Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 244
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
И аз, ако не родя мисля да ида на Отворените врати Simple Smile
Благодаря за информацията!
А татковци дали биха пуснали?
Днес се наложи да навестя родилното и останах с много добри впечатления Simple Smile

# 571
Ами значи ще се видим на отворените врати другата седмица Simple Smile Благодаря много пак за информацията Simple Smile

# 572
  • Варна
Само бъдещи майки пускат по принцип, татковци мисля, че не.

# 573
  • Варна
Ако бебчето го сложат в кувиоз ,  а майката има кърма и се изцежда, дали ще му дават нея, вместо АМ?

# 574
 По принцип се подкрепя винаги естественото хранене, разбира се стига да имаш кърма ще я дават на бебчето стига да не са го сложили на заместително хранене по преценка на лекяря.Но все пак първото засукване и коластрата са много важни за бебчето.Не се тревожи ще бъде направено най-доброто за детето Simple Smile

# 575
  • Варна
По принцип се подкрепя винаги естественото хранене, разбира се стига да имаш кърма ще я дават на бебчето стига да не са го сложили на заместително хранене по преценка на лекяря.Но все пак първото засукване и коластрата са много важни за бебчето.Не се тревожи ще бъде направено най-доброто за детето Simple Smile

Благодаря Николетка. Simple Smile))

# 576
Моето бебче, беше в кувиьоз 5 дни. На 3-ия ден ми казаха да започна да се цедя за да му дават кърма. Предпочитат кърма пред АМ, особенно ако имаш /кърма/.

# 577
Аз стоях там 9 дни и  невидях да даават ам на никое бебе освен ако майките им нямаха кърма.Имаше и един съвсем малък бебок-към 2кг.  и майчето му ходеше през 3часа да го кърми.

# 578
Ако бебчето го сложат в кувиоз ,  а майката има кърма и се изцежда, дали ще му дават нея, вместо АМ?
Едно че дават кърмата, ами ти го храниш със биберон и шише. т.е цедиш се във шишенце, което от там ти дават за да е стерилизирано, и ти влизаш в боксовете и ти си го храниш.

# 579
Едно че дават кърмата, ами ти го храниш със биберон и шише. т.е цедиш се във шишенце, което от там ти дават за да е стерилизирано, и ти влизаш в боксовете и ти си го храниш.
На мен специално, не ми дадоха възможност да влизам в бокса и да го храня, давах им шишенцето и го хранеха. Много зависи от това в кой бокс е и какво е състоянието на бебето.

# 580
Аз родих близнаци, секцио и бяхме в болницата 8 дена.Дъщеря ми беше в инкубатор(маи така е по точно да се каже)а синът ми в друг бокс на система.В началото трудно ставах и чак на третия ден ми дадоха момчето и започнах да го кърмя,а на четвъртия ден започнах да изцеждам кърма и за дъщеря ми.Те я хранеха и реално два дена преди да ни изпишат започнах да си я храня аз.Изписаха ни на 10-ти така че ако някой има въпроси да пита:)
Тук е момента да благодаря първо на д-р Славчев,за изключителното внимание през цялата ми бременност,и за успешния край.Страхотен лекар е,преди всичко човек.а след това и професионалист и специалист  Simple Smile невероятно бързо се възстанових след операцията и си гледам дечицата спокойно Искам да благодаря и на всички лекари и неонатолози,бяха много внимателни и към мен и към децата  ми.

# 581
Здравейте, момичета. Имам въпрос към тези от вас, които сте раждали със секцио по повод цената на конците, които трябва да си набавим. В двора на окръжна 1 бр струва около 10 лв, на мен ми искат 3 бр = на 30 лв. Малко множко ми се виждат тия пари.. Някой знае ли друг санитарен магазин, откъдето мога да ги взема на малко по-прилична цена...

# 582
Момичета аз днес се обадих да се запиша за другата седмица за "Отворените врати", дежурната ми каза че старшата акушерка в момента е във отпуска, но може естествено и при другите да се запишем Simple Smile на 25.10 в 15:30 часа Simple Smile

# 583
Хубаво мислех и аз да дойда на отворените врати ама взех, че родих тези дни Simple Smile
Та искам да споделя впечатленията си.
Още от самото начало бях избрала Окръжна и не съжалявам.
Бях във ВИП стая, с избор на лекар.
Всички бяха много мили и отзивчиви.
Храната беше вкусна. Тоалетната и стаята се чистеха всеки ден.
Бебка си беше при мен почти през целия ден.
Но смятам, че и да не си във ВИП-а нещата биха стояли по-същият начин.
Та бъдещи майчета, смело давайте към Окръжна болница и успешно раждане!   bouquet

# 584
  • На брега на морето
Да попитам и аз, има ли възможност таткото да е в родилната зала?

Общи условия

Активация на акаунт