Е, не... 7 дена?! По 100 не, ами и по 200 пъти ще ходи човек. Защо не ти го даваха? И каква е цялата тая работа с тая жълтеница? Имам чувството, че е като задължително бебетата да имат жълтеница в болниците, а едва ли това е истината.. Не съм привърженик на негативното мислене, че се източва ЗК, но вече и въобще не го отхвърлям, а и не разбирам- нали и вечер трябва да се кърмят? Каква е изобщо идеята да ги взимат вечрта? Да си почивали, да, ама ето, че някои от вас още повече се изтормозват по този начин.
А като ги държат с дни изолирани от майките кой ги храни, с какво ги хранят? Ок, все въпроси, на които ще разбера отговора съвсем скоро, но каквото и да е просто не мога да приема това, че повечето от вас им се е налагало едва ли не да водят борба с някои от персонала, за да си видят децата...
, но ако ревяха много никой нищо не казва като си го вземеш. Последната ни вечер сложиха един много рявящ и скимтящ господин, та се наложи към 5 да си я взема. Докато й сменях памперса в бокса дойде акушерката и само ми направи забележка, че съм й дала биберон.
Оттогава си беше почти изцяло при мен.
това мисля, че е достатъчно.
Аууу беше много грубо. Беше един висок и прошарен. Относно нещата от списъка-не са ми ги искали. Изписаха ни на четвъртия ден. Нямахме жълтеница. Детенцето на момичето до мен беше на фототерапия ,но тя ходеше и си го кърмеше на три часа. Нямаше проблем. За второто смятям пак там да родя. Доволна съм от всичко общо взето. Бях без избор на екип. Пропуснах да кажа, д-р Скочев ми маха конците (бях с епезиотомия) и пропсусна няколко,които сама си махнах след като се възпалиха и тялото ми ги изхвърли.