Британците, британците! - Пролет приижда, трещят хормони - тема 49

• 22 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Ænima/Albuquerque
Не, не, не съм щастлива, не!  Crossing Arms

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
То се видяло, че преврат няма да има, ама аз да пусна песента на деня Mr. Green

# 662
  • КиТ
мММММ! лЕто  Party Party Party Party

Обединете се с Плами, тя е другата основна бунтовничка, сложете по една баретка и спретнете звено за специално реагиране (тъй ли им викаха на тия пущини newsm78). Имате пълната ми морална подкрепа Mr. Green

Мдааа аз си протестирам против нея от самото начало,не може така да се лази  Crossing Arms
Аз съм за армия  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540

# 663
Айдеее, размятаха се мечовете, песента на деня се смени Mr. Green

# 664
  • Ænima/Albuquerque
Протестирам срещу правата на Бум! Не трябва да раздава такива своеволни наказания!
Протестирам!

# 665
И аз протестирам, аз не налазих, изказах само мераци за налазване Whistling. Опипах почвата един вид Mr. Green. Вече и за мръсни помисли ли ще се глобяваме, че то така Бум ще прилапа всичкото ни кон Crossing Arms Mr. Green

# 666
  • Mars Hotel
Въх, Tool! Мерси, Джо, че ме подсети!

# 667
Признавам, че нямам задни мисли и не лазя по чужди мъжове Grinning
Само въздишам от време на време по тях Grinning

Сарки, трябва да измислим тогава друг начин за контролиране на нерегламентираното полазване Mr. Green

# 668
О, Све, и ти ли ги обичаш Hug? Ето ти още тогава (тъкмо и принцесата може да се поуспокои Wink)

# 669
  • Mars Hotel
Обичам ги, много даже! Еххх, какво години бяха едно време в училище...

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Тууууууул...  Heart Eyes

# 671
Не, не, не съм щастлива, не!  Crossing Arms

Ти ще си напълно щастлива само ако имаш неограничени права за лазене навсякъде, като същевременно никой не лази твоето. Ама не става.  Naughty

Аз предполагам,ч е санкция ще се налага само в случаите, когато собственичката не е дала изричното си съгласие за налазване, което, съгласете се, се случва. На рождени дни, примерно. Нищо несправедливо не виждам.  Sunglasses

# 672
  • срещу двата комина :)))
дубрутрууу  Hug ко стаа тука, кви преврати  newsm78 още не съм се събудила за да мога да взема отношение
но, искам решение по другия въпрос, Северчрто я няма от много теми и колкото и да ми е симпатична мъжете ѝ ги харесвам повече  Mr. Green моля ръководството да излезе с решение  bowuu bowuu

# 673
Айдее, Утиде, боят за Фасбендер настана Joy Joy Joy

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Ти ще си напълно щастлива само ако имаш неограничени права за лазене навсякъде, като същевременно никой не лази твоето. Ама не става.  Naughty

Аааа, т'ва не е верно! Не искам ник'ви права, ама не искам и другите да имат такива.  hahaha
Опитвам се да си защитя своето.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт