Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 32

• 91 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • IT
Михайлов, имаш информация от всякъде Simple Smile

# 676
той си e направо като таен агент
човека винаги е наниво с информация
моите адмирации newsm18

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 18:07 от doroti1

# 677
Някой може ли да каже за какво става въпрос
Предварително благодаря

# 678
Някой може ли да каже за какво става въпрос
Предварително благодаря

На Малкочоолу са му взели книжката за 6 месеца  Laughing за това че кара пиян  Whistling ...

Тъкмо ще има време да язди повече с Айбиге - за препускане с кон няма да те глобят за превишена скорост, нито ще ти отнемат тапията  hahaha Joy.....

----------------------------------------------------------------------

Ако Ефсунчето го обесят,веднага намирам утеха при Asli Tandogan(в ролята на Canseza) участва в другия османски сериал и много ми харесва  luvbed  ....

http://www.youtube.com/watch?v=ykiDmQ02p-4         Peace

# 679
Михайлов Hug  Мелиса  / Нора играе и в сериала "Ако бях облак" 29 серии.Сценаристка е Мерал Окай Grinning  Мерал играе и роля в сериала...има много познати артисти които участват и във Великолепният век Peace

Скрит текст:
Ето и линк за първа серия / с бг превод- ако някой иска да надникне Peace

http://www.dailymotion.com/playlist/x1w0zz_tiigar4ii_yyy-yyy-yyy … yy/1#video=xnvv9y

# 680
  • IT
ахахахах направо  ии  накриво си отговаряш на титлата. Тази Asli Tandogan аз я знам от Мелодия на сърцето.
Това за каране на кола и употреба на алкохол ми е едно от най-гадните неща, язък, оттеглям искането за аудиенция при ББ.
П.С.  Добре че имам познати, които се смиляват над мен-тази вечер ядохме одринско гьозлеме и локум Simple Smile Аз не мога да си представя как кадъните са били толкова елегантни като във филма

# 681
Нали се пишеше(не знам до колко е вярно за актрисата ,която играеше Изабела,че нарушила част от договора си,което всички подписват да седят далеч от скандали и други такива работи)Та да не го махнат от ВВ за лошо поведение... Laughing На Бали Бей му е позволено да пие в кръчмата(както Михайлов И.А. каза "за препускане с кон няма да те глобят за превишена скорост, нито ще ти отнемат тапията",но на Бурак  Йозчивит определено не му е позволено  Laughing

# 682
mimata67, благодаря за отговора ти, но аз никаде не съм казала ,че харесвам Махи , просто не харесвам Хюр, и не ангажирам никой да се съгласява с мен , напротив , не обичам хоровото пеене .

# 683
Лили  Hug - благодаря за линка ! Но докато чакам превода на ВВ,гледам Bir zamanlar osmanlı kıyam  без субове от ютуб  Rolling Eyes и не искам да се отклонявам от османската тематика - току-що изгледах Втора серия  Peace

Алекс  Hug не обръщай внимание на стройните ханъми от ВВ. Под 100 кила  ooooh! надали има дама от харема  - това Три в Едно (ядене,безделие и секс) води до затлъстяване защото Третото е крайно недостатъчно за изгаряне на енергията  Laughing ....Току-виж султана довел девлета до фалита,ако се занимава само с тънката част  Whistling

Саси  Hug, нищо чудно Бурак да го обесят в следващата серия - ако инфото ти е вярно, наистина се оказва голямо леке  Cry това момче ...Още на първата си значима роля се провали като човек - явно му се навири носа и още малко да си поръча и той бюст  ooooh!  като Паргалъ  Laughing ....Дано се сети да каже на полицаите ,че само си е местил колата - подобно на Гара Дембеле  Joy когото заловиха пиян в Студентски град преди време докато играеше в "Левски" .
Доколкото разбрах, Бурак е бил на някакъв купон организиран от Джейлан или нещо от сорта - линка ти остана горе, извън поста ми и не се сещам как беше случката .

# 684
  • IT
Където и да е бил, ако е вярно инфото е гадно и супер безотговорно.

Сутринта си мислех всъщност, че Гюлшах наистина има повод да е зла и Махито също, те сигурно рано рано са влезнали в критическата. Надявам се исторически наложниците след известна възраст наистина да са ги женили и ня тяхно място да са идвали по-млади момичета,че то наистина е било змиярник с толкова много неудоволетворени ханъми.

# 685
"Нищо му няма" на момчето  Laughing - аз съм превел грешно  hahaha Joy ...По трезвен е дори от Матракчъ  Laughing

Погледът му е като на Анибал Лектър  ooooh! - 10 снимки има в сайта,но тази ме грабна с невинното си изражение  като на Георги Мамалев в "Оркестър без име"  Wink

# 686
  • IT
голям резил

# 687
Популярността на Мерием расте. Факт е, че е предпочитана и хората оценяват играта и както и образа, който тя пресъздава.

# 688
Не разбирам какво му ядете краката на Бурак  Laughing Пийнал, карал, взели му книжката. Ами, че то ходенето пеша е много по полезно от карането на кола  Whistling

http://www.gecce.com/haber/burak-ozcivit-ehliyetini-kaptirdi-186573.html

# 689
И коя е тази девойка с Бали бей Close?

Общи условия

Активация на акаунт