Хайде на театър 2

• 266 882
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
А на въпроса ми СЪВСЕМ ПО ТЕМАТА  "Какво точно е комедия за теб? " и кои точно постановки от този жанр ти допадат, не желаеш ли или не можеш да отговориш?
Иначе е хубаво, когато искаш да приемат мнението ти сериозно, да започваш изречението с "СпектакълЪТ не е слаб..." Ох, това не беше по темата, извинявай, забравих...  bouquet
Възклицателен знак!

# 1 621
По повод Камен Донев - защо въобще слагате етикети на човека и го определяте като посредствен и т.н? Той изкарва много повече пари от вас, известен и успял е. Да, до преди няколко години е бил кръгла нула, но ето къде е сега. А вие можете да си седите вкъщи и да коментирате колко е зле неговата игра. Уж се пишете много интересни и интелигентни хора, които разбират от театър, а всъщност показвате колко не знаете и не оценявате труда на ИСТИНСКИТЕ артисти в България, защото те наистина се броят на пръсти.

По темата: Последно бях на Животът е прекрасен за n-ти път. Излишно е да коментирам защо съм го гледала отново. Следва Дон Жуан.  Peace

# 1 622
  • София
Някой дали може да ми даде контакти на брокер за билети за тетатър за София.

# 1 623
По повод Камен Донев - защо въобще слагате етикети на човека и го определяте като посредствен и т.н? Той изкарва много повече пари от вас, известен и успял е. Да, до преди няколко години е бил кръгла нула, но ето къде е сега. А вие можете да си седите вкъщи и да коментирате колко е зле неговата игра. Уж се пишете много интересни и интелигентни хора, които разбират от театър, а всъщност показвате колко не знаете и не оценявате труда на ИСТИНСКИТЕ артисти в България, защото те наистина се броят на пръсти.

По темата: Последно бях на Животът е прекрасен за n-ти път. Излишно е да коментирам защо съм го гледала отново. Следва Дон Жуан.  Peace

А нямаме ли право на мнение? Нека е известен и успял човека и нека изкарва пари, жив и здрав да е! Но като е успял и изкарва пари, длъжни ли сме да го харесваме?
Въпрос на вкус. Аз харесвам съвсем друг тип актьори и други тип спектакли и последното нещо, за което мисля е, кой колко пари изкарва.

# 1 624
Като споменахме Камен Донев и представянето му, предлагам в коментарите за постановките,
да се коментира и представянето на даден актьор, което мисля, че ще е интересно и полезно.
Знаем, че определено има актьори, които изнасят цялата постановка буквално, а останалите са в миманс,
но въпреки това пиесата е гледаема.
"Операцията" в Сатирата. Малко повече : кое е това, което я прави комерсиално ? Няколко думи за сюжета, актьорите и т.н. ...,
ако споделите вашите впечатления за мен това ще е ценна ориентация и предварително благодаря !
Някой спомена за Мария Каварджикова - интересува ме какво ви отблъсна ?
И за да завърша положително - за мен е истинско удоволствие играта на Герасим Георгиев - Геро !
Този талант ми действа зареждащо, играе с цялото тяло, очи, мимика, гримаса... Въз тежичък, но подвижен, пластиченен .

# 1 625
Предният сезон гледах Геро в "Кастинг за мъже" и " Симулатор за чифтосване" . Не са някакви театрални шедьоври, но играта му е великолепна. По препоръка на приятелка ,но скоро и тук видях положителен коментар ще посетя  Господин Балкански.

# 1 626
  • София
Интересно ми е какво Ви е мнението за Старицата от калкута в 199?

# 1 627
Да похваля две постановки, които гледах наскоро - "Колко е важно да бъдеш сериозен" и "Между два стола". И двете се играят отдавна, но много ми допадна хумора в тях:)

# 1 628
На 03.02 бях на Етажна гроздова, така не съм се смяла отдавна на постановка. Прекрасна игра от всички  Peace

# 1 629
  • В царството на игрите:)
Тази вечер бях на "Бившата жена на моя живот"! Приятна постановка, без "УАУ" ефект!

# 1 630
Последно гледахме Парижката Света Богородица в театър София. Врачански е невероятен в ролята на Квазимодо.

# 1 631
Доста от младите артисти също показват добра игра. Аз я  гледах преди да вземат награда за сценография и тогава още ме впечатли.

# 1 632
Да похваля две постановки, които гледах наскоро - "Колко е важно да бъдеш сериозен" и "Между два стола". И двете се играят отдавна, но много ми допадна хумора в тях:)

"Между два стола" и аз го гледах миналата седмица на 101-во и наистина е една прекрасна съвременна комедия!!Аз попринцип си имам симпатии към английска драматургия.Мога да кажа,че останалите актьори ми харесаха повече и от Геро,а Ивайло Гандев направи страхотна роля!Бях с един приятел и на следващия ден буквално реплика по реплика си минахме половината постановка.Иии още-искам да изкажа огромното си разочарование от постановката "Ол инклузив или за "ползите" от алкохолизма" на ДТ "Търговище".Актьорската игра и режисьорските решения бяха на изключително ниско ниво.Изглеждаха като някаква самодейна непрофесионална трупа.Само единият актьор играеше свясно,останалите сякаш изобщо не са стъпвали да учат актьорско майсторство.Те изобщо не бяха в образ,а просто караха на имитация....Нищо не ми казаха и нищо не ми донесе тази постановка.Излязох от театъра и ми беше празно в душата....Нищо....

# 1 633
Интересно ми е какво Ви е мнението за Старицата от калкута в 199?

Гледах спектакълът преди няколко години. Много ми хареса, но аз съм си голям фен на Явор Гърдев и Снежина Петрова.

Някой да изкаже мнение за " Чиста къща" на Иван Урумов?

# 1 634
В момента се колебая за "Червено " в 199 .... Но по скоро май търся комедия... Помагайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт