Хайде на театър 2

• 266 839
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 695
Никъде не ми харесва Бахаров. Peace

# 1 696
  • София
Никъде не ми харесва Бахаров. Peace

Става единствено за ролите на мафиот. Някак си не мога да усетя топлина у този човек.

# 1 697
А да в Под прикритие беше добре. Брат му обаче е направо зле. Peace

# 1 698
  • София
На мен Захари Бахаров ми хареса в "Хъшове" .

А в "Дон Жуан" определено Деян Донков е невероятен.

# 1 699
На мен Захари Бахаров ми хареса в "Хъшове" .

А в "Дон Жуан" определено Деян Донков е невероятен.

Захари няма да играе и в "Хъшове". Само в "С любовта шега не бива".

# 1 700
Захари го харесах много в " Старицата от Калкута".
Другаде не успявам нещо...

# 1 701
На мен лично ми хареса  в "Арт" и в "Спанак с картофи"  Peace

# 1 702
  • София
Гледа ми се "Сън в лятна нощ" в "Иван Вазов". Не мога да се ориентирам в програмата Simple Smile За последно гледах постановката преди много години.
Дали "Хъшове" ще се хареса на подрастваща тийнейджърка?

# 1 703
Дали "Хъшове" ще се хареса на подрастваща тийнейджърка?

Моите впечатления са, че като че ли тийндждърите са сред най-добрата аудитория за "Хъшове". Свекръва ми е учителка по литература в гимназия, ходили са с десетки ученици и всички остават много доволни.

# 1 704
Захари го харесах много в " Старицата от Калкута".
Другаде не успявам нещо...

Веднъж съм гледала "Дон Жуан". Представлението, което аз гледах беше буквално изнесено от Бахаров. Донков бледнееш. Все едно се беше изгубил на сцената. Може и ден да не му е бил. Когато Захари излезе за аплаузите залата избухна. На Донков ръкопляскаха далеч по-малко.
Принципно Донков не ми е от любимците. Не ми допада изобщо характерния негов стил на игра.
И изобщо не смятам, че Бахаров е шаблонен и му отиват само мутренски роли.  Peace

# 1 705
Като цяло телевизията създава шаблоните и прави актьорите популярни за масовия вкус. С огромно съжаление го казвам.
Много мразя като чуя някой да каже- " Днес видях на улицата Джаро", или в миналото " Даваха Митко Бомбата". Медиите също подхаванаха тази просташка линия. Какво значи заглавие " Джаро играе в нов спектакъл". Кой е тоя Джаро?
Преди 30 години сигурно, в Бразилия бях пребили почти до смърт актьор от сериала " Робинята Изаура".Мразели го, щото мъчел Изаура. За съжаление манталитетът на широката публика не е мръднал много оттогава. Все се сещам, как българска актриса от сериал разказваше, че на улицата я спряла жена, която развълнувала й казала " Добре, че ви виждам, вие търсите парите, ама те са скрити в онази голямата ваза".
Да се смееш ли, да плачеш ли...

# 1 706
  • София
Като цяло телевизията създава шаблоните и прави актьорите популярни за масовия вкус. С огромно съжаление го казвам.
Много мразя като чуя някой да каже- " Днес видях на улицата Джаро", или в миналото " Даваха Митко Бомбата". Медиите също подхаванаха тази просташка линия. Какво значи заглавие " Джаро играе в нов спектакъл". Кой е тоя Джаро?
Преди 30 години сигурно, в Бразилия бях пребили почти до смърт актьор от сериала " Робинята Изаура".Мразели го, щото мъчел Изаура. За съжаление манталитетът на широката публика не е мръднал много оттогава. Все се сещам, как българска актриса от сериал разказваше, че на улицата я спряла жена, която развълнувала й казала " Добре, че ви виждам, вие търсите парите, ама те са скрити в онази голямата ваза".
Да се смееш ли, да плачеш ли...

Това добре, ама важи само за актьори (преди всичко участвали в телевизионни сериали), които по-далеч от Джаро или Милото не мърдат в стила си на игра. Що не говорят така за един Джордж Клуни например? Wink И той започна с ТВ сериал, ама сега едва ли някой помни д-р Рос..

# 1 707
Не е съвсем така,защото един Владо Пенев например, е актьор от класа, но за широката публика стана известен от сериал, и то не като Владо Пенев, ами като инспектор не знам си кой( ако не бъркам длъжността, че не съм гледала сериала:)). Снежина Петрова е явлениие в българския театър, но за хората, стана известна пак от сериал, последните години.Светлана Янчева, Жорета Николова, Ирини Жамбонас, характерни актриси, интелигентни и далеч от шаблона. Колко случайни хора от улицата,ще посочат имената им?

# 1 708
  • София
Не е съвсем така,защото един Владо Пенев например, е актьор от класа, но за широката публика стана известен от сериал, и то не като Владо Пенев, ами като инспектор не знам си кой( ако не бъркам длъжността, че не съм гледала сериала:)). Снежина Петрова е явлениие в българския театър, но за хората, стана известна пак от сериал, последните години.Светлана Янчева, Жорета Николова, Ирини Жамбонас, характерни актриси, интелигентни и далеч от шаблона. Колко случайни хора от улицата,ще посочат имената им?

Театърът е...бутиково изкуство. Няма какво да се лъжем. Един актьор става истински известен с киното и телевизията. С второто по-малко, защото обикновено е на локално ниво. Нормално е това. И е заблуда, че един театрален актьор може да се справи добре на снимачната площадка и обратното. А у нас - пенкилер.

# 1 709
  • София по рождение
Здравейте,
от къде да си купя билети за Спанак с картофи?

Общи условия

Активация на акаунт