Професионални серии за коса - 31

• 58 042
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Мед и канела плащай на мен. Обещавам ще инвестирам само в козметика за коса Joy Joy :35

Момичета , нещо съм превъртяла. Преди по-малко от седмица направих голяма поръчка , а сега едва се удържам да поръчам пак. Не че нямам- имам и то неща, които не съм пробвала още, но просто искам още и още #Crazy #Crazy Положението излиза извън контрол. В банята ми няма място Mr. Green

Загледах това http://www.lookfantastic.com/kerastase-age-premium-travel-pack-2 … cts/10557059.html. Отзиви ?

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:16 от Dusty_wind

# 61
  • София
aiki_ira хидратиращият на Афоджи омазнява ли ти бързо корените-питам,защото прочетох, че си със суха коса и бързо омазняващи се корени, а аз съм по същия начин и се чудя дали да поръчам шампоана...имам чувството, че ще ми имазнява още по-бързо корените newsm78

# 62
Благодаря ви. Може би пак ще дам шанс на ApHogee. В никакъв случай не мога да кажа, че протеинът не ми хареса (стигна ми за 2 проби мострата и като цяло даже останах доволна), но си спомням, че малко му утежняваше косата.

Опаловият час, много ми харесва K-Pak реконструктора на Джойко, много добре балансиран ми изглежда. Отначало ми се стори незабележим като ефект, но пък после оцених тъкмо тази ненатрапчивост.

Впрочем, в момента чакам новия Joico K-Pak Revitaluxe Duo Pack (реконструктора и шампоана); и аз се наредих на опашката.
Другото нещо, което очаквам с нетърпение, е milk_shake Argan Shampoo.

# 63
aiki_ira, да, зависи какво очакваш все пак - аз все съм си мислила, че би трябвало да има разлика между хидратация и подхранване при продуктите за коса, както в бялата козметика - хидратантни /овлажняващи/ и подхранващи /по-богати и мазни/ кремове
 Но явно в козметиката за коса е малко по-размита разликата, знам ли и аз..

В балсама може да се изкуша да сложа малко есенциални масла, че много си ги обичам Mr. Green, за да видя и с тях как е Blush
Аз съм доволна от моята проба, а следващия път ще сложа по-тлъсто масло Simple Smile

# 64
  • в 1001-та нощ
...Момичета , нещо съм превъртяла. Преди по-малко от седмица направих голяма поръчка , а сега едва се удържам да поръчам пак. Не че нямам- имам и то неща, които не съм пробвала още, но просто искам още и още #Crazy #Crazy Полужението излиза извън контрол. В банята ми няма място Mr. Green ...

ами ще подам варианти:

1. започваш да ставаш човек  Mr. Green
2. влизаш на фаза  Mr. Green Sunglasses

и най-същественото - всичко това, като грижи е израз на любов към самия себе си и това е прекрасно  Peace една прекрасна инвестиция в настроение, самочувствие, полет  Heart Eyes

при себе си с времето наблюдавам само, че изчезва нетърпението да пробвам това и онова (не да не купя, а да не го пробвам веднага - отлежават си  Mr. Green) и така често пъти нови неща престояват доста, докато бъдат отворени, но това не намалява удоволствието, дори има повече плътност в усещанията и преценката  Hug

# 65
  • Пловдив
Запис в новата тема  Grinning!
Анч   bouquet

И за да не е само "гол" запис  Mr. Green ще попитам нещо за зелената ампула на Керастаз. Някой пробвал ли е да я добави към маска за коса, по точно към маската с цимента? На мен една ампула въобще няма да ми стигне, че и две може да не ми стигнат. След бамбуковата терапия ще мина на цимента, но да слагам по 2 ампули ще ми дойде свръх неикономически изгодно. И нещо се обсъждаше, че зелената серия не се комбинира с други. Ами аз си мия косата 2 пъти седмично и ще ми дойде множко по два пъти тази серия, мисля  newsm78.

Dusty_wind  и аз имах такъв период, но сега се старая да бъда по-практична и най-вече по последователна в терапиите, които правя. По едно време от свръх любопитство действах супер хаотично-веднъж това, веднъж онова, след това друго и така не мога да усетя ефект.

# 66
...Момичета , нещо съм превъртяла. Преди по-малко от седмица направих голяма поръчка , а сега едва се удържам да поръчам пак. Не че нямам- имам и то неща, които не съм пробвала още, но просто искам още и още #Crazy #Crazy Полужението излиза извън контрол. В банята ми няма място Mr. Green ...

ами ще подам варианти:

1. започваш да ставаш човек  Mr. Green
2. влизаш на фаза  Mr. Green Sunglasses

и най-същественото - всичко това, като грижи е израз на любов към самия себе си и това е прекрасно  Peace една прекрасна инвестиция в настроение, самочувствие, полет  Heart Eyes

при себе си с времето наблюдавам само, че изчезва нетърпението да пробвам това и онова (не да не купя, а да не го пробвам веднага - отлежават си  Mr. Green) и така често пъти нови неща престояват доста, докато бъдат отворени, но това не намалява удоволствието, дори има повече плътност в усещанията и преценката  Hug

Кога да очаквам да ми мине на мен?   Crazy   При мен е същата работа. Започнах да се бия през ръцете, преди да натисна бутона "поръчай".    hahaha

# 67
Хахахахахахах, в момента все още съм на него. Да го натисна ли , да не го ли? Joy Joy

*dreamer* не бих казала, че съм непоследователна, защото вече съм по навътре в грижата. Общо взето нацелвам.     Mr. Green  По твоя въпрос с ампулата , аз не съм с толкова дълга коса като твоята, но пък моята е много гъста и горе-долу съм в сходна ситуация. Нанасям ампулата с пулверизатор, след извесно време нанасям и маска( без да съм отмила ампулата), разресвам с гребен. Накрая правя емулсия с малко водичка като масажирам дължините. Не знам колко  е правилно, но съм доволна Peace

# 68
Кога да очаквам да ми мине на мен?   Crazy   При мен е същата работа. Започнах да се бия през ръцете, преди да натисна бутона "поръчай".    hahaha
Feeling и как е действа ли? Hug Истински ме разсмя hahaha Joy

aiki_ira хидратиращият на Афоджи омазнява ли ти бързо корените-питам,защото прочетох, че си със суха коса и бързо омазняващи се корени, а аз съм по същия начин и се чудя дали да поръчам шампоана...имам чувството, че ще ми имазнява още по-бързо корените newsm78
Мисля, че не си чела за мойта коса точно  newsm78 Напоследък е по-плътна и по-бавно се омазнява - това писах Wink. За пръв път ползвам шампоана няма как да кажа дали ми омазнява бързо Rolling Eyes По-нататък ще споделя как е при мен Hug

# 69
  • в 1001-та нощ
...
И за да не е само "гол" запис  Mr. Green ще попитам нещо за зелената ампула на Керастаз. Някой пробвал ли е да я добави към маска за коса, по точно към маската с цимента? На мен една ампула въобще няма да ми стигне, че и две може да не ми стигнат. След бамбуковата терапия ще мина на цимента, но да слагам по 2 ампули ще ми дойде свръх неикономически изгодно. И нещо се обсъждаше, че зелената серия не се комбинира с други. Ами аз си мия косата 2 пъти седмично и ще ми дойде множко по два пъти тази серия, мисля  newsm78.
...

много пъти съм ползвала вита цимета - след шампаоан бейн де форс, а след ампулата, без да я отмивам - директно циментовта маска  Peace много добре ми е било  Peace

ако имаш шампоана архитект - още по-добре, също можеш след ампулата и маската архитект  Peace

...Кога да очаквам да ми мине на мен?   Crazy   При мен е същата работа. Започнах да се бия през ръцете, преди да натисна бутона "поръчай".    hahaha

Blush  Blush аз предлагам да ги галиш, когато посягат към бутона "поръчай" (не съм фен на агресията  Blush ) (все пак, всичко е любов и тя винаги побеждава  bowuu )

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 00:06 от a.l.e.n.a

# 70
Действа, действа.    Hug
Ако пък рече да не подейства, отивам да отворя големия шкаф - този(долния ред в дясно   Peace  )

за който ми се напомня всеки път "ако шампоаните ти счупят шкафа..."   Laughing  , та отваряйки го, въздъхвам, че всъщност не се нуждая от n-тия шампоан.   Wink    Hug

П.С.  Алена, аз също не съм фен на агресията, но ако взема да ги галя, току-виж ги насърча.  Laughing

# 71
Може да е малко неподходяща темата ,но не мисля че е нужна цяла - някой да е поръчвал от отзи сайт и по-специално бои за коса http://www.simbg.com/sensido ?

# 72
  • София
Записвам се да следя новостите  Simple Smile

Днес си правих маслена терапия с няколко масълца, след час измих с Афоджий хидратиращ шампоан и сложих малко балсам Витамино колор в краищата. После след леко подсушаване реконструктора със зелен чай и крем за суха коса на Лореал проф. в краищата преди да си издухам косата. Резултатът е перфектен, получих много комплименти за блясък и ме питаха дали косата ми е боядисана, а тя не е  Heart Eyes

Направо се пристрастих към спрейчето със зелен чай, много добър ефект има върху косата ми.

# 73
  • Пловдив
Dusty_wind, аз говорих за себе си. Аз теб няма как да те коментирам, мога да говоря само в 1 л. ед.ч. Ако с нещо съм те засегнала, не е било умишлено. Сега съм решила да ползвам по често дадена серия, да видя как ми се отразя във времето.

a.l.e.n.a, благодаря ти!   bouquet Ще действам, както ти го правиш, че иначе ще ми идва прекалено скъпо да слагам по две ампули наведнъж. Маската Архитект ми свърши и сега чакам ЗР да заредят. В петък бях при тях и ми казаха, след 10 дни, че ще има ново зареждане на Керастаз. И маската с цимента се е изчерпала.
Алена, днес ще пробвам да добавя затоплящият серум и термофилъра към про-концентрата.

В неделя и аз ще пробвам да сложа зехтин към балсала и да мина с ултраносика. Преди години ползвах разните му там масла на ИКАРОВ, но не бях възхитена.

# 74
Здравейте!

С какво да измия косата си след Renew C? Разполагам с двата шампоана на APHogee и Delicate Color, както и балсама и реконструктора пак на APHogee и маската Intense Repair  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт