90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 867
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • На топло...
Ааа, Лорейнче, аз с интокса приключих оня ден, скромно десетина дена му подарих ooooh!.
Днес е пълнолуние, тъй че гладовете са големи Crazy... Не се тревожи!
От събота няма лабаво Mr. Green.

Aetera, добре че тоя чичо не ми го публикува вечер преди лягане hahaha.

# 121
  • Ямбол
Ааа, Лорейнче, аз с интокса приключих оня ден, скромно десетина дена му подарих ooooh!.
Днес е пълнолуние, тъй че гладовете са големи Crazy... Не се тревожи!
От събота няма лабаво Mr. Green.

Aetera, добре че тоя чичо не ми го публикува вечер преди лягане hahaha.
Е защо, виж го колко е миличък с тоя букет.  Mr. Green

# 122
Честит 8-ми март,момичета.Бъдете много обичани и щастливи.  bouquet
Днес съм на плодове,мамка му и късмет Mr. Green
Сутринта закусих 1 банан,на обяд 1 портокал,а довечера ще е салата от краставици и домати,междувременно може да хапвам и ядки.
Весело изкарване на празника на всички.

# 123
  • София
Аз уж щях да ви оставям и да работя  Laughing
Ника, моя проблем също е корема (не съм си мерила талията, но изглеждам точно като бременна и то в 9-ти месец, аз всъщност и на тегло съм в момента точно колкото бях в 9-тия месец). Та въпроса ми е ти колко с колко см намали талията с тези 35 кг.?
Ами същата работа - година след раждането, с доволно плюскане, успях да стигна теглото от деветия месец.  Mr. Green Laughing Тогава се уплаших и почнах режима...
От талията махнах 25 см., от ханша - 30. Peace Но определено при мен първо се събра СССР-а, крака, ръце и т.н. а пояса си стоеше и вече а-ха да се отчаям, той все за се топи.  Laughing

# 124
  • София
Ника   и у нас има ориз със праз и маслини  днес Grinning .Ако съм знаела , че е толкова вкусно, отдавна щях да сготвя !
Мда. И мъжо презрително подбутваше ориза 2 дни, преди малко го опита и в момента ми изяжда вечерята.  #Cussing out

# 125
Честит празник, момичета!
Бъдете щастливи, ценени и цветни Simple Smile   bouquet

Имам един въпрос. Искам да си изтегля с 1 четворка водния, но пак ще си изкарам 90 дена. Налага ми се и не е просто прищявка. Мислите ли, че е фатално по някакъв начин?

# 126
Може кроасан.

П.С. Абе само аз ли не мога да вляза цял ден във ФБ или сайта има проблем?  newsm78
Цял ден кисна там, при теб е повредата. Mr. Green

# 127
  • Варна
Недялка, лек воден ден ти пожелавам, не се и съмнявам в способностите ти   bouquet

shams u amar, ако ме питаш мен, 5 л. вода на ден си е супер много, тя може да ти натовари бъбреците, намали я малко. Представи се една 10литрова бутилка вода, ами половината е погълната от теб Simple Smile (Изтрила си тази част от поста си, но аз я видях Mr. Green)

Здравейте! Честит 8-ми март на всички дами! Пожелавам ви всичко най-хубаво и много минуси!!!
Аз искам да ви питам нещо относно житото в диетата: кога може да се яде то?
Някои от момичетата го ядат във въглехидратен, други казват, че е за варива. Прецени  Wink

При мен въглехидратен ден:
З: ябълка
О: Парче зеленчукова пица
В: Парче домашна торта с крем и сметана

# 128
Честит празник!
Честит рожден ден на Инчету.Много здраве,късмет и щастие!
  ura  ura
Днес съм на леща и ориз (не от тоя на Савина  Mr. Green).

# 129

Честит 8 март и честит рожден ден на всички рожденнички!
Днес съм на плодове, трудна работа в съчетание с празника , вече получих неодобрени погледи при отказ да си взема каквото и да е от почерпките на работа! Справих се, но следва по-трудното , довечера сме на гости в свеки и тя направо се обижда като и отказвам, а ще се е приготвила жената Tired и аз ще правя сега един сладкиш......Та ще видим какво ще стане с моя плодов newsm36
Тинки , като ви чета теб и блеки колко са ви идеалните кг , аз съм 159 , но смятам че 55 са ми най-добре, повече не искам, била съм и 50.Явно има значение структурата на тялото или костите са ми много тежки.За сега съм си поставила цел 58. Скоро мерих дрехи преди 3 години , които не можех да кача догоре, сега ми стават , бях супер щастлива Flutter

# 130
ivanaa83, във въглехидратен, че най си ходи с млените бисквити и орехите. Mr. Green

# 131
хахаха klavi и аз така си имам едни гащи, викам им "кльощавите гащи"...тааа ако се пъхна отново в тях ще съм супер щастлива...ама да видим.

Ох на мен днес ми е първия плодов ден и съм супер гладнааааа а довечера съм и на тренировка не знам как ще издържа, това само на плодове не си е работа хахахахха като ви гледам как за цял ден изяждате по 3-4 плодчета, направоооо не знам как издържате..евала!

# 132
  • София
- Тате, тате, какъв празник е 8-и март?
- Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците... Simple Smile)))

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
Честит празник момичета - с любов да ни изпращат, с любов да ни посрещат  Hug  bouquet  bouquet
На рождениците - да сте живи и здрави, обичани и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

За мен наистина е празник - след воден ден и плодов - станах, премерих се и о, чудо!!! - той показа
- 3 кг  moresmile moresmile moresmile Искаше ми се да излеза на балкона и да викам - УРАААААААААААААААААААААА

Днес белтъчен - обикновено много ям след воден и плодов , но този път си казах - НЕ
З - ябълка
О - две кофички кисело мляко с салата от айсберг, не можах да изям цялата салата. Ама беше огромна
В - салата от айсберг от обяд и две сварени яйца

Леле, че хубав ден - тегло до момента -13 кг
Довечера ще ходя на народни танци ако случайно се залепи някой плюс да го махна  newsm74 newsm65 newsm74
Сбогом сланини - не ми липсвате никак

# 134
Честит осми март, дами   bouquet
Днес ден плодов на ябълки, лимонов сок, вода и чай - няма как - женския инат по време на празници се показва  Laughing
Установих, че ми се е свил стомаха - от няколко дни  се наяждам с по-малки количества и почти нямам апетит.

Общи условия

Активация на акаунт