Професионални серии за коса - 31

• 57 956
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
 Ето това http://www.coolblades.co.uk/wella-wellastrate-hot-iron-fluid.html е най-добрият термопротектор,който аз съм ползвала.Не лепне,няма фиксация,хидратира много яко косата.За съжаление не знам от къде мога да си го купя вече.То е част от система за трайно изправяне(използва се за поддръжка след това).Млеката на Керастас са доста слабички за мен.

# 721
Наминавам и аз да похваля новите си придобивки, които току що изпробвах. Party Комбинацията между тях е малко странна, но пък на мен ми хареса много.
Измих с Волюмактив (страхотен шампоан, като за първо миене с него съм очарована, макар че недолюбвам всякакви продукти за обем), после йогурт маската на milk shake (с обем или без, косата ми винаги трябва да е мека Naughty), после Л2 и накрая Хрома Термик, изправяне с преса и малко коприна за разкош. Heart Eyes
Като начало, шампоана ми се стори много приятен, доста измивен, но омекоти косата ми, нещо което не очаквах, предвид това, че обикновено сериите за обем остъргват косъма за да е по-летлив. Thinking Маската на milk shake в никoй случай не ми се стори тежка, даже напротив (в пъти по-лека от Ревиталукса). Още докато бях с влажна коса я усетих много жизнена и подредена. Допълнителен обем има, но не прекален. bowuu
В заключение, страшно много ми хареса тази комбинация и щях да съм на 100% доволна, ако малките щръкловци не ми разваляха изгледа на идеално изправената коса Mr. Green (за съжаление нямам нищо с което да ги пригладя, само лак за коса, но не съм фен).

И между другото, в бързината съм поръчала 2 маски на milk shake, така че ако някой иска другата, да свирка. Peace

# 722
  • в 1001-та нощ
за приглаждане на щръкльовци - пробвай крема без отмиване - абсолют на лореал, приказен е  Peace

разтриваш на върха на пръстите капчица и деликатно приглаждаш - ще слушат  Peace

# 723
Ето това http://www.coolblades.co.uk/wella-wellastrate-hot-iron-fluid.html е най-добрият термопротектор,който аз съм ползвала.Не лепне,няма фиксация,хидратира много яко косата.За съжаление не знам от къде мога да си го купя вече.То е част от система за трайно изправяне(използва се за поддръжка след това).Млеката на Керастас са доста слабички за мен.

Пробвай това ! След него няма да искаш да опиташ нищо друго , а пресите им са страхотни!
http://www.ghdhair.com/straighten/straight-smooth-spray-normal-fine-hair

# 724
Бих искала да помогнете и на мен. Косата ми е с плътен косъм, гъста, боядисвам се  от много години. До сега винаги съм ползвала професионалните серии на Шварцкопф, редувам разлиични  серии  шампоан + маска, винаги  издухвам със сешоар и четка, защото косата ми е чуплива, а не се харесвам така. Бързо се омазнява в корена и губи обем, а крайчетата са всяко със свое мнение в различна посока. За приглаждане ползвам Лис ултим, но ефектът е много кратък. Пробвах и сериите на ApHogee, но и при тях не получих желания резултат. Явно греша при употребата им, а така искам обемна и пригладена коса.

# 725
Бих искала да помогнете и на мен. Косата ми е с плътен косъм, гъста, боядисвам се  от много години. До сега винаги съм ползвала професионалните серии на Шварцкопф, редувам разлиични  серии  шампоан + маска, винаги  издухвам със сешоар и четка, защото косата ми е чуплива, а не се харесвам така. Бързо се омазнява в корена и губи обем, а крайчетата са всяко със свое мнение в различна посока. За приглаждане ползвам Лис ултим, но ефектът е много кратък. Пробвах и сериите на ApHogee, но и при тях не получих желания резултат. Явно греша при употребата им, а така искам обемна и пригладена коса.

Ето една сродна душа... Hug...аз съм със същия "проблем", ако мога да го нарека така...

# 726
И да попитам момичетата с повече опит - грешка ли ще бъде, ако изполвам Балсам-спрей про-витамин без изплакване ApHogee, като краен продукт - завършек. Имам предвид да го сложа след шампоан, маска, коприна и накрая него. Защото на мен ми действа леко уплътняващо. Все търся да му намеря приложение на този спрей, но за момента не успявам... Ще се радвам на съвет. Hug

# 727
  • София
И аз с въпрос - при кое миене да ползвам реконструктора със зелен чай:

1. Хидратиращ шампоан Афоджий + Маска ЛП Ейдж Сюприм (или Интенс рипер)

или

2. Шапоан за изтощена коса Афоджий + 2 мин. реконструктор

# 728
Alien, Feeling, Alena, благодаря ви момичета!  Hug  bouquet

Raulista, не откривам в ЛФ да има -20% на Крастаз. Sad  newsm78

Alien, тъкмо спрей за впръскване с/у суха коса ми трябва!   bouquet

Аз пак да си питам някой има ли впечатления от

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 11:19 от ♥Пандичка♥

# 729
  • София
Вчера ползвах протеиновата терапия на Милк шейк и съм просто възхитена
много балансиран продукт, най-после постигнах перфектното за мен усещане - хем да е добре хидратирана, хем да е плътна и жилава
косата ми се "влюби"  Heart Eyes  Mr. Green

# 730
Някой има ли представа какво е това http://zlatnaribka.com/kataplazma-na-prah-loreal-2-g-245-1424.html  Rolling Eyes

# 731
И да попитам момичетата с повече опит - грешка ли ще бъде, ако изполвам Балсам-спрей про-витамин без изплакване ApHogee, като краен продукт - завършек. Имам предвид да го сложа след шампоан, маска, коприна и накрая него. Защото на мен ми действа леко уплътняващо. Все търся да му намеря приложение на този спрей, но за момента не успявам... Ще се радвам на съвет. Hug
Не е грешка. Балсамът се ползва като финиш, ти сама ще намериш как да го ползваш най- удачно за теб.

И аз с въпрос - при кое миене да ползвам реконструктора със зелен чай:
1. Хидратиращ шампоан Афоджий + Маска ЛП Ейдж Сюприм (или Интенс рипер)
или
2. Шапоан за изтощена коса Афоджий + 2 мин. реконструктор
И в двата случая бих го ползвала. Реконструкторът със зелен чай е финиш продукт, така че ползвай смело.

# 732
  • София
Анч    bouquet

# 733
♥Пандичка♥ , аз имам CHI и Redken 07 - CHI не ми харесва въобще, а от Redken 07 съм доволна и до сега от всички продукти, които съм ползвала и са били за преса, този спрей ми харесва най-много.
Най-добре е да си ги поръчаш и двата и сама да си прецениш Simple Smile

# 734
В&С, ти нещо изчезна. Simple Smile Благодаря, че сподели! А би ли описала точно какво е усещането с Редкена? има ли фиксация, втвърдяване или лепкавост?

Общи условия

Активация на акаунт