Хубав и усмихнат ден!
Успех ти пожелавам и спокойно. Всичко ще е наред
Има ли вариант срещу заплащане да се изберат по- добри битови условия? Изобщо ако отида на 'отворените врати' мога ли да получа информация за това и да видя с очите си условията?
Има ли вариант срещу заплащане да се изберат по- добри битови условия? Изобщо ако отида на 'отворените врати' мога ли да получа информация за това и да видя с очите си условията?
. После те местят в стая където си имаш и тоалетна и телевизор. Не зная какви са условията в АГ родилно, но ако са каквито са в патологията им, то направо окръжна си е лукс. Бях в патологията на АГ - няколко стаи ползват обща тоалетна, а там са основно жени за задържане, които не трябва много да се движат. Захвърлят те буквално и нито има бутон да натиснеш, нито някой минава да те нагледа. Скръъъъб
. Обяснява какъв е редът при нормално раждане, при секцио, по желание или по спешност, за избора на екип и т.н. Показа ни родилна зала, родилно отделение... Аз съм много доволна, защото така предварително видях какви са условията и ще мога да преценя по-добре.
Препоръчани теми