Професионални серии за коса - 31

• 57 991
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Не е по темата , но със тази страхотна коса , Алена , много ми се иска да те видя с права коса Mr. Green Не се ли харесваш права?

# 661
  • в 1001-та нощ
ами веднъж фризьорката ме издуха, без дифузер (когато ме прави тя - не ползва дифузер), трябваше да ми направи леки къдрици с пресата

та ми беше много интересно да се видя с "права коса"; хареса ми в интерес на истината, косата имаше обем, не беше пригладена; обаче не мога да го приема за ежедневие;

много ме навива за ретро преса или нещо различно - каквото и да е и аз не се пречупвам

от утре може да започна да ходя само с права коса, но за сега не ми идва отвътре  Blush

# 662
Ако все пак се решиш да знаеш , че чакам снимка на лични  Laughing

# 663
  • в 1001-та нощ
добре  Blush

# 664
  • София
Пробвах еластисайзера( екстрийм) като цяло мога да кажа че малко се разочаровах, не че е лош продукт, напротив, косата е явно хидратирана, с добър блясък, плътна, не е прекалено мека, но имах очаквания за буквално  напоена коса с тежко падащ косъм.
Имаче седи осезаемо по-подредена и прибрана от друг път, като издухах съвсем леко със сешоар на влажна коса, не съм оформяла по специфично.

# 665
  • в 1001-та нощ
на мен косата ми ставаше така напоена от обикновен еластисайзер и после след шампоана ботокс серум + запечатка (подчертавам го  Blush )

# 666
При мен пък има различие в екстрийм варианта на еластисайзера. Бях си взела 150 мл. от Рибката началото на декември, днес получих от съфорумка още 80-100 мл. и видях, че нейният е доста по-гъстичък , по-мазен стои от моя.
Feeling беше споделяла преди такава разлика и сега и аз я видях, ще пробвам скоро да видя има ли разлика като усещане след двата, защото ми е много странно  Rolling Eyes, а аз с моя еластисайзер по принцип не се спогаждам особено и ако има разлика ще я усетя  Crossing Arms

Да, бях споделила това наблюдение още през декември.
При мен старата формула(ако е сменена) даваше къде-къде по-добро усещане за напоен косъм. С новата опаковка все едно съм взела обикновения Еластисайзър.   Confused
Ще ми е много интересно да споделиш своето виждане по-нататък, когато си готова.    Hug

shokoladena_bg, смяна на езика има горе вдясно до потребителското име.   Wink

~Étoile~ , опитай с няколко последователни нанасяния и ще очаквам да споделиш отново.    Hug

Дано наистина са сгъстили маската Архитект, че съвсем изтича между пръстите.   Tired

Днес пробвах тониращ шампоан на Кингсли за руси коси. Никак не съм впечатлена. Блонд Ми се справя в пъти по-добре.   Peace

След това маска Лумино Контраст, която също ползвам за пръв път. Очаквах омекотяване и гланциране на косъма. Може би забелязвам леко гланциране, но от мекота няма и помен.

Ще хидратирам ударно тези дни и по-нататък пак ще пробвам, за да е по-обективно мнението, защото сега косъмът е леко напротеинчен.   Peace

# 667
  • София
Feeling , ще послушам съвета ти. Peace

a.l.e.n.a , извунявай ако грешно зарбирам, но обикновенния дава по-добре усещане за напоена коса или казваш че и той ти е достатъчен?
А и имам спомени че беше писано, че след Еластисайзър не трябва да се слага ботокс, понеже косата не може да го поеме. Thinking
Аз за съжаления запечатката от серията я нямам Confused
Дайте други сполучливи комбинации за тежко падащ косъм Blush

# 668
  • в 1001-та нощ
на мен ми е достатъчен

Когато МисНели за първи път сподели, че го е ползвала - изрично предуперди да не се хвърляме на екстремния, като по-по-по => с идеята, че за по-фин косъм обикновеният е удачен  Peace

иначе максималистът в мен  се опита да убие здравяи разум и да посегне на "свръх продукта", т.е в желанието си за макс резултати - обмислях екстремния, но като осмислих, че е осново маслен, а моят косъм няма нужда от свръх масленост  и омекотяване - реших да пробвам ан тестер обикновения

макар да не ми стигна, като количесвто - прецених че ми е ОК дори малко прекалено, но косата ми си е добре хидратирана и нямам нужда от екстремен ефект, а и е мека по "рождение"  Blush

взимала съм няколко кутии от 500 мл и не съм имала усещане, че нещо не ми стига, затова й не съм ползвала екстремния  Blush

това са лични наблюдения за моята коса, с всеки би било различно, според косъма, желания резултат, състоянието ....

# 669
a.l.e.n.a , по твой съвет след разочарованието ми с екстремния пробвах и стандартния. Определено беше мноого по-добре на моята коса, докато екстремния ми я отежни/омазни, толкова беше станала напластена, че не можех да я среша.  Rolling Eyes Стандартния е за моят тип коса категорично, НО като цяло не съм впечатлена от този продукт, даже съвсем. Предпочитам 100 пъти например преди измиване да напръскам с ампула на Фито или Рение Фуртерер, или дори да сложа най-обикновено масло от жожоба/бадем.. и пр. Отразява ми се много по-добре. А да.. и майонезата  Peace

# 670
  • София
Благодаря ти!

Може би наитина трябва натрупване, моята е суха твърда и дебела, няма да си правя генерални заключения, имам за още 2 пъти и ще го ползвам на поредни измивания. Peace

# 671
  • на 90 км от морето
Момичета, от скоро чета темата и съм впечатлена от познанията ви  Blush

Затова моля за съвет - ползвам силкър на Una като финиш, който вече е на привършване. Искам да  си взема Leave-In балсама на МШ. Дали би ми свършил работа?!  newsm78 Ефекта, който искам, е блясък и по-лесно разресване на косата.
Само за протокола  Heart Eyes - косъма ми е тънък, няма много обем, права коса, дълга до под раменете, боядисана, не ползвам иначе професионални продукти.
Тази сутрин прочетох и за този продукт - Спрей-маска за коса без отмиване с 10 ефекта в грижата за косата Uniq 1. Имате ли отзиви за него и как мога да си го закупя, ако наистина е толкова добър.

Препоръчайте ми, моля, и продукти за порастване на косата, че след едно проблемно къдрене имам проблем с участък от скалпа, където имам поопадала коса  Embarassed
Благодаря предварително.   bouquet

# 672
  • в 1001-та нощ
удачен е за теб (спрея на МШ)  Blush

Chicci, честно казано и аз напоследък изобщо не го ползвам, като че ли няма и нужда ..... на 3 седмици веднъж ползвам нутритив серията на керастаз и това ми стига, през другото време редувам по-леки и по-тежки продукти  Blush

~Étoile~  Rolling Eyes честно казано - замислям се - дали е натрупване  newsm78 или във времето - човек си изгражда усета кога кой продукт да ползва, за да поддържа ниво на хидратция - като започнеш от шампоана, минеш през маската, та до финиша  Peace

# 673
Donchevas, относно израстването на коса - много добре се справят Макси Хеър.
Допълнително - на мен много ми помага и хидратиращият спрей за растеж на Филип Кингсли.

За блясък и лесно разресване, аз предпочиам Л2.   Heart Eyes

# 674
Добре че ги има Керастаз, както ги наричам аз ФДТ за коса, след изсушаването прикриват всичко  Mr. Green За съжаление обаче и с тях не трябва да се прекалява.

Какво е товааа?  Sunglasses Laughing Иначе Керастаз наистина е уникална марка!  Heart Eyes

Алена, благодаря! А би ли споделила някакви продукти, наблягащи на възстановяването на кутикулата?  Hug Иначе за съжаление все на суха коса ме сушат. Вярно как не съм се сетила да си взема шише с пулверизатор и да се пръскам преди сушене??   ooooh!  Rolling Eyes ooooh!

Bubble, Анч, при мен е същото, преспя ли на сутринта нямам и помен от сешоар.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт