Предложения за странни, необичайни и интересни имена! -4

• 48 077
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
В североизточна България е разпространено името Купен
Само с планински върхове го свързвам името, но не и с хора.
Десимир, Станицвет - жители на североизточна България.

# 31
  • София
Гьоко Горчев Гьоков и Купен Купенов Купенов - горките деца, жертва на припадащи и получаващи инфаркт дядовци  Tired

# 32
  • София
А аз от Десимир и Станицвет изпаднах в захлас.

# 33
Преди малко по телевизията показаха дама,на име Дилена.

# 34
Може ли да се включа? Когато бях дете, имах позната Розмари, но не знам с тире или без, но беше много хубава,  не можеше да казва "р" и я наричаха "лозмали" ..... детски акъл  Blush Mr. Green Laughing

# 35
  • Най-красивата страна
Мелсида
Панола
от списъците за детските ясли

# 36
Ау, на баща ми много ще му отива да му кръстя една Панола. Явно и друга се е чудила какво женско да измисли от Панко  Joy

# 37
  • София
Ау, на баща ми много ще му отива да му кръстя една Панола. Явно и друга се е чудила какво женско да измисли от Панко  Joy

Аз имам съученичка, която се казва Панка, така че има варианти  Mr. Green

# 38
  • Сопот, Пловдив

Аз имам съученичка, която се казва Панка, така че има варианти  Mr. Green

Аз тук веднага бих импровизирала с Пандора.  Mr. Green

# 39
# 40
Запис и от мен, че нали и ние сме нестандартни Simple Smile

# 41
А, тя все пак е с тире Simple Smile Тери каза в началото само Ения. Simple Smile

# 42
Иска му се Grinning

# 43
# 44
Циганка от с. Студено буче смая акушерския екип в многопрофилната болница в Монтана. Тя поискала да нарече новороденото си бебе Оргазъм, пише местен вестник.

18-годишната Павлина Асенова била приета за раждане в петък. Младата майка дала живот на първородния си син в първите часове на събота. Раждането минало нормално, но минути след като бебето проплакало Павлинка шокирала акушерките с избора на име.

“Оргазъм го пишете. Нямаме такова име в махалата”, заявила ромката на сестрите. Младата дама живеела в циганския квартал “Кошарник” в Монтана и искала да впечатли съседите. Дори заявила, че името е одобрено и от съпруга й. Въпреки настояването акушерките отказали скандалното име.

“Защо? Означава хубаво нещо”, заключила философски Павлинка. Щом чул мъжът й Бисер се намесил и записал детето Димитър, на името на баща му. Лекарите в Монтана разказват, че това не е единственият случай. Преди години циганка кръстила дъщеря си Кикимора. Майката смятала, че значи нещо хубаво, защото бившата й шефка я наричала така.

Общи условия

Активация на акаунт