Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 469 000
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 915
Абе само да не се стига до страшната бронхопневмония, пък другото ще борим, няма как.  Hug
Е, няма бе как така HugВсичко ще е наред!

# 916
Пандичка, огромно благодаря  Hug Hug Hug. Утре рано пътуваме към Пловдив, нямам търпение всичко да минава  Praynig.
Много съжалявам, че сте болни  Cry, желая бързо оздравяване  Hug

# 917
Горда мама, спокойно, всичко ще е наред, веднъж да махнете гадната сливица! Ще чакаме да пишеш как е минало всичко!  Hug Hug

GundieHug

# 918
Gundie, тоя вирус е ужасен, ние бяхме 6 дни с тем, като стигнехме до 39,9.Пихме Клацид и се оправихме.
Момичета, вчера моя хъркаше, по- силно и от баща му.Какво значи това

# 919
Gundie, тоя вирус е ужасен, ние бяхме 6 дни с тем, като стигнехме до 39,9.Пихме Клацид и се оправихме.
Искам да Ви споделя опита си с овладяване на хъркането! Получава се при подуване на третата сливица. Какво ли не съм давала резултата нулев. По препоръка на личната лекарка направих кремче от бебешки крем 15 мл +5 капки лавандулово масло. Маже се гърди , гръб и вратле. А като заспи мажа и по пътя на синусите т.е. над веждите и по назалните гънки. Уверявам Ви ефекта е невероятен.

# 920
  • Once there was a Hushpuppy...
Точно така, хъркането е от подута 3та сливица.
Тя пречи да могат да дишат нормално и хъркат. Най-добре се посъветвай с УНГ за смаляването й, лечението, защото тук можем да ти кажем само за противоалергичен препарат. Но, без наличието на преглед от УНГ няма как даваш каквото и да е, за да се свива Peace

mama merita - интересно е това Thinking

# 921
Мама Марита, а би ли споделила какъв е този "бебели крем"? И не разбрах ти на детето ти ли го мажеш или на мъжа ти или и на двамата?

# 922
Искам да Ви споделя опита си с овладяване на хъркането! Получава се при подуване на третата сливица. Какво ли не съм давала резултата нулев. По препоръка на личната лекарка направих кремче от бебешки крем 15 мл +5 капки лавандулово масло. Маже се гърди , гръб и вратле. А като заспи мажа и по пътя на синусите т.е. над веждите и по назалните гънки. Уверявам Ви ефекта е невероятен.
Колко ти е голяма глезаната? От третата сливица е хъркането, поне при моето дете. при мъжа ми трявба да е от друго. Laughing Мен обаче ме е страх да си приготвям сама нещо за детето с етерични масла, предпочитам готов и минал контрол продукт.

# 923
  • София
Мама Марита, а би ли споделила какъв е този "бебели крем"? И не разбрах ти на детето ти ли го мажеш или на мъжа ти или и на двамата?

Къде е писала нещо за мъж?

# 924
Оффф моя грешка, извинявам се. Прочела съм мъжа, а то било мажа. Прочела съм диагонално. Embarassed

Остава въпросът какво е бебешки крем обаче.  Grinning

# 925

Къде е писала нещо за мъж?

Последната страница е голямо забавление.  Laughing

# 926
  • София
най-вероятно някакъв крем, какъвто и да е за тяло, предназначен за бебета(вероятно този, който принципно се ползва в къщата), но тя да си каже, ако е нещо по-специално.

Жасмин - хубаво е малко забавление и в такива теми да има Laughing

# 927
Ами нека има и малко весело де.  Joy Стига само сливици и болести.  Hug

# 928
Ами нека има и малко весело де.  Joy Стига само сливици и болести.  Hug

Така е.  Hug

То и ние сме от отбора на Дарт Вейдър, синът ми хърка като за световно.  Laughing
На него пък му отмениха операцията заради варицела, сега пък няколко месеца трябвало да изгражда имунитет. Аз междувременно го заведох при друг много добър УНГ доктор и според него, основният проблем на детето е алергичният ринит (при нас е доказан, правихме тестове при алерголог), ваденето на 3-тата сливица с нищо нямало да помогне. Изписа му Зиртек на капки - за 2 мецеса, кортикостероиден спрей за нос - пак 2 месеца, както и едни капки, които се приготвят по рецепта. Да видим ще има ли ефект.
В България при трима лекари да отидеш, три различни диагнози ще ти поставят...

# 929
  • София
Те всички УНГ-та май при такива проблеми лепват алергичен ринит диагноза, която обаче не винаги е вярна... но за това се правят тестове при алерголог.

Общи условия

Активация на акаунт