Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 468 552
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 1 080

Не .На на нас ни изписаха     шуслерови соли N 2 и 8 за уголемени сливици,и baryta carbonica 15 ch.Имаше    ефект намаляха за два месеца.  намаляха малко,но ни се подобри състоянието. Незнам. всеки случай е различен  И искам да споделя,че ни казваха лекарите,че от спането с отворена уста,ще се увредят сливиците.  Ами за сега няма такива признаци. 

# 1 081
  • София,
И на нас Дора Пачова ни беше изписала сходно лечение - само че ние бяхме на барита муриартикум - 30сн. като го давах по десет дни и десет почивах и после отново и така два месеца и в допълнение тези добавки - шуслеровите соли - само че ние бяхме с 8 и 11. и Наистина детето се повлия много добре тогава, направо си се замислям да си и го започна същото лечение - в момента положението и е същото, силно големени сливици, и леко червенеещи, устните са и сухи и напукани!
Принас вече като че ли хъркането отшумя, незная защото сме 7 дни на АБ ли, но тук от няколко дни я следя много старателно - ставам по сто пъти да я проверявам, спи си със затворена усто и не хърка в която и поза да застане, доктора беше прав - трябва си има няма един месец да мине след операцията, но си мисля че и това мехлемче Виброцил на мас също много помогна да се поуспокои лигавицата!
От лимфомиозота и аз невидях никакъв ефект, а колко сме го пили - по мое предписание - сега директно го изхвърлям в кофата и си почвам старото лечение от докторката, поне докато я заведа на преглед да видим, стискайте палци да се справим. Като гледам след 7 дни АБ, няма кой знае какъв резултат, според мен положението в гърлото и си е същото! Sick

# 1 082
И на нас Дора Пачова ни беше изписала сходно лечение - само че ние бяхме на барита муриартикум - 30сн. като го давах по десет дни и десет почивах и после отново и така два месеца и в допълнение тези добавки - шуслеровите соли - само че ние бяхме с 8 и 11. и Наистина детето се повлия много добре тогава, направо си се замислям да си и го започна същото лечение - в момента положението и е същото, силно големени сливици, и леко червенеещи, устните са и сухи и напукани!
Принас вече като че ли хъркането отшумя, незная защото сме 7 дни на АБ ли, но тук от няколко дни я следя много старателно - ставам по сто пъти да я проверявам, спи си със затворена усто и не хърка в която и поза да застане, доктора беше прав - трябва си има няма един месец да мине след операцията, но си мисля че и това мехлемче Виброцил на мас също много помогна да се поуспокои лигавицата!
От лимфомиозота и аз невидях никакъв ефект, а колко сме го пили - по мое предписание - сега директно го изхвърлям в кофата и си почвам старото лечение от докторката, поне докато я заведа на преглед да видим, стискайте палци да се справим. Като гледам след 7 дни АБ, няма кой знае какъв резултат, според мен положението в гърлото и си е същото! Sick

Определено от АБ сливиците се свиват, но е временно.
В момента при нас след изваждането на третата сливица, другите две станаха огромни и запушват цялото гърло. Хъркането продължава и не знам дали изобщо ще видим ефект от операцията Sad. За съжаление при нас няма хомеопат, който да ни изпише нещо за да подобрим състоянието. Давам Лимфомиозот и Ериус, но...засега нищо. Не знам дали мога да добавя и тези шуслерови соли  newsm78, просто няма кой да ми ги изпише.
Момичета, какво мислите, дали бих могла да ги взема на своя глава? Наистина няма с кой да се консултирам, трябва да търся евентуално хомеопат в друг град.

# 1 083
Аз сега се зачетох какво съдържа този Лимфомиозот. Това е полипрепарат Sick
Със сигурност по-малкото зло е да даваш Шуслерови соли на своя глава, отколкото полипрепарат. Въпреки че някои хомеопати казват, че и ШС могат да бъдат доказани.

# 1 084
Привет!

Горда мама, на абсолютно същия хал сме. Не знам дали другите две сливици СЕГА са станали по-големи, по-скоро просто са си големи както преди. Хъркането продължава, офффф не знам вече.

И аз все се каня да заведа детето на хомеопат след операцията - за поддържащо лечение. Да пробваме. Но все не ми остава време, а и вече много съм се настроила и се чудя къде и при кого да я заведа...

Eifel tower, доволна ли си от Пачова? И от още дно място ми я препоръчаха, но не можело да й се звъни за спешни случаи през уикенда.   А ние вече сменихме 2 хомеопатички и все не сме доволни и съм си казала, че следващият, за когото ще дадем отново 70лв за преглед, ще бъде последният ни опит с ХП...  Rolling Eyes Чудя се за стоименова в Хирон.

# 1 085
  • София
Здравейте
в понеделник имаме насрочена операция на третата сливица,лимфоцитите са повишени 5,88,детето е на 6г.от нея ли е?има прозрачен секрет от който много рядко се отърваваме,хърка постоянно и е с запушен нос/това си е здравото му състояние/

# 1 086
  • София,
Здравейте
в понеделник имаме насрочена операция на третата сливица,лимфоцитите са повишени 5,88,детето е на 6г.от нея ли е?има прозрачен секрет от който много рядко се отърваваме,хърка постоянно и е с запушен нос/това си е здравото му състояние/
Нормално е, ще го оперират хич не го мисли! С Вас сме! Hug

Пандичка, като цяло наистина бях доволна още в началото - наистина добре ме изслушваше, абе тя си е доказан лекар - хомеопат и то класически, като лечението и с ШС си и е запазена марка. На нас в началото тези ШС ни действаха страхотно, абе голяма разлика имаше в състоянето и, дори тя ми искаше разрешение да включи нашия случай като учебна практика в някаква статия. Та като почнахме да ходим при нея, бяхме пак в такова едно НЕЗДРАВО състояние - с няколко ангини и то тежки една след друга, с бактериални инфекции на носната сливица- жълто зелени секрети, а сливиците и бяха огромни нацъфтели като рози и с много бели тапички по тях, езика и беше огромен, обложен, географски. В добавка си имаме и две други заболявания още от раждането - тежка форма на ГЕР и бронхиална астма. Първите три месеца лечението вървеше много добре, просто тя за един месец го вдигна детето на крака и изкарахме едно страхотно лято - първото лято в живота на това дете, в което нямаше лекари, нямаше болници, имаше само игра, веселие, море, басейни и много забавления, първото лято, в което не я мислех, не я обличах, не я обувах и не давах почти никакви лекарства, освен ШС и хомеопатичното и така три месеца. После обаче нещо не се получаваше и лошото е в това, че именно детето тръгна на ДГ, там знаете какво е положението - имахме нужда от хомеопатката - а тя беше тръгнала по разни конференции - все в чужбина и точно когато най много ни трябваше я нямаше, мъчех се да я лекувам сама, кога се свържа, кога не и така - изпуснахме нишката, наложи се да изпием един АБ и от там нататък - КРАЙ, всичко което бяхме постигнале дотук се върна в изходно положение, че даже и по лошо.
И така - а и засега хомеопатичното ни лечение се отлага - вчера я водих първо при личната, каза че не сме за спиране на антибиотика, че гърлото е доста зле още. После я заведох и на УНГ и там казаха същото, и ме хвана страх, така че купих още една опаковка. И УНГ ми разясни същото - сега след операцията лигавиците са още доста раздразнени и реагират на всичко не само на вируси, ами дори и на въздуха, на темчонсите, на храната. Другите две сливици също реагират - доста се уголемяват, и затова и самото лечение сега е още по тредно и по бавно, Уж с времето щели да се успокоят нещата! ДА видим, та продължаваме още три - четири дни антибиотика и тогава вече евентуално ще почнем с хомеопатията, но първо ще искам и някакъв хомеопатичен курс за очистване от тези АБ-та!
И ние сме сменили няколко хомеопата, и сега също мисля при друг да ходим, предполагам че и самата Дора Пачова няма да иска вече да ни лекува, аз спрях да я търся и не сме ходили от есента и така!

# 1 087
Eifel tower, желая бързо оздравяване на детенцето и от тук нататък много незабравими лета  Hug.

, успех и на вас в понеделник  Hug.

Пандичка, не ни остава нищо друго, освен да чакаме така желаното подобрение след операцията Praynig. Всъщност дъщеря ми се чувства добре, като че ли започна да се храни мааалко повече. Но...като я чуя през нощта как диша и ми се свива сърцето.

# 1 088
Успех и бързо възстановяване на детенцето ! Познатото ми дете се оправи много добре с операцията,много апетит има ,родителите много доволни. Дано и при всички вас има такъв резултат.
Аз съм ходила само един път при Пачова, но  мисля, че няма да ме върна ако реша пак. Все пак нали се плаща.

Eifel tower ,ако ви е първа година в градината е нормално за съжаление да ви нападнат всички вируси. аз бях скептична към такива приказки ,но се оказа истина. Дано вече само хубави сезони да имате. Hug

# 1 089
Eifel Tower, мерси много за изчерпателния отговор!  Hug  bouquet Според мен това,че не сте ходили при Пачова няколко месеца не е причина ТЯ да не иска да ви приеме. Нали знаеш, за тях всичко е парички.  Confused Но така или иначе според мен е хубаво да си при док, на когото винаги можеш да разчиташ. За Пачова и аз точно това съм чувала - постоянно я няма+събота и неделя май дори на тел. не огтоваря... Аз бих пробвала при Стоименова в Хирон, много мои познати я хвалят и като се навия да отидем, тя ще ни е последният опит с хомеопатията, ако мога така да се изразя. Просто ми писна от некадърници и печалбари сред хомеопатите!

Горда мама, така е мила, дано виждаме още положителни резултати!  Hug

# 1 090
Аз също съм чувала от познати, че Пачова не е на разположение за острите случаи. Според мен ако детето много боледува, трябва да се търси хомеопат, който е максимално на разположение, за да се вземат маерки на време и да не се стига до усложнения.

# 1 091
Пандичка, в интерес на истината от няколко вечери забелязвам , че хъркането значително намаля, надявам се да изчезне напълно  Praynig.
Имам един въпрос за Ериуса - в предни теми бях чела, че повечето майки го дават вечер, а аз обикновено го давам сутрин. Ще се радвам, ако някой сподели как е правилно да се дава и има ли изобщо някакво значение Rolling Eyes.

# 1 092
  • София
Имам един въпрос за Ериуса - в предни теми бях чела, че повечето майки го дават вечер, а аз обикновено го давам сутрин. Ще се радвам, ако някой сподели как е правилно да се дава и има ли изобщо някакво значение Rolling Eyes.
Давам го вечер преди лягане. За по-добър ефект през нощта.  Wink

# 1 093

[/quote]
Давам го вечер преди лягане. За по-добър ефект през нощта.  Wink
[/quote]
Благодаря! Освен да го изместя и аз вечер  newsm78

# 1 094
tonkabonka, как е твоето момиченце след премахването на сливицата?

Общи условия

Активация на акаунт