, все пак ходих вече в ОБ, горе долу съм наясно с обстановката, но не ме допуснаха до стаите и нямах предтсава колко са големи, а и чисто и просто исках вашето мнение понеже сте видели и пипнали. Bad Diddy, айде сега, не бъди толкова bad
бедно това, бедно онова-, че аз да не съм дъщерята на Rockefeller, нямам намерение да вляза вървейки на пръсти в скъпоценните ми домашни чехлички, покрити с диаманти, в халат от кожа от хималайски леопард и да се държа като Клеопатра, моля ти се, все пак съм от 9 месеца по болници, клиники, лаборатории, аптеки и т.н. Имам доста добра представа какво е това намусена лелка и вбесена лаборантка. Абе тези неонатолози май..... няма ли някой от тях, който да следи темата, да видят, че явно много бъркат в подхода. Все пак вие не сте ги питали коя е столицата на Нова Зеландия, че да се държат с вас все едно ги занимавате с глупости, искате да знаете какво става с децата ви, ебаси, повечето там сигурно имат деца......Ей това ме дразни, липсата на човещинка и това е основното, това че няма да ми пуснат топката, приятелката и пелените не ме интересува толкова, колкото човешкото отношение!!! Да, наистина, настроена съм доста позитивно по препоръка на много от вас, така пишете, че както се настроиш, така ще мине, което според мен е един от най-добрите съвети, които могат да се дадат на жена, която ще ражда за пръв път
Благодаря ви, момичета!
Днеска и утре последно ще се чака, дано мързеланката ми реши да събере кураж и да се спусне в заешката дупка

много се радвам за теб, а и най-накрая една добра дума за нео-тата
И аз исках Славчев да е с мен, но той тъкмо излиза в отпуска и много неприятно се разминаха нещата... Все пак знам, че там всички лекари са големи професионалисти и който и да се падне бебка ще излезе жива и здрава, което е най-важното.
Извинявай, ако някоя от думите ми те е наранила. Наистина аз лично не те възприех като принцеса, ноооо много ми хареса как си се описала, особено пантофките 
За топката наистина не е добра идея, че няма толкова място, но пък mp3 плеър ми звучи по-добре

За топката наистина не е добра идея, че няма толкова място, но пък mp3 плеър ми звучи по-добре 
най-сетне!!!Препоръчани теми