Професионални серии за коса - 31

• 58 038
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • В мечтите
Добра цена наистина има от този сайт ,сега остават да приемат и бг карти  Mr. Green
Само дето доставката до БГ на тоя шампоан излиза 12 лири  Mr. Green
Да..много на сметка наистина  hahaha

# 331
Много благодаря, за бързият отговор и съвети Hug Не, не боядисвам косата си, харесвам цвета й, макар че да си призная често съм се замисляла, но смятам, че ще я увредя. Всякакви допълнителни химикали увреждат косата, и затова съм толкова предпазлива... Вярно, че не харесвам прекаленият обем и горе посочените от мен "недостатъци", но внимавам и обменям идеи преди да експериментирам с каквото и да е било Simple Smile

# 332
  • в 1001-та нощ
sweety Simple Smile   Blush  2 мин р-р на Aphogee ли ползва или 2 стъпковия протеин  Rolling Eyes

# 333
Готова съм . Мога да кажа само   bouquet  

Направих смес от хидратиращия балсам на афоджии и 5-6 изпомпвания арганово масло ( чисто, не финиш) и нанесох на мокра и подсушена коса. Отгоре сложих найлонова торбичка и увих с алуминиево фолио. Нагрявах през фолиото, като след нагряване завивах с кърпа. Стоях 2 часа като нагрявах периодично. Измих с http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-schwarz … -ml-423-3390.html и след него пак хидратиращия балсам за около минута. Завърших с обливка с лимонов сок и олео релакс.
Косата ми е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам думи да я опиша.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 17:56 от Dusty_wind

# 334
Ехааа колко много неща, колко време е отнело   Shocked Всъщност като се замисля, времето няма значение, ако резултата ще е перфектен Heart Eyes Честито за постигнатият резултат, дано и аз да успея.

# 335
VaNиNa ами цял ден общо взето, но за такъв резултат и два дни ще отделя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 336
Напълно съм съгласна  newsm10 В момента разглеждам продуктите, които ми спомена Алена, но определено ще ми е малко трудно докато се спра на няколко, при положение че досега съм използвала само шампоан и балсам ... Тук коментирате, ампули, масла, маски... Много ми е интересно!

# 337
Dusty_wind радвам се за добрия резултат Hug. Добре си се сетила и за фолиото  Peace Шампоана, който си показала много от дълго време го заглеждам - всъщност цялата серия ме интригува. Ако имаш и друго от нея ще се радвам да дадеш отзиви Blush Heart Eyes
А ти направи ли вече бустерчетата за които говори наскоро newsm78?

# 338
Минавам с отчет.    Hug

След снощното протеинчване, косата ми е много плътна, без да е твърда. Връхчетата също изглеждат страхотно - сякаш са двойно по-плътни.   Heart Eyes
На мен определено Цимента(Анти усуре) ми действа омекотяващо - той омекоти косата след протеина. След реконструктора със зелен чай пак усетих втвърдяване, а Цимент Термик даде перфектният завършек.   Heart Eyes

Много се притеснявах дали Цимент Термик ще ми пасне. Идеален ми е.   Peace

# 339
Feeling, чудесни новини Hug.
Аз съм си мислела винаги, че Цимента(Анти усуре) може да доведе до леко втвърдяване на косата или пресушаване, ако се ползва често Rolling Eyes.
Радвам се, че сподели да ми разсееш опасенията Mr. Green

# 340
Да, определено дълбоко хидратиращ, без това да утежни косъма. В интерес на истината обаче, косъмът стои доста по-изправен от обикновено, след като бъде оставен да съхне сам. Просто се е слегнал, добре напоен е.
Още, когато минавах с ултрасоника усетих, че косата сякаш изпи всичко. Много малко падна в канала след измиването.
Другото, което ми направи впечатление е, страшно гъстата консистенция на продукта, което го прави много икономичен - мазах, мазах здраво и накрая все едно нищо не бях взимала от кутията.
Усещам, че ще се превърне в любим продукт.   Heart Eyes

За кой продукт става въпрос? Искам да взема нещо хидратиращо,какво да е то?   Сега ползвам предимно Диип Кеър,2 мин р-р,и реконструктора с кератин на Афоджии. За месец съм сложила и 2 ампули ботокс на Лореал със запечатващата маска.   Вяроятно трябва да въведа и хидратираща грижа,налична ми е маската на Кюн с арганово масло.Та тя добра ли е като вариант?  Да взема ли протеина на Афоджии и дълбоко хидратиращия ш-н на Афоджии? Нагрява ли се протеина.....под шапкаа ли?  Утежнява ли?        как да редувам хидратиращи продукти с другите?   Моля насочете ме,защото вероятно личи,че пак съм мнооооого обърката  ooooh!.

# 341
Да, определено дълбоко хидратиращ, без това да утежни косъма. В интерес на истината обаче, косъмът стои доста по-изправен от обикновено, след като бъде оставен да съхне сам. Просто се е слегнал, добре напоен е.
Още, когато минавах с ултрасоника усетих, че косата сякаш изпи всичко. Много малко падна в канала след измиването.
Другото, което ми направи впечатление е, страшно гъстата консистенция на продукта, което го прави много икономичен - мазах, мазах здраво и накрая все едно нищо не бях взимала от кутията.
Усещам, че ще се превърне в любим продукт.   Heart Eyes

За кой продукт става въпрос? Искам да взема нещо хидратиращо,какво да е то?   Сега ползвам предимно Диип Кеър,2 мин р-р,и реконструктора с кератин на Афоджии. За месец съм сложила и 2 ампули ботокс на Лореал със запечатващата маска.   Вяроятно трябва да въведа и хидратираща грижа,налична ми е маската на Кюн с арганово масло.Та тя добра ли е като вариант?  Да взема ли протеина на Афоджии и дълбоко хидратиращия ш-н на Афоджии? Нагрява ли се протеина.....под шапкаа ли?  Утежнява ли?        как да редувам хидратиращи продукти с другите?   Моля насочете ме,защото вероятно личи,че пак съм мнооооого обърката  ooooh!.

В горния пост, мисля, е споменат продукта.   Peace
Това е:
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml

Доста често се споменава - протеинът не хидратира!   Naughty   Напротив - протеините като този на Афоджий втвърдяват и укрепват косъма.   Peace
По другия въпрос - не може протеин да утежни.
Нагрява се, да. Прочети описанието в сайта на производителя.   Peace

Наистина нямаш нищо хидратиращо. 
Еластисайзър, Бейн Сатин 2 и Маскинтенз(за съответния тип косъм) са добра подхранваща грижа.
За финиш - Л2 и коприна. Съвсем стандартна(за мен), но чудесна комбинация.  Peace

aiki_ira , за да не стане объркване - Анти усуре не ми втвърдява, заплита и т.н. на мен.
Нямам представа, простo така ми действа. Не мога да гарантирам обаче, че и при теб ще омекотява, затова не го препоръчвам и винаги дебело подчертавам, че така го усещам аз.   Peace    Hug

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 18:37 от Feeling

# 342
Feeling, Heart Eyes имам предвид и косъма ти, който е по-плътен от моя и това, че ти добре хидратира косата преди протеина Hug.
Просто на мен думата "цимент" винаги ми е вдъхвала чувство за втвърдяване  Mr. Green и някак съм останала с такова усещане за ефект от тази маска Blush.

# 343
Ама Джойкото се нагрява ли ShockedАз нямам ИЧ преса,как е най-добре да го ползвам тогава?

# 344
Не, не става въпрос за Джойко, а за протеина на Афоджий.
Джойко си го ползвай като маска. Аз минах с ултрасоника само, защото имам такава възможност, а не защото така трябва.   

Общи условия

Активация на акаунт