Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 189
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
и на мен така ми казаха- че можем да си избираме... малко ме е страх да ме приспиват нали бяха уморили една родилка с апарата за дишане и затова...  дори да се плаща не искам да ме приспиват...  момичета какво мислите за тези стаи които се плащат... дали си заслужава 50 лв на ден... не са кой знае какво но поне пускат бащата вътре...

# 76
  • в рaя
Моя приятелка роди преди месец. Трябваше на 22.03 да я приемат за секцио по мед. причини. На 21.03 беше на преглед и уж всичко наред, на следващия ден влиза за изследвания. И тя като се прибраха хапнала, но след малко я почват болките. Хайде пак в болницата и понеже е яла и не може да се сложи пълна упойка и слагат спинална. Не е плащала нищо, вечерта в 21:20 роди както се казва - по спешност. Имало си е анестезиолог, набързо се е събрал екип - мисля казаха 20-30 мин.
Относно ВИП-а - зависи ти какво искаш. Аз също мислих за тях, но да трябва да седя сама постоянно - друго си беше с другите мами и си правихме компания, наглеждаха бебо като исках да изляза... не знам. Толкова за 3-5 дни мисля, че може да издържи таткото да гледа бебо само на снимка  Wink А ти спокойно може да излизаш и да се виждате. Но пак казвам - зависи ти какво искаш. Пожелавам ти едно леко и бързо раждане!
Bad Diddy , много се радвам, че нещата са минали добре и не съм единствената с добри впечатления. Наистина от четеното тук много момичета (вкл. и аз) отиват предубедени, че ги очакват едва ли не изроди там. Но истината е, че не е така. Разбира се винаги може да има изключение, но искрено се надявам, че просто са си подобрили практиката.

# 77
  • Някъде там
  момичета какво мислите за тези стаи които се плащат... дали си заслужава 50 лв на ден... не са кой знае какво но поне пускат бащата вътре...
     Аз бях във Вип стая ами да ти кажа честно единственото хубаво ещо че мъжа ми и майка ми можеха да идват при мен. А иначе самата стая е като другите само дето има климатик и хладилник. Много кофти ми ставаше като оставах самичка вечер. А пък през деня иначе си дърдорех с майките по коридора Simple Smile. А пък цената според мен е малко височка за това което предлагат. Незнам помисли си добре за такава стая. И другото нещо е че не можеш да си я запаззиш ако те приемат и евентуално е свободна тогава можеш да я ползваш.
  Успех и леко раждане  Hug

# 78
Аз също бях във ВИП и съм доволна... следващият път пак ще си избера да съм във ВИП стая... първо, че така ме посетиха не само мъжът ми и моите близки, но и приятели. Не ми се е налагало да стоя отвън, нито пък да чакам час за свиждане. Стаите (аз бях в 6-та) са хубави, за българска държавна болница даже са отлични, храната е вкусна и съобразена със секциото... Отделно, че никога не знаеш на какъв човек ще попаднеш, моя близка имаше лошия късмет да е с усложнен случай, паника... абе вместо да е спокойна се е изнервила повече... Пък и аз не бях сама, бяхме си с малчо двамата! Татко му стоеше при нас с часове и си ми помагаше Simple Smile

# 79
благодаря ви за отговорите...  ще видим как ще постъпя в последният момент...
така като се замисля май не видях никъде в отделението да има видеозон...  нито в приемна зала...  ох май много започнах да се притеснявам... лека вечер на всички...

# 80
в манипулационната е

# 81
Само да поясня за ВИП-а, че всичко зависи от това дали има свободна ВИП стая. Ако няма такава в деня, в който ще раждаш евентуално питай по - нататък като се освободи дали не може да се прехвърлиш. Но и аз, както и Тупутче хиляди пъти бих предпочела да съм с други майки в стая, не само защото винаги има кой да хвърля едно око на бебка, но ако имате и късмета в стаята да има мама с опит, това би било от огромна полза! Стига и тя да е готова да съдейства. И, разбира се, моралната подкрепа! С мамите, с които бяхме в 1 стая все още се виждаме, редовно излизаме с бамбините, даже сега се задават и рождените им дни и пак заедно ще празнуваме. Определено не съм много ЗА ВИП - стаята. Сигурно ще се побъркам и ще започна да си приказвам ако трябва да стоя сама. И без това стресът е доста.

# 82
  • Където си поискам:)
Здравейте, Hug не съм бременна.
Надявам се скоро чудото да ми се случи пак и този път да е с добър изход. За това смятам да следя и тази тема Hug

# 83
  • Варна
Smile_K, пожелавам ти го от сърце! Simple Smile

# 84
Smile_K, стискам палци и скоро да се похвалиш!!!   bouquet

# 85
  • Където си поискам:)
Благодаря ви момичета  bouquet
Дано Praynig Praynig Praynig

# 86
Здравейте,

Термина ми е за края на Август и съм решила да раждам в Окръжна. Първа бременност ми е и всичко ми е много ново и почти страховито. Записвам се да ви следя. Скоро сигурно ще отида и в Деня на отворените врати да видя за какво иде реч, че да не ми е чак толкова стресирано като му дойде времето.

# 87
  • Някъде там
Здравейте,

Термина ми е за края на Август и съм решила да раждам в Окръжна. Първа бременност ми е и всичко ми е много ново и почти страховито. Записвам се да ви следя. Скоро сигурно ще отида и в Деня на отворените врати да видя за какво иде реч, че да не ми е чак толкова стресирано като му дойде времето.
Пожелавам ти една безпроблемна бременност и леко раждане.  Hug

# 88
Здравейте,
Моят термин е за края на Юни, избрала съм Окръжна болница, така че ще следя темата  Simple Smile

# 89
  • Варна
Искам да попитам трябва ли да нося одеалце за бебето?

Общи условия

Активация на акаунт