90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 837
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и честит празник! Аз днес съм плодова - кофти е за празника, ама какво да се прави! Ще изкарам, някак...

И аз сам така днес.Ще изкараме какво да се прави.  Yum Wink

П.С:Чувствам,че съм поодлслабнала в коремната област най-вече,ама като нямам кантар не мога да кажа колко.Първото ми теглене ще е събота най-веротно.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:19 от valka_sladka86

# 106
  • Бургас
Здравейте и честит празник! Аз днес съм плодова - кофти е за празника, ама какво да се прави! Ще изкарам, някак...

И аз сам така днес.Ще изкараме какво да се прави.  Yum Wink

Аз съм на Вода-топла,хладка,студената я пропускам че времето не е предразполагащо Wink
Тъй че има и с по-кофти късмет Joy

# 107
Честит 8 март фиданки Hug Днес ми е първият плодов ден и за сега
З едно малко портокалче и кафе
О 1 банан
вече 1.5 вода и не съм гладна  Shocked даже банана насила го изядох, а съм си проготвила ябълки, портокали, киви и ядки, че съм на работа цял ден и да не се оставя гладна  Whistling Ама дано не освирепея от глад до довечера  Praynig Айде приятен ден и весело изкарване на всички празнуващи.

# 108

И аз съм така днес.Ще изкараме какво да се прави.  Yum Wink

Аз съм на Вода-топла,хладка,студената я пропускам че времето не е предразполагащо Wink
Тъй че има и с по-кофти късмет Joy

Ох,мен малко ме страх от първия воден,дали ще издържа ,защото съм с гастрит. Sad

# 109
Добър ден!!!
Честит празник, дами!!!
Честит Рожден Ден и на рождениците!!!
Та най-накрая заковах и 11 кг. newsm44
днес съм на варива, наскоро имаше обсъждане, как покрай режима се намалява солта в храната, се готви почти безсолно. та сега си взех някаква Добруджанска манджа от гостилницата до работата ми и зелева салата. ЕЕеее, много са солени и двете за мен, но ги хапнах  ooooh!
За вечеря сигурно ще направя салати-картофена, фасул и зелена Simple Smile

# 110
Честит 8ми март   bouquet И на рожденничките честит 2ен празник Simple Smile)
Днес ми е 1ви плодов ден,след малко отивам на работа,дано издържа. А вчера така ме болеше главата и ми се виеше свят,беше някакъв ужас, хем преди работа си хапнах макароните с доматен сос,не съм била гладна,незнам на какво се дължеше. Дано днес се чувствам по-добре Simple Smile Успешен и усмихнат ден на всички  Hug

# 111
  • Sofia
Да си отчета днешния белтъчен:
з - банан
о - 1 кисело мляко и малко тиквички с млечен сос;
в - салата и скара, каквато си харесам на купона;
Ама какъв глад ме е подгонил.... не е истина просто. Що така не знам...  newsm78 Добре че съм луднала от работа днес та нямам време да мисля.  smile3515

# 112
  • в моята си къща
Ника   и у нас има ориз със праз и маслини  днес Grinning .Ако съм знаела , че е толкова вкусно, отдавна щях да сготвя !

# 113
  • до моите любими хора
Днес сме доста хора на плодове, но това не ни пречи да празнуваме Човек ако си търси оправдания с празници винаги ще си намери Пък и както видяхте има и по-зле на водица само, ама утре сигурно Nedialka_81 ще е най-доволна от кантара  Mr. Green

# 114
Абе момичета, нещо се чувствам супер зле и от всичко ми се гади, по принцип трябва да ми е БД, ама мисля като начало да пропусна закуската, а на обед малко сухарче със сирене да хапна.  Sick Много мразя да се чувствам така.
Честит 8ми март   bouquet И на рожденничките честит 2ен празник Simple Smile)
Днес ми е 1ви плодов ден,след малко отивам на работа,дано издържа. А вчера така ме болеше главата и ми се виеше свят,беше някакъв ужас, хем преди работа си хапнах макароните с доматен сос,не съм била гладна,незнам на какво се дължеше. Дано днес се чувствам по-добре Simple Smile Успешен и усмихнат ден на всички  Hug
Аз така се чувствах много зле вчера - все едно някой ми беше стъпил върху главата и така цял ден на косъм да колабирам. Ако имате кръвно, което се влияе от времето, тези дни има промени в атмосферното налягане (ту нагоре, ту надолу). Вчера много хора чух да се оплакват от виене на свят и/или главоболие. На мен още снощи ми светна, а днес съм свежа репичка! Пожелавам ви и на двете да се оправите бързо!

# 115
Честит 8 март момичета!!!!!!!!!
И аз съм в редица на плодуващите фиданки днес, а ми какво да се прави за това от снощи все си мисля какво да правя и съобщих че днес няма да се празнува понеже отслабвам все в тези дни  и пък малката утре е на училище първа смяна и за това за нас утре ще е 8 март, тоест утре сме на ресторант да празнуваме.
До сега 1 фреш, малко орехи и стафиди, ще видим след малко какъв плод ще ям че нещо не ми вървят но трябва.
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ЩЕ ПРАЗНУВАТ!!!!!!

# 116
  • Плевен
Честит 8ми март на всички.
Днес отчета ми е :
З: печена тиква
О: задушени картофи + бейби моркови и мащерка
В: пак такива картофи запечени с били + салата от домати и краставици

Имам въпросче утре във ВХ може ли вечерта да ям кроасан с шоколад ? Видях , че съдържа яйчен меланж/яйца на прах/ и мляко на прах ???
Благодаря ви и весело изкарване довечера.

# 117
  • Sofia
Може кроасан.

П.С. Абе само аз ли не мога да вляза цял ден във ФБ или сайта има проблем?  newsm78

# 118
Честит 8-ми март, фиданки!
Весело изкарване на всички, които ще празнуват   bouquet

Честито и на всички рожденици! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!   bigdance2

Нану, браво на теб, че правиш детокс, а аз май се опитвам да си правя интокс, преди да започна отново с режима  Joy Не стига, че не мога да дъвча като хората със задните зъби, ами имам и апетит като за световно  Rolling Eyes, направо съм като гладен заек  Joy

Скрит текст:
Да ми препоръчате зъболекар в София, който работи добре и който да не ми съдира кожата, че вече нямам нито сили, нито нерви, нито пари  Rolling Eyes

Ориза на Савина го отложих за утре, щото днес съм много гладна...  

# 119
  • Ямбол
Честит Празник! Simple Smile

З: Банан
О: Пилешка пържола на скара  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт