Професионални серии за коса - 31

• 58 075
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Dusty_wind аз я увивам върху главата и започвам да затоплям със сешоар.
В момент на усещане за пресушеност ми помагат най-много маските преди шампоан, нанасям по сухите места и гледам да не е близо до корените, за да не омазнявам там  Peace в маската съм добавила есенцеалните масла на Афоджий или рициново масло, зехтин ленено масло - каквото имаш Hug, когато и затопляш е най-добър ефекта, но на мен ми свалят боя, ако съм скоро боядисана, а загрявам Rolling Eyes -  затова си прецени. Hug

# 316
aiki_ira каква маска имаш предвид, някаква специална преди шампоан ли ? Иначе в момента имам зехтин и арганово масло. Мога да направя микс от тях. Има ли друг начин на затопляне? Кърпите са ми дебели и не съм сигурна колко се затопля през тях newsm78

ПП. За боята няма проблем, последно ме потъмниха доста с един златист оттенък, така че добре ще ми се отрази.

# 317
Аз си бях взела от аптеката една маска "за блясък" на Билка, защото ми се стори, че няма толкова силикон а повече билки, но сега съм подкарала и Интенса на Лореал, защото ми е в повече като количество, а не я употребявам толкова колкото преди -  каквато имаш можеш да ползваш, аз го правя, за да не слагам маслата дирекно върху косата и преди това винаги я изплаквам само в вода и подсушавам с хавлията, за да не е съвсем мокра Peace Вместо хавлиена кърпа напоследък ми е по-удобно да си сложа наилоновата шапчица и върху нея - плетена шапка и да си върша и домакинска работа. Аргановото масло е супер, но и зехтина е добър вариант, така че остава да действаш  Hug

# 318
aiki_ira пoследен въпрос , след това пак ли слагаш маска след шампоана. Мисля да пробвам абсолют+ арган и зехтин. А за маска след шампоана да сложа хидратиращия балсан на афоджии или диип кеар? И шампоана , той какъв да е хидратиращ ( да кажем интенс) или по-силно измивен? Съжалявам за многото въпроси, но такова чудо не съм прилагала до сега Embarassed

# 319
Да пак си слагам маска и след шампоана, ако решиш ползвай първо Дийп Кеър шампоана да отмиеш по-добре маслата и на като второ измиване хидратиращия на Афоджий.
Като маска аз бих предпочела балсама на Афоджий, защото на мен Дийп Кеър ми води до пресушаване, а ти сега точно от него бягаш  newsm78
Единственото, което мен ме притеснява е абселют маската - мисля, че има доста силикон и вакси в нея и по-скоро бих забъркала балсама на Афоджий с аргановото масло и зехтина, нея не бих ползвала Peace Rolling Eyes Шампоана на Интенс също не бих сложила точно след такава маска. Peace

# 320
  • в 1001-та нощ
Момичета пресуших се. Връхчетата са изпръхнали . Напоследък занемарих хидратацията за сметка на протеина и резултата е на лице Sick Sick Приемам всякакви идеи за хидратация.

ПП. кърпата как се затопля? В микровълновата ли ?

ако затопляш кърпа в МВ - първо трябва да я намокриш и изстискаш - да е влажна  Peace

иначе аз затоплям, като нанеса маската, слагам найлонова торбичка от магазина, отрязвам дръжките от едната страна, така, че да станат по-дълги и ги завързвам, със сешоара на вис Т и слаба струя духам към косата през торбичката (пробвала съм и без торбичка) и така нагрявам, през 10-15 мин може да се повтори

# 321
Май се ориентирах, ще го направя с балсама на афоджии и маслата. После ще пиша как е. Сега отивам  Heart Eyes Heart Eyes

# 322
  • в 1001-та нощ
хайде  Heart Eyes ще стане   bouquet

# 323
Здравейте и о мен. Зачетох се в обновената тема и съм впечатлена от добрата подредба и добрите съвети и резултати, които споделяте една с друга!
Както знаете, всеизвестно е, че човек желае най-силно онова което си няма, та така и аз.
Моето негодувание е свързано с това, че косата ми е мнооого гъста и чуплива. В момента ми е дълга до кръста, за да туширам поне малко обема. Иска ми се да ми препоръчате шампоан, маска, балсам каквото да е .. за премахване на обема и омекотяване на косъма и запазване на блясъка, защото моят косъм наистина е доста сух! Използвам Panten от както се помня. Наистина ще съм признателна, ако ми помогнете в избора, на пазара има ужасно много продукти, но прекалено много си обичам косата, за да експериментирам на сляпо.

# 324
  • в 1001-та нощ
Добре дошла   bouquet грижите ще дадат ефект и ще бъдеш доволна

Като начало - разгледай тази линия http://zlatnaribka.com/category/nutritive-br-dylboko-podhranvane-298.html

и тази http://zlatnaribka.com/category/intense_repair-236.html

трябва да имаш предвид, че една серия продукти не е достатъчна за комплексна грижа - ще ти трябват поне 2-3 допълващия се, които ще съумееш да редуваш правилно, като опознаеш малко косата си нуждите й и как реагира на различните продукти

ще ти хареса и еластисайзер http://zlatnaribka.com/category/elasticizer-br-za-iztoshtena-i-suha-kosa-311.html - можеш да започнеш с дозички за проба

за хидратиращите на същата марка се носят легенди, но не съм ги ползвала и не мога да дам мнения

важни са и трите стъпки - шампоан, маска, финиш, така, че е хубаво да вземеш продукти за всяка една от тях

маските преди шампоан - също биха били удачни  Blush

боядисваш ли косата?  Rolling Eyes

# 325
  • Бургас
Момичета някоя от вас комбинирала ли е маската и концентрата с бамбук на Алфапарф с продукти който не са от тази серия,моля ви споделете Hug
От продуктите,който съм ползвала до сега най-голяма хидратация получам след ш-н на Афоджии -р-р на Афоджии.
Сега си търся маска ,с коята да разнообразя ,за сега ползвам само дийп кеър на Лакме Rolling Eyes

# 326
Благодаря на Алена и на Feeling за мненията относно Джойко. Hug
И сега с риск да ме набиете влизам ,за да споделя че открих шампоани на Керастас,които според мен са на доста добра цена http://www.hbcare.co.uk/haarverzorging/kerastase/bain-satin-2-500-ml.html ( както и другите опаковки от 500 мл.) и ето това е добра възможност да се изпробват продуктите на Милкшейк и да се прецени дали са подходящи http://www.lookfantastic.com/milk-shake-color-maintainer-shampoo … 0ml/10563291.html ( има и  маска и балсам в същите опаковки)  Peace

# 327
  • В мечтите
Добра цена наистина има от този сайт ,сега остават да приемат и бг карти  Mr. Green

# 328
  • София
Добра цена наистина има от този сайт ,сега остават да приемат и бг карти  Mr. Green
Само дето доставката до БГ на тоя шампоан излиза 12 лири  Mr. Green

# 329
Влизам с отзиви не много добри този път.Все се каня да си направя ботокса и все отлагам,вместо това реших да дам още един шанс на 2 мин р-р на Aphogee и на интенса,измих с шампоан интенс рипеър,сложих 2 мин. р-р,след това маската на витамино колор (нали бяхме стигнали до извода че с по лека маска може да се отрази добре)след това на влажна коса коприната и я оставих да исъхне сама.резултата е ужасен твърда,дори леко на клечки коса,единствено коприната леко омекотява нещата,вече реших да се разделя с реконструктора,а маи и интенса отива натам,нз може би нямам нужда от протеини а от хидратация,но това с интенса неси го обяснявам,нали трябва да омекотява защо каквито и комбинации да правя неми омекотява нямам обяснение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт