Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 469 004
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 900
И на нас са ни изписвали Флексоназе след един отит. Пръсках го не повече от 4-5 дена след като видях, че е коризон. Иначе беше изписан за месец някъде.
Тестове за алергии сме правили два с надраскване, но ми казаха, че кръвен е по-добре. При нас излезе, че е алергична от много неща. Махнах каквото можах от алергените вкъщи.

# 901
Ние сме със 8 бронхоспазми и с поставена диагноза Астма с преобладаващ алергичен компонент. защото има алергия към млякото.Това е категорично, защото на 4 месеца след прием на адаптирано мляко се поду целия, като до тогава не беше захранван.
Gorda mama, когато детето има спазъм се предписва Вентолин / ние направо го инхалираме, защото има 8 за 10 месеца/ той раздува дроба, а се предписва и нещо отхрачващо.Но ние сега, може би пазени от лекарствата за астма дробовете са чисти.Той си кашля от сополи , гърлото е чисто , гърдите и те.Сега не знам какво да давам, виж за спазмите вече съм на ясно- Вентолин и Мукосолван или Флабамед, Проспсан не смея с оглед билките.
Ние тестове сме правили поне 5 път, заради алергията към млякото, нямахме избор трябваше да се види към лактозата или казеина в мялкото е.Кожните са доста по точни от кръвните.Кръвните ще ви изкарат алергични към всичко, да не говорим , че кръвни в различни лаборатории показват различни неща.От кожните ме е страх , защото се вкарва малко алерген и може да се предизвика алергия.

# 902
Soleil*, а за колко време ви го предписаха?
Момичета , нищо не ми казахте за ушите, че тъпанчетата били хлътнали доста назад.Трябва ли да се притеснявам и на какво се дължи?УНг каза , че от хремата?

# 903
Божеее ooooh!, и как овладявате тези спазми, вероятно с инхалации се справяте, не може постоянно да се слага урбазон предполагам? Това е ужасно мъчение за детенцето  ooooh!

# 904
  • София
Soleil*, а за колко време ви го предписаха?
Момичета , нищо не ми казахте за ушите, че тъпанчетата били хлътнали доста назад.Трябва ли да се притеснявам и на какво се дължи?УНг каза , че от хремата?

на събрала се течност зад тях вероятно.

# 905
ние си имаме инхалатор и в него слагаме вентолин и ползваме пулмикорт.Това е по добро решение от урбазона, защото той се бие мускулно и минава през тялото.А така те отиват направо в дроба.Всеки спазъм е със сополи , т.е 2-3 дни сопол и после спазъм.Но предполагам , че сега не са му слезли , защото от 1-2 седмици пръскаме сутрин и вечер Флексотид/ кортексеройд/, а и взимаме и друго лекарство за астмата.

# 906
ние си имаме инхалатор и в него слагаме вентолин и ползваме пулмикорт.Това е по добро решение от урбазона, защото той се бие мускулно и минава през тялото.А така те отиват направо в дроба.Всеки спазъм е със сополи , т.е 2-3 дни сопол и после спазъм.Но предполагам , че сега не са му слезли , защото от 1-2 седмици пръскаме сутрин и вечер Флексотид/ кортексеройд/, а и взимаме и друго лекарство за астмата.
ooooh! ooooh! ooooh!, имам чувството, че днешните деца се разсипват само от лекарства...

# 907
в случая е по -добър вариан от колкото да му се увреди дроба

# 908
nnn82, при нас за месец беше изписано Флексоназето. Но ние нямаме бронхоспазми, да чукна на дърво. Не смея да ти препоръчвам каквото и да било. Аз бих потърсила и алтернативни лечения.

# 909
в случая е по -добър вариан от колкото да му се увреди дроба
Разбира се, нямах предвид точно вас, говорех по принцип  Hug.
Омръзва ми от непрекъснатото даване през зимния период на различни препарати за имунната система, за сливици, противоалергични сиропи и т.н. В момента пак сме с една камара - Имунокинд, опашка след АБ- Туя и Монилия + пробиотик, Ериус.

# 910
Стиснати палци за Горда Мама за утре!  Hug

Ние сме три седмици след операция и с гадния вирус, който върлува от февруари. Аз го изкарах точно преди операцията на малката. После 10 ди всичко ок. Тя тръгна на д.г. и на третия ден си я взех с 38.8, после стана 39,5 и т.н. Вече 7 дни е с Т! Вчера ходихме при Кирова. Убеди се и тя, че сме за АБ. Пие около 10 неща, снощи се изприщи. Ужасът се допълни с това, че в неделя и аз се тръшнах - отново! Чух за този вирус с високата Т, че е с "гърбица", тоест мислиш, че си се оправил и те повтаря. Много, много се пазете!!!!!! Малко съжалявам, че сега направихме операцията, но карай. То гаранция никога няма! Иначе гърлото на малката е сравнително ОК. Носът е задръстен, но от течни прозрачни сополи. Не можела да диша защото всичко й се било подуло. Има локига... Каза да не я мъчим със стеримарове и помпи. Дори да не я караме да духа, което ме учуди. Дали нещо за ушите се притеснява?  newsm78 Макарички не й слага, само дупна, за да изтече каквото там се беше насъбрало. Откакто е болна спи с отворена уста, диша тежко, но не хърка, което пак е някакъв плюс. Дано сега след АБ продължи с възстановяването след операцията и продължим да виждаме само плюсове!  Praynig Писна ми вече от болести! Sad

# 911
Охххх, Пандичка, Hug И аз минах през тоя ужас с Вик...Нашият случай е ,че след тоя вирус е слязла надолу инфекцията по червата и от няколко дни е кошмар, оня ден се наака 3 пъти и не спря да ходи до тоалетна....стискам ви палци и на двете. Hug Hug

# 912
Gundie, мерси, мила!  Hug Ужас! А пихте ли АБ? Колко дни бяхте с Т? Това нали още след б-цата дето каза, че се е разболял?

# 913
Gundie, мерси, мила!  Hug Ужас! А пихте ли АБ? Колко дни бяхте с Т? Това нали още след б-цата дето каза, че се е разболял?
мдааа още тогава на втория ден, пи АБ и още как, най- гадния възможен, бил мерцедесът сред АБ Laughing Mr. Green Два дни имаше Т, като се има предвид обаче ,че в деня в който я вдигна почна с АБ , значи след втория прием чак и то през нощта падна. На втората вечер беше като при твоята девойка 39,5 и едва се смъкна, през нощта като подейства и АБ падна и после два дни профилактично пи нурофен без да е вдигал повече Т, някъде около последния прием на антибиотика започна много да пръцка и да ака често , заведох го вчера на лекар и казаха,че му я слязло надолу- така че при него просто се разви до край, а не повтори...ама то има време, за мааалко на градина да тръгне. Laughing

# 914
Абе само да не се стига до страшната бронхопневмония, пък другото ще борим, няма как.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт