Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 91 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ммного ми харесват дрехите и цветовото съчетание. Особено на Аяз паша. Не съм мислила, че така добре се връзва синьо към кафяво

# 646
  • Истанбул
Има реклами, но предполагам че свърши серията Grinning

# 647
ar@bela, bggirl22, blume777,  ceco_gechev,  Danaya33, cheri, Gawina, irkatabg, iskreto2, Jane, jujja69, kef4eto, ldi64, magistra, mi0316, pommellina, rositsar, silvia_ip, soya-fen, titikova, trendafilka, tsveti pastarmajieva, миламила (+ 13 Скрит/и) и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

Интересна серия, нямам търпение да я изгледам с превод!  bouquet

# 648
  • планетата Земя и по точно до морето
SON !
Мистик, много благодаря!   newsm51
Ще ми е много интересна серията с пълен превод!

# 649
  • Истанбул
Свърши, да .... Лека нощ на всички! Hug

# 650
Благодаря Мистик   bouquet

# 651
  • планетата Земя и по точно до морето
ar@bela, bggirl22, blume777, ceco_gechev, dejavue, didi 69, dobi-57, Gawina, iskreto2, Jane, jujja69, kef4eto, magistra, mamata48, Maria Carolina, pommellina, soya-fen, tsveti pastarmajieva, zlizabet, Жъ, миламила (+ 13 Скрит/и) и 48 Гости преглежда(т) тази тема.

Приятна вечер на всички! Hug

# 652
Мистик, много благодаря и от мен  newsm51  love001 smile3501
За мен е важно, че разбрахме основната линия на сериата. Удоволствието ще бъде пълно след като я гледаме със субтитри.

# 653
Мистик благодаря ти от сърце!  bouquet

# 654
  • до най слънчевия бряг
Мистик ,благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  

На теб и Невин ,спорен труд ,тая вечер доста побъбриха  Laughing   но пък беше интересна и хубава серия

Много детско ми се видя   това накрая  -СС, като възпитател в детска градина "хади сега ,извини се на другарчето си "
Ама и то след превода ,може да изглежда по смислено

# 655
  • Истанбул
 Благодаря  Grinning Hug Hug Hug

# 656
# 657
Благодаря, Мистик, за обясненията!   bouquet

... Много детско ми се видя   това накрая  -СС, като възпитател в детска градина "хади сега ,извини се на другарчето си " ...
И на мен така yes  Laughing
Ако Мустафа знаеше за колко неща има да се извинява майка му на Хюрем, мисля че би се ядосал на нея по-скоро.
Лека нощ на всички!   sleepuu

# 658
# 659
Михримах е Хюрем  N 2  newsm11Може да ви учудя но аз не харесвам никак Хюрем не и вярвам   много е подла аз съм на страната на Валиде и на Махидевран и много са ми сладки Бали Бей и Айбиге.Но това си е мое мнение,дано няма обидени   bouquet  

Общи условия

Активация на акаунт