ДЕКЕМВРИЙЧЕ гука сладко, стопля сърчицата то на мама и на татко!

• 37 168
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
На моята приятелна на момченцето първото му зъбче излезе на 3м и 14 дни като беше,така че не е рано!
Имам и въпрос към ЛЛЛ че с това неакане вече незнам какво да я правя нашата кокона!Само на кърма сме все още до скоро си акаше всеки ден,но после започна първо 3 дни не беше,после 5, а сега последно 8 дни я чаках и накрая и помогнах с термометъра въпреки,че хич не ми се искаше и знам,че е твърде краен метод.Като се изходи акото си беше съвсем с нормална консистенция-кашесто,та според мен неможе да се говори и за запек.Всяка сутрин започнах да закусвам с овесени ядки уж помогнат,но уви стана пак 6 дни не е акала и вече незнам какво да правя?Педиатърката миналия път като звънях каза"Кърмата ти не стига вече моето момиче" е да ама не кърма си имам бол!Та въпросът ми е на какво може да се дължи това нещо и мога ли да помогна с нещо?И другият ми въпрос е до колко дни е нормално да не ака?Защото има статии чета пише 48 часа, а на други пише 7-10 дни и просто незнам на кое да вярвам?   bouquet мерси предварително!

# 286
добро утро момичета....сетих се да попитам :Какъв крем за слънце сте взели на бебоците-фирма и фактор(предполагам 50+)

# 287
Здравейте момичета,
за това с крема и аз се замислям и аз моля да споделите на какво сте се спряли  Simple Smile

# 288
добро утро момичета....сетих се да попитам :Какъв крем за слънце сте взели на бебоците-фирма и фактор(предполагам 50+)

Биодерма и А-дерма 50+  Peace Peace

# 289
# 290
# 291
това само за СТ.Загора ли е?Добре е като цена май.... newsm78-като гледам по 30лв и отгоре е само крема.....

# 292
това само за СТ.Загора ли е?Добре е като цена май.... newsm78-като гледам по 30лв и отгоре е само крема.....

Ами с доставката сигурно ще стане 30, но пък са два продукта, така че ме устройва. А и като се има предвид, че в нашия град няма от къде да купя подобно нещо, то направо си е изгода!

# 293

Ами с доставката сигурно ще стане 30, но пък са два продукта, така че ме устройва. А и като се има предвид, че в нашия град няма от къде да купя подобно нещо, то направо си е изгода!

Помоли в аптека да ти доставят, те си правят заявка всеки ден за лекарства и като заплатиш предварително ще ти направят поръчка.Аз така правя като нямат даден продукт.А и понякога не искат да им плащам предварително.За доставка така не се плаща.

# 294

Помоли в аптека да ти доставят, те си правят заявка всеки ден за лекарства и като заплатиш предварително ще ти направят поръчка.Аз така правя като нямат даден продукт.А и понякога не искат да им плащам предварително.За доставка така не се плаща.

Сигурно и така става, макар че ме съмнява да се случи тук при нас. Следващия път ще се пробвам!

# 295

Сигурно и така става, макар че ме съмнява да се случи тук при нас. Следващия път ще се пробвам!

сигурна съм, че няма да ти откажат.Те имат далавера да правят по-големи заявки, защото получават някаква отстъпка.Пробвай!

# 296
Точно това са кремовете... а цената на Биодермата от този сайт е много изгодна!

# 297
  • София
Зелено човече - клипчето е супер още тази вечер ще пробвам масажа и дано да вземе да се изцежда по-лесно млякото. Дайте съвет докога да продължавам да кърмя при положение, че изцеждам най-много 60 мл - другото допълвам с АМ на ХИП. Някак не успях да си увелича лактацията и положението остана такова.

Ти осигуряваш ЦЕЛИ 60 мл. и това е изцяло в полза на твоето бебе, независимо от възрастта му. Кърмата има незаменини съставки и каквото и да е количество кърма е много по-добро от никакво. Може да е добра идея да опишеш подробно храненията и ситуацията ви във въпрос към Ла Лече Лига консултантите към нашата тема - често се оказа, че завръщането към гърдата е мисия - възможна. Задаването на въпрос е много лесно - пишеш с ядрък цвят ей така
Към ЛЛЛ и готово  Peace

и благоадаря на всички за съветите за кърмата-малката постоянно виси на гърдите ама..

Това е чудесна предпоставка за подобряване на ситуацията, дайте си малко време  Hug

Kalalily
, честито зъбче!

Май е време да почнем да пишем на първа страничка ПЪРВИ-те постижения  Peace Последно кой е с първото зъбче  newsm78 С това прехвърляне във Фейсбук  Embarassed

# 298
Момичета, дайте съвет при какъв специалист мога да заведа Лили за установяване на алергии. Ако имате лични впечатления още по-добре. Тази нощ пак имаше затруднено дишане и и биха урбазол. Този път казват фарингит. Изписаха антибиотични капки за хремата, която не минава повече от 2 месеца. Разкарах пердетата и килимите от вкъщи. Гледам всеки ден да бърша с парцал. Сега ще махна всички плюшени играчки и цветя, Но искам да ми каже и специалист, страх ме е да не развие астма с тези пристъпи.... Моля ви, ако имате впечатления, споделете!!!

# 299
Здравейте мами,
Днес бяхме на консултация и малко си притесних. Бебка вече е 7.700кг (+1кг от предишния месец и +3.400 от изписването).
Последните 10 дни я кърмя на около 2 часа, няма пауза през нощта. Притеснението ми идва от съвета на доки: каза да започна да предлагам вода вмесно гърда през нощта и да разредя дневното кърмене на около 3-4 часа. също така предложи да започна захранване с плодово пюре, защото кърмата ми най-вероятно не засища бебка. Няма да започна захранване нито ще поставя бебето си на "диета", но моля за мнение

Ако може и ЛЛЛ да споделят менение...

Понеже имаме проблем с акането (веднъж на около 8-9 дни) открих, че ако и дава АМ веднъж на 2 дни ака през 4 дни.
Не приема вода

Общи условия

Активация на акаунт