Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 218
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,бихте ли написали 12.11 от колко часа беше лекцията за нормалното раждане в ОБ,че забравих къде си записах  Embarassed
Лекция от 16 часа, ама колкото разбрах не в ОБ, а на ул. "Мир" №18 (до бензиностанция OMV) - така пише в листовка, която даде Русева.

# 646
Много благодаря !

# 647
Момичета,бихте ли написали 12.11 от колко часа беше лекцията за нормалното раждане в ОБ,че забравих къде си записах  Embarassed

Силвия Русева каза че няма да е лошо да се обадим по телефона и да се запишем,понеже повече от десетина бременни май няма да можем да се съберем Simple Smile

# 648
  • Varna, Bulgaria
А някой знае ли на  този адрес какво има?

# 649
А някой знае ли на  този адрес какво има?

Жилищна сграда е на ъгъла се пада зад бензиностанцията Simple Smile поне на сградата пише номер 18 и имаше някаква табела за център от рода на семейно планиране или нещо такова

# 650
Момичета има ли някоя от вас която днес да е ходила на лекцията със Силвия Русева и да сподели впечетления, понеже аз много исках да отида, но не успях  Sad

# 651
  • Варна
Раждах нормално в Окръжна преди година и съм слабо казано потресена! Знам, че има и много доволни, но аз ще споделя моето мнение и ще ви посъветвам какво да НЕ правите и какво ДА направите за да е всичко ОК при вас! То човек се учи от опита  Wink
Имах уговорка с главната акушерка и бях спокойна. Отидох да раждам с уговорка само за нея - без лекар. Беше 20 декември. Имали били банкет и всички си духнаха в 15ч. Захвърлиха ме в предродилна и ме забравиха. Слушах само за гримове, дрехи, маши и прически. Уж щяха да ми сложат система, да ми спукат водите и да тръгнат нещата по- бързо , но така и никой не се сети за мен часове наред! Познатата ми ме увери, че предупредила всички за мен и да не се тревожа. Вечерта дойде Димитрова и тя ме изроди, но го направи по най- ужасния начин, с най- ужасното отношение ( щеше да ме бие че съм била викала  Shocked ), по най- грубия начин! Това е жената-мъж, ужасно груба е на приказки и на работа! Няма да ви обяснявам за последствията от раждането благодарение на нея  ooooh!, важното е че детето ми е ОК, но след почти година още се възстановявам! Шевовете ми направиха проблем, понеже са с коприна ( вече и в малките градове шият с абсорбиращи) Иначе като обстановка, чистота, храна и битови условия нямам грам забележка!
Та съвета ми е, ако сте решили там - само с екип или поне лекар и то сериозни и отговорни! После чух за Димитрова, че била супер мила и внимателна, но само ако и платиш!

# 652
  • Варна
Това, че Димитрова е мила и добре само, ако й платиш изобщо не е вярно. Раждах при нея, планирано секцио заради заболяване. Със съпруга ми се бяхме подготвили заплащане на екип, тъй като тя ще прави операцията, а и с анестезиолога се срещахме за консулт относно упойките и други подробности.
След операцията докторката всеки ден идваше да ме види в стаята, а когато не беше на работа пак минаваше за 5 минути да ме провери. Страхотен професионалист със страхотно отношение към пациентите си.
Вече на изписването като питах какво трябва да плащам за самата операция, се оказа че реално нямам избор на екип, защото както се изрази тя "не е било прищявка , а единствения вариант".  Дори няколко пъти попитахме, да не стане объркване, но и дума не стана за пари.
Тъй като ми беше първо раждане доста бях притеснена от операцията и всичко останало, поне за второто детенце живот и здраве знам, че Др. Димиторова отново ще е моят лекар!!!!! Peace

# 653
  • Варна
И аз се паднах при Димитрова, общо взето нищо лошо не мога да кажа за нея. Не знам, може би заради този банкет наистина са се скофтили нещата, много е лошо да се паднеш да раждаш по празници май.

# 654
  • Варна
За секцио е добра- да! Наистина момичета раждали при нея са доволни.  Но повечето раждали нормално само като я чуят и ..... на едно мнение сме! Е явно има и изключения! Сигурно я е доядяло, че тя не е на банкета  Wink  Ужасна жена! Така яко ми беше стегнала конците, че последния си го извадих 3 месеца след раждането!
Иначе Георгиева беше изродила момиче от моята стая и бях изумена от отношение! Нямали са уговорка.

# 655
  • Варна
И аз раждах при д-р Димитрова - нормално. Страхотно отношение имаше през цялото време, след няколко часа вече можех да сядам. Не мисля, че са единици доволните от нея!

# 656
Момичета, искам да попитам, понеже преносвам и се чудя, дали да не ида до Окръжна за преглед, някоя от вас ходила ли е без предварително да се обади и какво да кажа, към кого да се обърна. Благодаря ви предварително!

# 657
  • Варна
 Трябва да се обърнеш към доктора, който те следи. Без уговорка с някой, не вярвам да ти обърнат внимание. Или по лошо: може да те приемат, не знам. Най добре ако нямаш доктор иди някъде на частно за проследяване на тонове.

За Димитрова аз и друг път съм писала: Много съм доволна! Но аз си следях бременността при нея.

# 658
fystychko, невероятно ужасна история, дано успее да избледнее и не се случи никому повече  Hug

искам да попитам за леглата дали са еднакви в обикновените стаи и във ВИП (т.к. в болницата, в която родих първия път в обикновените стаи имаше обикновени пружинени потъващи легла, от които ставането беше истинско изпитание след секциото, а ВИП-а беше с едни твърди високи легла с дистанционно, от което като си вдигна облегалката, пускането на краката надолу и изправянето беше "песен"

# 659
Здравейте мами, бъдещи и настоящи Simple Smile някоя от вас случайно да знае този месец в Окръжна кога ще има ден на отворените врати или още е много рано?
Здравей,всеки последен четвъртък от месеца има,което ще рече че ще е на 25-ти:)
дали ще има и предстоящия четвъртък, т.к. е последен за ноември? Къде се проверява?

Общи условия

Активация на акаунт