Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 91 584
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро!
Прочетох една информация ,но не знам дали е вярна и реших да попитам вас ... Прочетох , че дъщерята на Ибрахим и Хатидже в тази роля ще застане Неджля от Листопад ... дали е вярно ...

# 496

Винаги е бил вярното куче на Сюлейман.

Едно от нападенията срещу Хюррем бе организирано от него. Все пак не е най-вярното куче. Бали Бей е единственият, който не е направил каквато и да е интрига срещу СС или хората около него.
Добро утро!
Прочетох една информация

В страницата на Фейсбук, постната малко по-нагоре?  Grinning

Аз за тази артистка от началото на сериала чета, че ще участва, както и Гюмюз от Перла. 

# 497
Според мен Човека с Пръстените , е някой от низгвернатата рода на Сюлейман  Rolling Eyes...

Ако си спомняте от началните серии,при завладяването на Родос , ги бяха подгонили по заповед на султана . Няколко успяха да заловят на плажа малко преди да се качат в лодка, но други се бяха скрили в гората и понататък не ги показаха ...Вероятно точно тия са оцелели по някакъв начин и сега търсят някакво отмъщение всявайки интриги ...

Заключението ми идва от факта,че познават навиците на султана и начинът по който взема решения . И затова ролята им на "гадатели" се вписва идеално . Примерно, знаят че Сюлейман не приема емоционални решения и посъветваха Аяз паша да бъде търпелив за да получи призвание - той наистина го получава ставайки везир-изаам след смъртта на Паргалъ . В момента не се сещам,кой друг от героите ходи да се консултира с Човека - дали не беше брата на Гритти  Confused

# 498

Винаги е бил вярното куче на Сюлейман.

Едно от нападенията срещу Хюррем бе организирано от него. Все пак не е най-вярното куче. Бали Бей е единственият, който не е направил каквато и да е интрига срещу СС или хората около него.
Добро утро!
Прочетох една информация

В страницата на Фейсбук, постната малко по-нагоре?  Grinning

Аз за тази артистка от началото на сериала чета, че ще участва, както и Гюмюз от Перла. 
А дали има информация ,който е играе русокосия Селим ?

# 499

Selim Bayraktar (Sumbul aga)

Ezgi Eyüboğlu (Aybige Hatun)

# 500
# 501
sasiii страхотен аватар!

# 502
Прекрасна игра на Халит и Окан.Халит си го знаехме-много талантлив актьор,
а в тази серия беше страхотен,но Окан го гледам за първи път и още веднъж ще
 кажа,че прави голяма роля и  с прекрасната си игра допринася за успеха
на серияла.Много ми е интересно как ще се развият нещата при Ибрахим,какво е
 замислила Мерал.Султана с думите  искаше да го приземи.Припомни му произхода,
даде му да разбере,че след всичко това което е получил  от него като власт и богатство,
тези напани да надскочи себе си са недопустими.Мисля,че  султана неочакваше
връщането на печата.За мен вероятността да му върне печата  са по-големи,
отколкото Ибрахим да излезе от серияла в следващите една ,две серии.Валите трябва да
си отиде преди Ибрахим.Може пък Мерал да е написала нова история.Мисля,че в
следващия епизод  нещата ще се изяснят.По отношение на Хатидже напълно оправдавам Ибрахим.
За всеки мъж е обидно и унизително ако жената е от по-добър произход
това да му се натяква.А при тях по отношение на произхода нещата са още по зле, ако
се прави сравнение.
Хюррем,както обикновено продължава с нейните машинации и  явно е замислила нещо
относно осуетяването сватбата на Айбиге,но е възможно джарието което ги подслуша
да осуети плановете и.

# 503
sasiii страхотен аватар!
Благодаря ти  Hug

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 22:08 от sasiii

# 504

С две думи Mesut Özkeçeci, смята че е направил достоверен историческия образ на Гирай хан.И с това отговаря на критиците си, които смятат че е прекалено стар за тази роля .

ПС: Доколкото си спомням от историята, Гирай хан е по-млад спрямо времето в сериала. Като че ли ситуацията с Месут е подобна на тази с Гюнсур който е принуден да играе 17 годишен юноша бледен  ooooh! при положение че е на 37 години  Laughing

# 505
  • Балчик
 Laughing е какъв по -хубав комплимент към някой - 37 годишен
мъж да играе непълнолетен  Laughing

# 506
Този клип на Малкочоолу(от последния купон), май го няма тук  Thinking - няма да го вграждам защото софта на форума ще го деактивира  Confused

http://www.youtube.com/watch?v=czfvauqAf74&feature=player_embedded 

---------------------------------------------

# 507
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
изгледах поредната серия и ми направи впечатление, ме крушата не пада по-далеч от дървото-имам  в предвид Михримах, че така нагло излъга, че слугината е счупила короната.... малко момиче, но и то като майка си -започа от невръстна възраст с интриги...Докато МЕХМЕД- беше на мнение да кажат истината-тази малката е копие на Хюрем... а може и да я надмине? newsm78

# 508
Артистите от ВВ след партито по случай 50 еп.
Най-добрите са накрая... Joy Joy Joy Естествено! Peace

http://www.facebook.com/photo.php?v=3535033293536

# 509
  • Атлантис, Галактика Пегас

Общи условия

Активация на акаунт