Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 479 788
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 3 000
Тонка*,  и аз така.  Миналата  година  какво ли  не опитвах !  ooooh!
За да  се избегне  нуждата от  АБ какво ли  не правих  , какво ли  не давах  ..... резултатът  все си  беше  3:10  -  3 дни здрава  - 10 дни в къщи.

# 3 001
  • София
Болната ми тема. При нас причината за всичко е стафилокок, но го неглижират  и също се чудя къде да я водя вече. Тотално ми е писнало... имам чувството, че свестни, със съвременно мислене и подход УНГ специалисти за деца няма, както примерно за гинеколози се сещам поне 3-ма, които вървят напред и реално решават проблемите!

# 3 002
  • София
stels-bels, дъщеря ми не пие често антибиотик, да чукна на дърво, обаче тия хреми и кашлици на мен ми взеха здравето вече. И искам да знам каква е ролята на третата сливица в нашия случай. Заради нея ли са тия идиотщини, какво е това чудо.
От друга страна вкъщи имаме климатици и може би и те утежняват положението...

# 3 003
  • София
Цяла зима не пускахме климатика, а маслени радиатори. Мисля, че не е това проблема. Детето пак се скъса да боледува (обаче беше за първа година на детска градина).

# 3 004
Бях писала по напред в темата,че след два месеца лечение,с какво ли не,и смяна на 4 лекари  #2gunfire  ,двама от които в Исул,която според мен вече не е болницата,която беше преди години,най-накрая,открих моята докторка,,прегледа детето,пусна му гърлен секрет,който излезе чист,и знаете ли какво се оказа,че този гноен секрет,който 4-ма доктори ми казваха,че е от секретираща трета сливица,се оказа недоизлекуван синузит,и с правилното лечение,за 7 дни детето ми забрави за всичко,контролният преглед показа,че секрета го няма,след седмица сме на трети контролен преглед.А два месеца се мъчи с какви ли не капки и сиропи.За пореден път се убеждавам,че голяма част от лекарите ни лекуват наизуст.Радвам,се че все още в България има доктори,които не претупват,и наистина се интерсуват от това,детето да се оправи,а не само да предпияат поредното лекарство на пазара,предлагано с цел реклама.

# 3 005
  • София-Младост
Кажи коя е лекарката Simple Smile

# 3 006
д-р Първолетка Кирилова,препоръчаха ми я,единственият недостатък е ,че много се чака при нея.

# 3 007
От друга страна вкъщи имаме климатици и може би и те утежняват положението...
Почти сигурна съм.  Peace

# 3 008
бяхме  днес  да  си вземем епикризата - всичко е нормално , както и кървавите жилки  в сополите  като киха  и  болките  в гърлото. До  10  ден  било  така.
  Гноевидна и секретираща  сливица  3 степен  - туй каза доктора. Утежнява се и с наличните  стафилококи.
 Прилагала  съм  най-различни  тактики - хомеопатия и др. природни средства.  Черен  бъз  домашно  приготвен като  имуностимулатор .... Цяла  книга  може да се  напише -  но  сопола си  е сопол  - като го проточи  и  край  няма. Интересно е , че майките  водят  и  сополиви деца  в детската  градина но техния  сопол  не  се влачи като  нашия  до коленете  и  в по-голямата  част от  деня е проточен  Rolling Eyes  и като  спре да  се точи отпред  го  чувам  отзад  #2gunfire Луда работа !!!!
  Стафилококите  се морят   по  2 начина - с хомеопатия  -  Стафилококцинум   и  другия  начин  е с Бактробан.  Провеждала  съм  курса със Стафилококцинум  но  явно  само  сме се наслаждавали  на сладостта на  гранулките. Сега проведох  профилактика 10  дни мазане с Бактробан и  след 3 месеца ще  повторя пак  същото.  Praynig Praynig Praynig
 Климатиците  -  като си  я държа  у  нас си е здрава и  когато  не я приеха  на  яслата  си я гледах  цяла  година  без НИТО ЕДНА  хрема. Но  стан а на  3 г  и  се почна !  Безспирно !  Тъй, че незнам колко  се птразяват  при  нас наличието  на  3 климатика  в къщи.  Следя влажността  с влагомер . Била си е нормална  влажност  а там , където  спи даже и малко по-висока !  newsm78 newsm78 newsm78

# 3 009
  • София
Здравейте! Днес бяхме при д-р Меджидиев от Пирогов. Каза, че е категорично за вадене на третата сливица. Моля, ако някой е правил операция на детето си в Пирогов при него, споделете за условията там, за операцията и в последствие как са се развили нещата. Свито ми е, макар че лекарят каза, че няма нищо притеснително- операцията е безкръвна(предполагам с лазер) и рутинна. Ще потърся още 1 мнение със сигурност и се чудя вече при кой.
stels-bels , колко ми е познато всичко, което пишеш, направо едно към едно. Стафилокок, трета сливица и тонове лекарства. Хомеопатия с ефект нула Sad При кой вадихте сливицата на вашето дете?

# 3 010
Стафилококите със сигурност не се морят с Стафолококцинум. Хомеопатията не се прилага по този начин.

# 3 011
Стафилококите със сигурност не се морят с Стафолококцинум. Хомеопатията не се прилага по този начин.
Нека хората да опитат, за да са сигурни. Стафикокцимумът и Стрептококцимумът са безполезни, но човек трябва сам да се убеди. 
 nimfi4ka, писах ти.   bouquet

# 3 012
Не, безполезно е да се доверяват на някой, учил хомеопатия 2-3месеца и предписващ я на посоки. Не само че няма да помогне, но може и много да навреди. Ако някой се нуждае от УНГ лекар, вярвам, че не отива при зъболекар, само защото и двамата са учили анатомия.

# 3 013
Всеки е длъжен да опита от всичко преди да подложи детето си на операция.
То и лекарите от една и съща специалност иначе трябва внимателно да се подбират.

# 3 014
Не, безполезно е да се доверяват на някой, учил хомеопатия 2-3месеца и предписващ я на посоки. Не само че няма да помогне, но може и много да навреди. Ако някой се нуждае от УНГ лекар, вярвам, че не отива при зъболекар, само защото и двамата са учили анатомия.
Simple Smile  Разбира  се , много  правилно казано !  Peace 
Не  съм  назначила  аз хомеопатичното лечение , нито което и да  било  друго такова. -  Понеже съм  докторско  чедо  считай, че съм  се консултирала  с няколко  специалиста  и всичките  с опит -  старая се да  не попадам  на някой,  който  ще се упражнява върху  мен и  семейството  ми ! 

nimfi4ka -  Трета сливица извади Д-р  Петров . Ние сме от  Пловдив 

Общи условия

Активация на акаунт