Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 92 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 660

Финален щрих за лека нощ. Peace

# 661
Мистик   bouquet  bouquet  bouquet

# 662
Джу, много хубави снимки си сложила

# 663
# 664
# 665
Михримах е Хюрем  N 2  newsm11Може да ви учудя но аз не харесвам никак Хюрем не и вярвам   много е подла аз съм на страната на Валиде и на Махидевран и много са ми сладки Бали Бей и Айбиге.Но това си е мое мнение,дано няма обидени   bouquet 
[/quot
 e]
 Аз отдавна си изказах неприязънта към Хюр., подкрепена с факти от филма и  исторически данни , но не бях приета ,защото съм инакомислеща, затова престанах да пиша , беше безсмислено ,не се получи разискване , а само монолози , които величаеха хюр.
Но гледайки сериала мнението ми за нея се затвърждава, а сега и Михримах- ми каквато майката такива и децата.

# 666
  • IT
Мистик   bouquet благодарение на теб "гледах" четейки серията, при мен така и не тръгна.
Кой прав, кой крив пределно ясно е , че във всички царски дворове по света е имало интриги за надмощие и власт.
Каквато майката, такива и децата-е много обобщаващо, не само за сериала, а и за живота. Както и да се каже, че Махидевран е много черна, а Хюррем, много бяла.
Кой, какъв е и защо такъв е знае само историята и живелите по онова време, ние можем само да гадаем.
Лек ден

# 667
Рейтингът за серията снощи.

Quote:
Sıra Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 13,5 31,7
2 KUZEY GÜNEY KANAL D 8,4 19,4
3 TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI SHOW TV 6,3 14,6
4 FENERBAHÇE - SAMSUNSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI ATV 6,2 14,2

Quote:
Sıra Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 15,5 37,3
2 KUZEY GÜNEY KANAL D 8,6 20,5
3 MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR) STAR TV 5,8 14,7
4 EYVAH DÜŞÜYORUM STAR TV 5,8 23,1

# 668
Да, тука особено е много сладка Махи.  Laughing

През целия сериал я виждаме най-вече или разревана, или злобееща. Не мога да адмирирам завистта и злобата, която изпитва към Хюрем. Не мога да адмирирам Валиде в качеството й на убийца. На Хюрем единствената й "вина" е, че е обичана и предпочитана от Сюлейман. Непрекъснато е принудена да е нащрек и да се защитава.
И въобще този сериал започна да ми действува подтискащо с тези постоянно експонирани низки страсти - страх, агресия, борба за надмощие, злоба, завист. Трябва да пускат от време на време някой светъл лъч на добри чувства, иначе ще спра да го гледам.

Скрит текст:
Усетихте ли че имаше глобален проблем в Нета тази сутрин? БГ Мама и много други български и чужди сайтове не се отваряха из цяла България.

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 12:21 от soya-fen

# 669
  • Русе/София
Скрит текст:
Усетихте ли че имаше глобален проблем в Нета тази сутрин? БГ Мама и много други български и чужди сайтове не се отваряха из цяла България.
от 8 съм на компа и нямах никакъв проблем

# 670
# 671
# 672

">#![/video]

СИМОНА  Hug  bouquet

# 673
юнона_60, това, че болшинството от пишещите в темата не са на твоето мнение, не означава, че не си била приета. Mr. Green Всеки си има мнение и не е задължително останалите да се съобразяват с него. Това, че ти не харесваш Хюррем, а харесваш Махидевран си е твое право, но не смятам, че всички трябва да са съгласни с теб.

# 674

.........................

Скрит текст:

Соичке,

Скрит текст:
Към обяд имаше срив в нета  на БФБ (Българска Фондова Борса).Не съм търсил обаче официална информация, а и ако е нещо "дребно" никой не му обръща внимание за да оповестява пост-фактум. Peace

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт