопляска точно където трябваше да "плачат". Като цяло средно добро представление, което не успя да ме грабне така че да ме докосне и развълнува. Поисках да го гледам заради пиесата и историята на автора й.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 11:31 от Анонимен

# 1 603
  • София
Тази вечер "Животът е прекрасен".
И аз бях, и аз гледах.  PeaceЗа втори път. Това е едната от най-добрите постановки, които съм гледала за последните няколко години.
Мога да го гледам още няколко пъти. Този път Камен Донев не се раздаде , както обикновено.Вероятно не му е било ден Rolling Eyes
Рени Врангова я харесвам много, не бих казала, че преиграва. За мен тази роля й пасва много добре. Типично нейна.
Публиката не мога да я коментирам. Всеки човек приема внушенията по различен начин. Не мога да категоризирам като "слаб" , някой който приема определени неща различно от мен, камо ли пък да правя обобщения за големи групи.

# 1 604
Тази вечер "Животът е прекрасен".
И аз бях, и аз гледах.  PeaceЗа втори път. Това е едната от най-добрите постановки, които съм гледала за последните няколко години.
Мога да го гледам още няколко пъти. Този път Камен Донев не се раздаде , както обикновено.Вероятно не му е било ден Rolling Eyes
Рени Врангова я харесвам много, не бих казала, че преиграва. За мен тази роля й пасва много добре. Типично нейна.
Публиката не мога да я коментирам. Всеки човек приема внушенията по различен начин. Не мога да категоризирам като "слаб" , някой който приема определени неща различно от мен, камо ли пък да правя обобщения за големи групи.

Оф. Може ли някой да има различно мнение. А?
Врангова за мен е слаба актриса и ако не беше мъжа и едва ли щеше да играе чак толкова. Винаги ми е преигравала. Донев не го коментирам - дали се е раздал или не слабо ме интересува. Аз не съм от зрителите, които повтарят постановка за да уцелят кога даден актьор се раздава. На мен лично ми беше банален - все едно гледах някоя част на "Възгледите"
Литературната творба е с много дълбок смисъл и послание, което публиката (хилещата и ръкопляскащата) не усети. И внушението и посланието на творбата не изхождат от личното ми възприятие за тях, а по начина по който ги е написал автора. Така, че обобщението си е съвсем на място. Слаба публика. А отделен е въпроса, че Морфов както винаги набляга на повърхностното преди всичко(а не на дълбокия смисъл) ...за да прави касови постановки. Няма лошо. Няма да забравя бельото и разклатения бюст на Биляна Петринска. Явно постановчика е сметнал, че публиката ще е точно толкова елементарна, че трябва да използва директния подход за да покаже какъв персонаж играе Петринска.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 10:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт