Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 401
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Аз бях на преглед на 4.08-датата на термина ми. Понеже все още не съм родила той ми каза "Ако не родиш заповядай на 10.08 за последен преглед и в събота с багажа и в болницата." Дано като отида да си е там,но щом ме извика значи ще бъде Simple Smile

# 361
  • варна
споко там ще е .... аз на 18 август съм на консултации, съмнявам се специално за мен да дойде

# 362
Здравейте и от мен! Искам да попитам - някой може ли да ми каже цена на ВИП стаята, доколкото разбрах са само две в отделението и си е на късмет да си във ВИП, но така и не разбрах цена актуална към момента.

Ками, аз чаках с теб пред кабинета - все още не съм родила, тази вечер влизам в болницата, чакам ви двечките на 10ти Simple Smile

# 363
  • в рaя
Момичетa, имa си темa зa този доктор, тaм може дaполучите информaция, не спaмете тук  Peace

# 364
Здравейте бъдещи мами, аз родих едно прекрасно момиченце на 25.07.2012 по специалното наблюдение на д-р Славчев (на който съм безкрайно благодарна и който беше неотлъчно до мен). Колкото до стаите не се тревожете в момента в който родите и видите детенцето си повярвайте ми моментално забравяте за всякакви чаршафи, всичко се издържа, има постоянно топла вода, вижте жегата е нетърпима за което ви съветвам да си вземете по едно ветрило. Колкото до Вип стаята цената е 50 лв. на ден но си сам в стая и няма с кой да обменяш информация няма кой да ти погледне детето докато си отишла до тоалетна, а децата са през по голямата част от денонощието при вас мами и аз исках но хубаво че нямаше свободна Simple Smile
Колкото до избора на лекар или екип за мен беше изключително важно, не сбърках изобщо. Отношението отстрана на акушерките и докторите в родилно бяха безупречни, мога да кажа че и неонтолозите също но проблемът им е че не дават достатъчно информация на мамите стоящи пред боксовете нито за това кое колко е наддало/спаднало, как е има ли някакъв проблем или не. С две думи трябва да им теглиш думите с ченгел но иначе са добре. Слава богу всичко мина добре и вече сме си вкъщи.
Пожелавам успех на всички бъдещи майки леко и безпроблемно раждане и не съжалявайте с избора си за ОБ

# 365
Момичета, искам да попитам дали сте ходили на контролните прегледи, които са упоменати в епикризата на детето. Как преминава въпросния преглед и някои други подробности около него.
Аз лично ходих за мое успокоение. Носиш задължително епикризата. Добре е да си с придружител ако може. Прегледите се извършват на партера, в един кабинет в дъното до асансьора. Някой обаче трябва да се качи до 3тия етаж за да се обади на дежурен неонатолог, че чакате за преглед. Аз се прекарах първия път и се качих горе с бебето, там висях 100 часа при една камара народ и после разбрах, че трябва да слизаме долу, където пак висях ... Аааа и още нещо. Най-добре да сте с количката защото ще ти се откъснат ръцете, ако трябва да държиш кошчето. Който лекар се падне ти поглежда епикризата, гледат бебето, теглят го, може да те питат как го храниш ... общи неща, но в началото ми се искаше да съм спокойна, че всичко е наред.
да ние ходихме, защото карахме много силно изразена жълтеница до 40 ден бяхме с жълтеница - имаме кръвно групова несъвместимост! и двата пъти ходихме на контролен преглед!

# 366
Мили мами, аз си приготвих и помпата за кърма, нужно ли е според вас, защото аз мисля, че ще трябва ако все пак не потича...

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 12:26 от night_mare

# 367
  • Варна
Мили мами, аз си приготвих и помпата за кърма, нужно ли е според вас, защото аз мисля, че ще трябва ако все пак не потича...

Определено не е излишна.На мен ми потрябва и добре че я бях приготвила вкъщи, та ми я донесоха в болницата.

# 368
Според мен в началото няма как да накараш коластра да потече с помпа, но пък виждам, че има момичета, на които е помогнала. Лично на мен изобщо не ми послужи. Цеденето на ръка върши по-голяма работа в началото според мен. Нищо няма да загубиш ако я вземеш. Може пък да ти свърши работа.

# 369
Благодаря за отговорите, а да задам и един глупав въпрос, който дори не е на място, има ли начин да накарам бебчо да излезе по-бързо, че вече не ми останаха нерви и търпение, чувала съм че секса помага, но май на практика не е много ефикасен, единствено получавам болки в кръста след около два часа

# 370
  • Варна
Много си нетърпелива, имаш време до термин още, не го карай зорлем детето да излиза Grinning То ще си тръгне, когато е готово. Разхождай се повече, за да омеква шийката, на мен лекарят ми единствено това ми препоръча.

# 371
Аз не съм се спряла да се разхождам, (може би затова качих само 10 килограма) но вече ми тежи и постоянно сънувам кошмари, и затова нямам търпение

# 372
  • Варна
Имаш късмет,че все пак спиш щом сънуваш,аз не можех Joy.Имай търпение.За помпата-с първото раждане не купих и се наложи мъжът ми да купува и да носи по спешност в болницата  въпреки,че се цедях на ръка,а и акушерките много помагаха,но все пак се "вдървих" буквално,беше ужас и само помпата облекчи положението.С втората ми кукла това беше първото,което сложих в багажа Joy.Макар,че тя сучеше много ефективно/за разлика от кака си,която беше инат и не желаеше да полага усилия/ помпата отново ми помогна по-бързо да "тръгне" кърмата.Като заключение -необходима е,вземи я.ПОсле може и да не я ползваш много много ,но от начало си трябва,поне при мене беше така.Леко раждане и здраво бебче!!

# 373
Здравейте мамчета. На 11.08 родих дъщеря си. Изражда ме доктор Георгиева. Доволна съм от  отношението на целия персонал с изключението,че наистина неонатолозите не дават информация. Нас ни изписаха на 4-тия ден
 Родихме се 3950г , 53см. Най депресиращото е докато лежиш в предродилна да чуваш как другите родилки крещят истерично и мислиш,че и теб те чака същото ,а при всеки е различно. Мен също много ме боля,но и ох не казах. Самото раждане беше не повече от пет минути, но болките бяха десет часа на много кратки интервали. Обаче после се чувствах сякаш не бях раждала. Няма такова щастие, момичета. Дай Боже всеки му. Акп някой има въпроси да пита

# 374
  • Варна
честито Simple Smile да ти е жива и здрава Simple Smile И аз раждах с д-р Георгиева,много съм доволна от нея.Колкото до крясъците на другите родилки - за следващия път съм запланувала да си взема слушалките на телефона,пък да видим дали ще ми е до музика тогава де  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт