Предложения за странни, необичайни и интересни имена! -4

• 49 116
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Once there was a Hushpuppy...
Мирна
Анди
Радея
Ник
Адриана-Екатерини
Стелла /направи ми впечатление заради двойното "л"/
Войслава
Мериам- признавам изуми ме;

Аз пък знам за Мариам, когато родих и се запознах с майка дето така си и кръстила момиченцето.Та, тя ми обясни ,че това е библейско име и така се е казвала майката на Дева Мария/дано не бъркам, че беше отдавна Peace/ И оригиналното всъщност е МАРИАМ

# 286
Знаех, за Мерием, ама явно всеки си интерпретира, както му харесва Wink

# 287
Това са имена на деца, които кандидатстват за детска градина в София, т.е. са набор 2011-2009, рядко по-големи.

# 288
Julia_21 - извинявай, но Мериам е интерпертация, да се уточним. Говориш ли английски или немски, за да не ставам смешна като ти обяснявам произнасянето на А в тези езици?

# 289
Мислех, че става дума за България, както и да е, не искам да ставам буквалист Simple Smile

# 290
Няколко от имената са турски и то от популярните, не виждам какво им има. А пък Деяна какво? Имах съученичка с това име, познавах и Деян от моя набор, странно и необичайно ли е? Аргир е от сорта на Сотир, Стамат, Драган - остаряло, ама странно и непознато не е. И Георгия не ми е за тази тема.

# 291
Julia_21 Да,става дума за България, просто оригинала на името се изписва с А, а се произнася малко повече към Е Peace И, така като дойде името в България става Мериам. Разбираш ли, сега кое точно е интерпретация Peace Не ти го казвам с лоши чуства Hug
Въпросната жена е решила да си кръсти детето с оригиналното име просто.

# 292
 pina, какво трябва да им има на имената? Странни, необичайни, интересни са за мен, различни от Виктор, Мартин, Александър, Виктория, Мария. Не те задължавам да се съгласяваш.
Имена с чужди бащини имена и фамилии не съм вадила, освен Джем Джан, защото звучи много сладко.

П.П. Ега ти, каква хубава тема беше, но няма как да не дойде по някоя да намира кусури.

# 293
Мариам е арменско име. Катерини Heart Eyes

# 294
За да не се изписват доволно количество глупости, само да поясня, че името Мариaм или Мириaм (без значение, едно и също е) е същото, което за нас е "Просто Мария"Wink
Името е еврейско, преди да стане арменско, западноевропейско или каквото и да било друго.

# 295
Индже на момиче или на момче е?
Агнеса съм го чувала в детството си, сигурно е остаряло и затова звучи странно.

# 296
Индже е момче.
Агнеса е интересно име. Имам съученичка с това име, не ми е странно, но е рядко срещано затова го отбелязах.

# 297
Сиян  Heart Eyes мноооого приятно съм изненадана!
Имам колежка Агнес,до скоро свързвах името единствено с едноименния сладкиш Blush,а сега го свързвам с тази сладка докторка! Grinning

# 298
Агнес свързвам с момиченцето от Despicable me. Жестока е Mr. Green

# 299
Савив. Момченце на 6 години

Общи условия

Активация на акаунт