Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 216
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
fystychko, невероятно ужасна история, дано успее да избледнее и не се случи никому повече  Hug

искам да попитам за леглата дали са еднакви в обикновените стаи и във ВИП (т.к. в болницата, в която родих първия път в обикновените стаи имаше обикновени пружинени потъващи легла, от които ставането беше истинско изпитание след секциото, а ВИП-а беше с едни твърди високи легла с дистанционно, от което като си вдигна облегалката, пускането на краката надолу и изправянето беше "песен"
Различни са леглата. В обикновените стаи някои момичета споделиха, докато бях в болницата, че са неудобни. Във вип стаята, леглото е високо и има мехнизъм за дигане и сваляне , но само на облегалката и не е с дистанционно, а с ръчка и реално сама ще ти е трудно, но ако има някой при теб нещата са съвсем различни вече Simple Smile За мен именно това беше голямо удобство след секциото  Grinning

# 661
Преди да родя ме настаниха в една стая. Водят я "Стая за почивка". Леглото си беше твърдичко, абе удобно си ми беше. Ама лекинко нямаше чаршаф на всяко, а настаняваха родилки при мен, че нямаше други свободни места.
Във ВИП-а мисля, че леглото може да се регулира. Съжалявам, че не съм обърнала внимание, но не ми беше много до това тогава. Поне чаршафите бяха готини. Абе удобно си ми беше  и най-вече спокойно. Ако отново раждам в Окръжна, пак бих избрала ВИП  Peace

# 662
Леглата в обикновените стаи са твърдички и с механизъм за повдигане на облегалката с ръчка. Има постоянно топла вода, а и чаршафите бяха чистички.

# 663
всъщност каква е разликата тогава между ВИП-а и невип-а, освен компанията? Доколкото разбрах в първия случай ще съм самичка, а във втория - с още две майки и бебета? Така ли е? В болницата, в която бях аз, разликата беше, че имахме ТВ, хладилник, леглата, бяхме само две майки, а другите бяха по три и с вдлъбнатите легла. Иначе и при двата варианта имаше към стаята WC. И колко струва удоволствието ВИП, на нощувка ли се плаща или еднократно, пък ползваш докато те изпишат?

# 664
Във ВИП-а могат да те посещават в стаята, докато в другият случай срещите стават във фоайето.
Имаш ТВ с кабелна, климатик, хладилник, храната е много вкусна (не знам дали е различна от тази на другите майчета).

# 665
  • Варна
Само проблемът е, че трябва да имаш голям късмет да се освободи ВИП стая, докато си там.

# 666
Здравейте мами, бъдещи и настоящи Simple Smile някоя от вас случайно да знае този месец в Окръжна кога ще има ден на отворените врати или още е много рано?
Здравей,всеки последен четвъртък от месеца има,което ще рече че ще е на 25-ти:)
дали ще има и предстоящия четвъртък, т.к. е последен за ноември? Къде се проверява?

Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 821 597   обаждаш се и се записваш Simple Smile Отворените врати са всеки последен четвъртък Simple Smile

# 667
благодаря много за инфото, момичета  Hug   bouquet

# 668
  • ВАРНА
Здравейте и от мен  Simple Smile

Родих дъщеря си 2010г в Окръжна болница и редовно следях темата по онова време  Simple Smile
Сега много близък до мен човек му предстои същотото, но понеже съм й забранила да чете по форумите, се връщам в темата да се позапозная с новости, ако има такива, и след това ще й разказвам  Simple Smile

Сега отивам да изчета от там, от където спрях преди години.

bouquet

# 669
  • Варна
Това, че Димитрова е мила и добре само, ако й платиш изобщо не е вярно. Раждах при нея, планирано секцио заради заболяване. Със съпруга ми се бяхме подготвили заплащане на екип, тъй като тя ще прави операцията, а и с анестезиолога се срещахме за консулт относно упойките и други подробности.
След операцията докторката всеки ден идваше да ме види в стаята, а когато не беше на работа пак минаваше за 5 минути да ме провери. Страхотен професионалист със страхотно отношение към пациентите си.
Вече на изписването като питах какво трябва да плащам за самата операция, се оказа че реално нямам избор на екип, защото както се изрази тя "не е било прищявка , а единствения вариант".  Дори няколко пъти попитахме, да не стане объркване, но и дума не стана за пари.
Тъй като ми беше първо раждане доста бях притеснена от операцията и всичко останало, поне за второто детенце живот и здраве знам, че Др. Димиторова отново ще е моят лекар!!!!! Peace
Абсолютно подкрепям! И двете си деца съм раждала при д-р Димитрова! Изключително човечна и отзивчива. Един лев не ми е поискала!

# 670
Здравейте,момичета!Предстои ми раждане и съм се насочила отново към окръжна болница.Въпроса ми е относно списъка,почти съм го купила, останаха само дрешки за бебето и 2 -та комплекта пелени.Задължително ли е да  се носят камизолки и ританки или мога да нося боди с къс ръкав,гащиризонче  и чорапки по 3 броя.И другия ми въпрос-пелените 1-я комплект бархетни а другия памучни ли трябва да бъдат?

# 671
  • Варна
Дрехите са каквито ти решиш, количеството и видът, дадени в списъка са ориентировъчни. Пелените, които се продават в комплект са две бархетни - голяма и тясна и две тензухени - също голяма и тясна. Всичките са памучни Wink

# 672
Специално на мен, 3 комплекта дрешки не ми стигнаха. Според мен, трябва да са поне 5 комплекта. С боди вместо камизолка ще бъде по-удобно.

# 673
  • На брега на морето
3 комплекта са до никъде. Ние стояхме 5 дена в болницата и поне 6 комплекта изцапахме Grinning
според мен си приготви повечко, за да не се налага да обясняваш като мен по телефона какво точно е боди или камизолка Grinning

# 674
Здравейте, въпросът ми е има ли условия да се перат изцапаните дрешки на бебчето или ги давате у дома да ви ги изперат? Понеже аз преди много години, когато раждах това ми беше най-голямата мъка с чистите дрешки за бебчето...

Общи условия

Активация на акаунт