Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 7-ма тема

• 468 805
  • 3 736
  •   1
Отговори
# 1 020
<eiffel tower>, ужасно е това!  Shocked
Пожелавам бързо оздравяване на детенце!  Hug

При нас просто беше много рязка промяната - синът ми беше изключително здрав до 3-годишен, нито знаеше какво е антибиотик, нито какво е лекарство. Дори сестра му се разболяваше, даже и от шарка, а малкия не прихващаше. И в градината се попиля. Аз тази алергия към плесени, която разви, я отдавам малко и на басейна, който имат в детската, в мазето се намира. Може би върви по стените влагата, знам ли - но 2 години пълен кошмар, не може да диша, изкривиха му се долните зъбки, изобщо, все едно не е моето дете! Отделно всички вирусни инфекции, но непрекъснато ходят болни деца, много занижен контрол. Добре, че го приеха другаде, махаме се от догодина, дано има ефект!

# 1 021
  • София
Ако търсиш ефект го спри от всякаква градина... Иначе не мисля градината е единствен виновник, помага, естествено, но не само. Пък ако ти или мъжът ти имате алергии, детето си е предразположено принципно...

# 1 022
<eiffel tower>, съчувствам ви  Hug
Ужасно е когато детето ти е болно Cry, аз след това, което изкарахме, живея в непрекъснат страх да не се разболее. На всичкото отгоре аз днес съм с гнойна ангина, не знайно откъде. Просто ставам сутринта и ме боли гърло. Еее, аз не съм боледувала от години, но тази зима ми е за втори път  #2gunfire.

# 1 023
  • София
И ние с мъжът ми 2 пъти изкарахме, за да повтаря не е доизлекувана или някой има, който е носител около вас. Пуснете си секрет всички в къщи, а ти след оздравяването(3 ли 5 дни ли беше по-късно) си пусни също, за да си сигурна, че се е изчистило и ако има друг  носител на бактерията също да се лекува, дори в момента да няма симптоми. И бързо оздравяване...егати гадната болест е това.

# 1 024
..егати гадната болест е това.

Да, за първи път ми се случва и се мъча да се справя без АБ. Тази вечер ще си направя изварен компрес, вземам хомеопатични, мажа си сливиците. Дано има ефект, че не ми се ще да пия пак АБ.
А за секрет вероятно ще трябва направление от личния лекар?

# 1 025
  • София
Почвай си  АБ,  ако можеш да чакаш антибиограма ок, но не си го спестявай точно при тази болест. Едно, че много голяма вероятност дори и да мине да остане бактерията, второ, че може да се хронифицира, трето, че  може да увреди, сърцето, а и не само.

# 1 026
Пък ако ти или мъжът ти имате алергии, детето си е предразположено принципно...

Никой друг в семействтото няма алергии - нито ние с баща му, нито каката, нито бабите и дядовците.
Но това с градината ще се случи много скоро - от догодина е в друга, частна, с 2 пъти по-малко деца, ще пиша има ли ефект.

# 1 027
  • София
Успех, дано има...

# 1 028
Eiffel, обсъждали ли сте с вашия пулмолог дали тези чести проблеми с гърлото не се дължат на Пулмикорта? Нали него правите сега?

# 1 029
Пък ако ти или мъжът ти имате алергии, детето си е предразположено принципно...

Никой друг в семействтото няма алергии - нито ние с баща му, нито каката, нито бабите и дядовците.
Но това с градината ще се случи много скоро - от догодина е в друга, частна, с 2 пъти по-малко деца, ще пиша има ли ефект.
А хич не е задължително да има склонност към алергии само по наследствен принцип, като цяло в последно време все повече деца имат такава склонност, заради всичко около нас. НИе с мъжът ми сме много слабо предразположени и по- скоро проблемите ни идват от това,че сме светли, но децата ни и особено малкото са страшно много предразположени към всякаквиалергии.  Peace

# 1 030
Оф еми и аз да се оплача освен. Sad След като се възстанови след дългото боледуване от скапания грип, сега носът е чист и всичко би трябвало да е ок. Еми да, ама продължава да диша с отворена уста, все си стои така и уви продължава да хърка. Не всяка нощ и не постоянно. Понякога спи тихо, но дори тогава е с отворена уста. Сигурно ще кажете "заведи я на контролен при УНГ-то, която е оперира"... Но какво ще ни каже, какво може да направи? ПАК ще каже на малката "затваряй устата и използвай носа, защото можеш" и дотам. Май затварянето на тази уста и сприането да хърка при нас няма да се случи или поне не скоро. Sad Sad Sad

Айфел тауър, Горда мама Много добре ви разбирам, какво и всички дук. Какво друго да кажа, освен да се оправят дечицата... Sad Hug

# 1 031
Пандичка, не се отчайвай. Може  наистина това с отворената уста да е на психологическо ниво, а хъркане по- скоро ми се струва дали не е проблем? А защо не я заведеш при друг лекар, за второ мнение? Hug

# 1 032
Оф еми и аз да се оплача освен. Sad След като се възстанови след дългото боледуване от скапания грип, сега носът е чист и всичко би трябвало да е ок. Еми да, ама продължава да диша с отворена уста, все си стои така и уви продължава да хърка. Не всяка нощ и не постоянно. Понякога спи тихо, но дори тогава е с отворена уста. Сигурно ще кажете "заведи я на контролен при УНГ-то, която е оперира"... Но какво ще ни каже, какво може да направи? ПАК ще каже на малката "затваряй устата и използвай носа, защото можеш" и дотам. Май затварянето на тази уста и сприането да хърка при нас няма да се случи или поне не скоро. Sad Sad Sad

Айфел тауър, Горда мама Много добре ви разбирам, какво и всички дук. Какво друго да кажа, освен да се оправят дечицата... Sad Hug

При нас хъркането го обясниха с огромните небни сливици.

И сега година и нещо след операцията имам чувството, че всичко започва отначало  Sad.

# 1 033
Верче,  Hug в какъв смисъл отначало? Да няма рецидив на третата?? Иначе и аз единственото, с което си обяснявам хъркането е с небните сливици, които също казаха, че са големи. Ще повдигна въпроса при следващото посещение при УНГ.

# 1 034
 Angel_Dust, наистина започвам АБ. След ударните дози хомеопатични вчера и изварен компрес през нощта, днес се събудих още по-зле, с повече налепи по сливиците и Т. ( да поясня, че не съм вдигала от дете). Гадна работа, вече ми идва да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Пандичка, днес ни е 10-ти ден от операцията и продължава да спи с отворена уста и хърка. Другите две сливици също са доста големи и вероятно все още не могат да се свият. Ще питам другата седмица УНГ кога се очаква това да се случи. Аз мисля, че трябва да пием Ериус сега, винаги ни е действал добре и след 3-4 прием е спирала да хърка.

Общи условия

Активация на акаунт