Професионални серии за коса - 31

• 57 998
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
♥Пандичка♥  Shocked направо ме хвърли в потрес  Shocked Shocked Shocked честно казано - преди време мноооого дълго съм изтегляла косата си със сешоар, а моят е много мощен и с прищипаната фуния - през ден, но никога не ми се е случвало - изгаряне; уж ми е по-фина косата  Rolling Eyes

Възможно е и сешоарът да се е повредил - примерно да е блокирало устройството, което регулира температурата  Sick

Също - изтеглянето трябва да се прави на леко влажна коса - не мокра, не и суха  Rolling Eyes - при теб как беше  Rolling Eyes

Наистина съчувствие, прегръдка, за съжаления не мисля, че ако е изгорена е възстановимо  Rolling Eyes Дано все пак е нещо временно, наблегни на продукти за кутикулата, но ми се струва, че едва ли ще има голям ефект, по-скоро прикриване и "замазване"  Embarassed

Имам чувството, че и каска да имаш, вместо коса и нея ще увредят, дано всичко се нареди в твоя полза  Praynig

# 646
  • София
a.l.e.n.a,все се каня да ти питам,ти естествено къдрава ли си?

# 647
  • в 1001-та нощ
бях доста къдрава, с времето се поизправи, сега се начупва, но не като преди  Blush

много харесвам всякакви къдрави коси, не давам да ма изправят, с преса никога не са ме изправяли, ползвам я само за букли и то много рядко

# 648
От години изправям косата с четка и сешоар и забелязах, че трайността на прическата ми зависи от:
1. състоянието на косата ми и дължината както и самата подстрижка (косата подстригана точно до рамото бързо се подгъва, ако е малко под рамото или по-дълга запазва най-дълго форма при мен Peace)
2. сешоара
3. продуктите с отмиване и продуктите, които съм ползвала като финиши
4. четката за коса
Моята коса задържа прическа вече от 3 до 5 дни. Най-добре и дълго стои прическа, когато съм скоро боядисана  Rolling Eyes, с наближаване на времето за боядисване по-трудно се задържа обема в корена.

# 649
  • Пловдив
Дами, влизам с един бърз въпрос. Преди малко отворих нова маска Архитект, която купих днес от рибата. Имах и малко от старата. Старата си беше рядка като консистенция, докато тази си е доста гъста  newsm78. Някой купувал ли е скоро? Даже си помислих, че съм грабнала друга маска, а не Архитекта. Но, не съм  Simple Smile

# 650
Za poreden pat se izvinqvam za latinitsata,no nqmam kirilitsa na laptopa.Vlizam ,za da vi popitam imate li otzivi za novite produkti v ribata na PInk??tarsq si neshto super hidratirashto i da ne mi se  zaplitat kraitshtata ta si misleh za nqkoi ot balsamitee vijdam ,4e sa i na dosta priemlivi tseni.Kak mislite dali sa dobri?? newsm78 newsm78

# 651
При мен пък има различие в екстрийм варианта на еластисайзера. Бях си взела 150 мл. от Рибката началото на декември, днес получих от съфорумка още 80-100 мл. и видях, че нейният е доста по-гъстичък , по-мазен стои от моя.
Feeling беше споделяла преди такава разлика и сега и аз я видях, ще пробвам скоро да видя има ли разлика като усещане след двата, защото ми е много странно  Rolling Eyes, а аз с моя еластисайзер по принцип не се спогаждам особено и ако има разлика ще я усетя  Crossing Arms

# 652
  • София
Аз си взех миналата седмица от мострите на еластисайзър екстрийм и е мнооого гъст и мазен, но досега съм ползвала само обикновения и той беше доста по-течен. Много се учудих именно заради коментарите, че вече не е толкова гъст

# 653
*dreamer* моята архитект също беше рядка, но сега забелязвам, че консистенцията и се е  сгъстила. Не повдигнах въпроса, защото си мислех че си внушавам. Сега специално пак отворих кутията да погледна и е гъста , а когато беше чисто нова рядка и разтичаща се между пръстите ми newsm78

aiki_ira защо не се спомогаждате с еластисайзера ?

# 654
Моята коса в никакъв случай не е с тънък косъм, но не е и дебел. Може би за това при мен сешоара запазва форма newsm78.

Някой има ли впечатления от субстантив серията на Керастас. http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Age-Premium-Lait-Substanti … ouring-Care-200ml и http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Age-Premium-Mousse-Substan … ling-Mousse-150ml . Имат колагенче и много ме поблазниха

Както писах и на друга съфорумка за тази маска, и мен това ме поблазни в тази маска, резултатът наистина е уплътнена коса, НО без обем, макар че комбинирах с продукт за обем. Просто според мен наистина трябва да се ползва от зрял косъм.

# 655
бях доста къдрава, с времето се поизправи, сега се начупва, но не като преди  Blush

много харесвам всякакви къдрави коси, не давам да ма изправят, с преса никога не са ме изправяли, ползвам я само за букли и то много рядко

Браво за щадящото отношение към термичната обработка !  Heart Eyes А как стилизираш косата ежедневно без сешоар/преса ? Оставяш я да изсъхне сама ли? Извини ме, ако съм прекалено любопитна  Embarassed

# 656
  • Плевен
Aз си взех ампула от серията Субстантив и са ми изпратили и мостра на шампоана. Утре ще ги пробвам и ще пиша отзиви Simple Smile
Мен ме поблазни описанието, че косата става по-гъста и плътна...но ще видим Laughing Все пак, нали съдържа и Интра силан newsm78.

# 657
aiki_ira защо не се спомогаждате с еластисайзера ?

Ами аз никога не съм усещала хидратация косата след него, даже по-скоро след като съм ползвала еластисайзер усещам заплитане в краищата на косата след изсушаване,  леко е, но не мога да си го обесня - получава се и от двата вида еластисайзер. Но има страхотен блясък след него косата ми  Blush

# 658
Прическата се запазва по-дълго при по-сухите коси (като моята напр.)  Simple Smile

# 659
  • в 1001-та нощ

много харесвам всякакви къдрави коси, не давам да ме изправят, с преса никога не са ме изправяли, ползвам я само за букли и то много рядко

Браво за щадящото отношение към термичната обработка !  Heart Eyes А как стилизираш косата ежедневно без сешоар/преса ? Оставяш я да изсъхне сама ли? Извини ме, ако съм прекалено любопитна  Embarassed

о, не  Blush сешоар ползвам, пробвах веднъж да я оставя да изсъхне сама и чаках 3 часа с мокра глава и накрая нищо  Sick

по-горе имах предвид, че на давам да  изправят със сешоар или преса; иначе ползвам дифузер - събирам дължините на топка, поставям ги в дифузера и го обръщам настрани, а не към скалпа;

след това се навеждам надолу и без дифузер суша косата по темето, ксто пак внимавам да не засягам скалпа (струята да не бие по него

и като се изправя навеждам главата леко назад и супа тила

общо всичко ми отнема до 15 минути, сешоарът е хубав, косата е леко влажна, не мокра и не суша до изпичане, косата остава леко хидратирана, минимално влажна

така постигната форма е естествена и си я държи - дължините са леко начупени и нагоре преминават в по-леки вълни

като ползвам дифузер - косата не се заплита, защото не се обдухва в различни посоки; изсушава се по-бързо и струята не е така силно биеща по косъма, защото фунията се изпълва с топъл въздух през малките дупки, но не бие директно по косъма

доста по-агресивно ми се струва изтеглянето с четка и като механично въздействие и като изгаряне

преди време, когато след раждането тръгна новата коса - стърчеше доста над другата и ползвах техниката да придавам форма, сега вече е по-дълга и пада по-тежко  Peace

ако имам нужда от някакво леко приглаждане на шръкнали косъмчета - ползвма един крем финиш на абсолют - много мие приятен, не е тежък, а действа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт