Иначе направих днес една тренировка и си взех месечна карта. Прибрах се и ме посрещнаха с приятната новина, че Ния е с температура, А в четвъртък трябва да имунизираме Лили, че пропуснахме 2 месеца. Ще се пукна от яд просто. Тъкмо няма сополи Лили и не кашля, само като чувам Ния как яко кашлюти и ми става зле.Оплаках си се... Само не знам кога ще ми писне и ще я спра от градина 

Или пък не видях колко беше добре преди да я пусна, с никой не сме се виждали през това време. Ако стане чудо и ни приемат на държавна, спирам я до септември вкъщи!Хубаво, че поне педиатърката се нави да изместим на Лили прегледа и я ваксинирахме. Използвахме, че е здрава. Кюфтенето ми е станало 8.300.
Цените, които видях много ме изплашиха- по 50лв минимум. Няма ли модели на по-човешки цени?!
.Искам и сега така.

Някой пробва ли захранването водено от бебето ? аз мисля да си му давам пюренца и каши, но и паралелно с тях да му варя картофчета, морковчета и разни такива и да му ги давам на парчета да се пробва да яде и сам. Ще видиме какво ще се получи 
Още се чудя тиква ли, картоф ли или морков...
Някой пробва ли захранването водено от бебето ? аз мисля да си му давам пюренца и каши, но и паралелно с тях да му варя картофчета, морковчета и разни такива и да му ги давам на парчета да се пробва да яде и сам. Ще видиме какво ще се получи 
Препоръчани теми