Професионални серии за коса - 31

• 58 097
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Мисля, че намерих отговора на въпроса си.   Simple Smile
Пак е някаква двустъпкова терапия:
http://www.amazon.com/Kerastase-Oleo-Relax-Slim-Control-Treatment/dp/B004QEKJ0W

# 301
Това е терапия за наистина много обемни, бухнали коси, за укротяване.
Въпреки че съм използвала маската слим и наистина приглажда чудесно косата, дава много мекота и блясък, но без да отнема от обема.  Peace

# 302
anonimnite, прочетох го и аз.    Hug
Бих я опитала.   Heart Eyes

# 303
Ох, то наистина прозвуча все едно съм цитирала написаното в ибей, сега видях.  Laughing
Като видях втория ти линк, се сетих, че продукта в тубичката се обсъждаше мноого мноого отдавна.  Hug
Предполагам, че ще са много хубави, маската ми е най-любима от всички изпробвани, но много скъпа.  Confused

# 304
  • В мечтите
Направих поръчка на Мilk_shake маската. Имаше оферта с поръчка на какъвто и да продукт получаваш един безплатен Color Maintainer шампоан..та не се стърпях след хвалбите тук  Whistling

# 305
  • в 1001-та нощ
с посредник ли ги поръча или директно до БГ?

# 306
  • В мечтите
с посредник ли ги поръча или директно до БГ?
Не знам защо не ми се получи до Б-я,при положение че пише че има опция интернац.доставка  Rolling Eyes.. и не му мислех много и на посредника..според мен добра оферта е.

# 307
  • в 1001-та нощ
пише международна доставка, но са изброени опр. брой страни и България не е от тях  Peace

# 308
С триста зора успях да ви изчета... 2-3 дни да съм заета и после няма настигане, страшни сте! bowuu

Аз да изкажа впечатления от хидратиращия шампоан на Афоджи - много, много приятен продукт. Наистина усетих косата си хидратирана и приятно мека след него. За съжаление, нямах време да оставя косата да изсъхне сама за да видя на 100% реалния краен ефект, но и това ще стане. Не се пени много, но определено ми харесва. Измива много хубаво, а същевременно косата е приятно лигава след това. Peace

Тази седмица (благодарение на мила съфорумка  bouquet) успях да опитам, най-накрая, както цимент термика така и хрома термика. Идеята ми беше да преценя кой от двата ще е моят продукт. Еми, няма как да избера, за това ще се сдобия и с двата. Crazy Heart Eyes
От цимента косата ми стана много, много лъскава и адски мека. Уплътняване обаче не усетих, не че е фатално, де. От Хрома-та, също. Като че ли нямаше чак толкова блясък, но пък косата стана като коприна. Heart Eyes

Сега на дневен ред идва новия балсам на Джойко, които вече ме чака в пощата. Нямам търпение да го пробвам. newsm68
Отделно си поръчах един много любопитен шампоан на Редкен (не е нов) и Беин Волюмактив на Керастаз, да видим дали ще ми допаднат. Hands Clap

# 309
  • в 1001-та нощ
 bowuu какво на Редкен  Rolling Eyes Embarassed

# 310
Силно измиващия им шампоан. Ето този:
http://www.feelunique.com/p/Redken-Hair-Cleansing-Cream-300ml

От месец насам, понеже тогава нямах парички, проучвам какъв силно измиващ да си взема и прочетох страхотно добри отзиви за него. Ще видим дали са истина. И може да се ползва често.И цената е добра. bowuu

P.S. Сега си погледнах поръчката, взела съм и йогурт маската на milk_shake. Blush Mr. Green Аз си падам по по-тежки маски, така че би трябвало да ми хареса.

# 311
  • В мечтите
пише международна доставка, но са изброени опр. брой страни и България не е от тях  Peace
Заблудих се,че като попълвах  бг.адреса  излезе и Б-я и помислих че вече има доставка вече и до тук ..ама здраве да е.Важното е,че ще го пробвам  Peace

# 312
  • в 1001-та нощ
България излиза на билинг адреса, т.е по-скоро го свързват с това, къде е издадена картата за плащане  Peace

Raulista  Hug ще чакаме отзиви ; и аз съм насъбрала едни почистващи, а май не ги ползвам много  Blush

# 313
  • София

Също смятам, че серията Архитект не е подходящо да се съчетава с Еластисайзър, защото е лечебна. Косъмът трябва да е добре почистен, остави Еластисайзъра за различен ден.   Peace

Протеини и подобни също не съчетавай с Еластисайзър.

Мисля, че най-разумно е да го ползваш заедно с подхранващи или хидратиращи продукти, а не с оздравителни терапии.  Peace

Окей! Започнах да схващам  Peace
Кои подхранващи или хидратиращи продукти бийте ми препоръчали в този случай?  Grinning

# 314
Момичета пресуших се. Връхчетата са изпръхнали . Напоследък занемарих хидратацията за сметка на протеина и резултата е на лице Sick Sick Приемам всякакви идеи за хидратация.

ПП. кърпата как се затопля? В микровълновата ли ?

Общи условия

Активация на акаунт