Професионални серии за коса - 31

• 58 064
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
какво имаш предвид под "само еластисайзер"  Rolling Eyes

след него нищо ли не ползваш? шампоан, маска, финиш Rolling Eyes

# 286
 Hug, разбира се, че ползвам в началото отмивах с шампоан Дийп Кеър и после маска Дийп Кеър - резултат - сухота и ужасно заплитане в краищата.
После ползвах с шампоан за обем на Чи и 2 мин. реконструктор пак лоша комбинация.
С шампоана на Лакме против косопад и после маската ботокс за тънка коса на Лореал
беше сякаш по-добре, но пак си имаше заплитане.
Най-първия път го ползвах с шампоан за обем на Чи и маската Инфра
косата беше мека и хвърчаща, но пак имаше заплитане по краищата (тогава мислих че просто съм за подстригване).
Днес ползвах обикновения еластисайзер, отмих с хидратиращия шампоан на Афоджий и отгоре маска Дийп Кеър+Интенс и минах с ултрасоника - лигавеше се косата и грам заплитане нямаше, а после пак се появи, но иначе пък много блясък много живост нагоре, само краищата се заплитат. Crossing Arms
Като финиш ползвам коприната и термозащитен спрей на Чи.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 18:22 от aiki_ira

# 287
  • София
Аз също бих искала да знам добри комбинации, които мога да приложа след еластисайзер. Днес си поръчах екстрийм, в понеделник ще дойде. Шампоан и маска форс архитект подходящи ли са? Или  шампоан на Афоджий за суха коса, с 2мин р-р и балансиращ хидратиращ балсам (тези професионални имам в момента). Или нещо съвсем различно?
И дали е подходящо еластисайзер екстрийм да се използва на едно миене с ампула ботокс?  Confused

# 288
  • Велико Търново
И дали е подходящо еластисайзер екстрийм да се използва на едно миене с ампула ботокс?  Confused

На различни миенета е по-добре Peace за да усетиш ефекта от единия и другия продукт.Аз съм ползвала като запечатка на ботокса,двуминутния реконструктор и съм доволна Peace

# 289
Аз също бих искала да знам добри комбинации, които мога да приложа след еластисайзер. Днес си поръчах екстрийм, в понеделник ще дойде. Шампоан и маска форс архитект подходящи ли са? Или  шампоан на Афоджий за суха коса, с 2мин р-р и балансиращ хидратиращ балсам (тези професионални имам в момента). Или нещо съвсем различно?
В никакъв случай! Naughty След еластисайзър косата е толкова "запечатана" и ампулата ще я изхабиш напразно.

Не мога да си обясня заплитането след Еластисайзър.  Rolling Eyes

# 290
Не мога да си обясня заплитането след Еластисайзър.  Rolling Eyes
Анч  Hug и аз Mr. Green, и май не се сещам някой да е имал такъв проблем.
Единственото логично обеснение, което имам, е че кичурите, с които се боря да изрязвам са до средата на главата ми и надолу изтъняват, а новата ми коса е в доста добро състояние. Та, ако еластисайзера напоява добре косата дали е възможно да се усеща още повече тази разлика в изтъняването към края на косъма и затова единствено тогава да усещам заплитане, а нагоре косата да е така бляскава newsm78
Ама си го нагласих, а  Flutter hahaha Joy Обаче друго не се сещам Rolling Eyes

# 291
В никакъв случай! Naughty След еластисайзър косата е толкова "запечатана" и ампулата ще я изхабиш напразно.

Съгласна съм с Анч.   Peace   

Също смятам, че серията Архитект не е подходящо да се съчетава с Еластисайзър, защото е лечебна. Косъмът трябва да е добре почистен, остави Еластисайзъра за различен ден.   Peace

Протеини и подобни също не съчетавай с Еластисайзър.

Мисля, че най-разумно е да го ползваш заедно с подхранващи или хидратиращи продукти, а не с оздравителни терапии.  Peace

# 292
  • София

Също смятам, че серията Архитект не е подходящо да се съчетава с Еластисайзър, защото е лечебна. Косъмът трябва да е добре почистен, остави Еластисайзъра за различен ден.   Peace

Протеини и подобни също не съчетавай с Еластисайзър.

Мисля, че най-разумно е да го ползваш заедно с подхранващи или хидратиращи продукти, а не с оздравителни терапии.  Peace

Окей! Започнах да схващам  Peace
Кои подхранващи или хидратиращи продукти бийте ми препоръчали в този случай?  Grinning

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 09:35 от sasheto_7737

# 293
Feeling, търсих в makeupalley отзиви за балсама на джойко от синята серия, и има 4.6 от 5 при 62 ревюта (това само информативно)  Laughing , но аз продължавам да се въздържам и чакам да си свърша абсолютите, които се оказа досадно икономични.  ooooh! Та се сетих за теб, дали си писала тук подробно описание за продукта?   bouquet
Днес за втори път напръсках милшейк и сложих от коприната, мъничко повечко, количество, колкото 5 стотинки ми е иделано. Страшно икономичен продукт.  Peace Искам да споделя, че косата ми получи същото страхотно омекотяване като предишния път, връхчетата ми са идеално пригладени и имам чуден обем, определено това са моите продукти за без отмиване.  Peace Peace
Вечно ще благославям алена.  Heart Eyes Heart Eyes
И всички в темата, които са хвалили коприната.  bowuu

п.п Пуснах търсачката, намерих всичките ти мнения.  Flutter Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:18 от anonimnite

# 294
  • в 1001-та нощ
голямо въодушевление е да си възторжен от някакъв продукт, но след време пак ще се оглеждаш и за нещо ново  Blush

може би течният р-р на джойко също ще ти хареса, но на по-късен етап (да се наситиш сега на новите придобивки  Blush )

# 295
голямо въодушевление е да си възторжен от някакъв продукт, но след време пак ще се оглеждаш и за нещо ново  Blush

може би течният р-р на джойко също ще ти хареса, но на по-късен етап (да се наситиш сега на новите придобивки  Blush )
О, със сигурност, но от тези продукти винаги ще гледам да си имам.  Crazy
По-скоро ще се оглеждам за шампоан и маска, но възлагам големи надежди на все още неизпробваните ми придобивки.  Heart Eyes Heart Eyes
Казвам, че винаги ще гледам да си имам, което не пречи да си изпробвам и нови нещица  Mr. Green , но както ти ме пита от кой продукт съм получавала уоу ефект-ами тези са.  Blush
Винаги съм имала забележки към кристалите и бях на път да се откажа от такъв тип продукти.

# 296
anonimnite     Hug

Радвам се, че си се справила с търсенето.   Heart Eyes

След свръх омекотяването, тази вечер е ред на изграждане на протеин.    Party
Шампоан Бейн де Форс, протеина на Афоджий, после ще ползвам Цимента на Керастаз. Мисля да завърша с реконструктора със зелен чай и евентуално малко коприна.

Алена, може да съм пропуснала, но ползва ли реконструктора със зелен чай?       bouquet

# 297
  • в 1001-та нощ
да, дори няколко пъти вече писах, че при мен косата след него е мека и не го усещам особено (ползване след протеин  Blush)

# 298
Съвсем ми е убягнало.   Blush

Ще видим при мен как ще е след тази терапия.   Crazy

Случайно попаднах на тези ампули. Търсачката мълчи. Има ли запознати?    Hug
http://kerastaseonline.com/index.php/kerastase-nutritive-oleo-re … -0-2-oz-6-ml.html

# 299
  • в 1001-та нощ
струва ми се, че просто са 1/2 доза (6 мл, а не 12 мл, като обичайните) - като за къса коса или смесване с друга 1/2 доза Blush

Общи условия

Активация на акаунт