90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 725
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Прясно зеле готвено може във всички дни + нещо режимно. Без плодов естествено.  Mr. Green

# 91
  • София
Честит празник, дами!
Честит рожден дена на рожденничките ни!
  bouquet

+800 след протеини, очевидно това кило ще го размятам нагоре-надолу през целия трети цикъл. Другата четворка ще го нагостя с Чудния ориз на Савина, да видим как ще му се отрази.  Laughing

Днес варива, имам ориз с праз и маслини, това ще е за целия ден.

Г-жа Нервакова , разбира се всичко е строго индивидуално... но аз ще ти кажа как стана при мен, като отслабнах с 35 - та ханша ми се сви повече от очакваното.  Peace Винаги ми е бил около 110 преди да родя двете деца,  и не очаквах да падне под тая цифра, дори съм го писала в тази тема. Е, в момента ми е 105.  Mr. Green Виж, корема на мен най-трудно ми се свива, той изчезна всъщност последен. Преди да родя талията ми беше макс 70 см., сега е 80.  Peace

# 92
Какво означава да се свиеш в ханша?

Аз свалих 35 см от ханша си, а костите няма как да свиеш, колкото и да искаш  Mr. Green

Тити, прясно зеле може всеки ден със съответната добавка режимна храна без плодовия.
Прясно зеле готвено може във всички дни + нещо режимно. Без плодов естествено.  Mr. Green
nana77, savina_33, благодаря за бързия отговор! Хубав ден и много поводи за усмивки!
А аз да се стягам с работата, че ме чака мнооооого.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:23 от titi_75

# 93
nana77, Ника благодаря за отговорите,
точно за костите питам  Mr. Green
а и корема също е проблем
моите кг. са навсякъде, не съм напълняла на определени места в повече за сметка на други,
но след три секцива и сега си имам отпусната кожа със сланинка над разреза а като отслабна не ми се мисли как ще изглежда това чудо  Sad

# 94
Аз уж щях да ви оставям и да работя  Laughing
Ника, моя проблем също е корема (не съм си мерила талията, но изглеждам точно като бременна и то в 9-ти месец, аз всъщност и на тегло съм в момента точно колкото бях в 9-тия месец). Та въпроса ми е ти колко с колко см намали талията с тези 35 кг.?

# 95
  • София
Честит 8 март мили момичета   bouquet
Честит празник и на рожденничките. bdbaloni
Аз ви поизпуснах нещо, но ще се опитам да наваксам.
След втория воден съм вече - 10,6кг.
Днес белтъци:
З:портокал
О:пържола+салата зеле и моркови
В:пържола+зелена салата

# 96
In4ety, flowerrr  честит рожден ден! Да сте живи и здрави! Tada
Честит 8ми март на всички празнуващи! Весел празник!  lalalala
Внимавайте с прегрешенията.

Днес започвам последната четворка преди втория воден, след който се надявам и аз на юбилей (-10кг). Дотук съм -9кг  Flutter Много съм доволна, 64кг съм била преди, само когато бях бременна. Дано само успея за си задържа сваленото после. Не искам пак да съм дебелаааа.
Успех на всички днес!!!!!!

# 97
In4ety, flowerrr, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, много минуси на кантара и само положителни емоции! newsm59

# 98
  • Асеновград
Здравейте , и Честит Празник мили дами Фиданки.
Днес: З-кафе
          О- кус - кус
          В - баница
До момента съм - 2кг. за 11дни. Simple Smile
Момичета може ли в плодовият ден на обяд да хапвам задушени зеленчуци? Embarassed
Много ми е труден този плодов. #Cussing out

# 99
Варени без сол може, но задушени-не.

# 100
Такаааа май дойде и моя ред да се включа при вас. Преди 5 месеца родих синът ми и имам ужасна нужда да сваля 10-тина кг, които ми остаха за спомен от бременността.  Laughing
Днес ми е 1 плодов ден и затова искам да попитам- дали мога да ям зеленчуци и плодове, или само едното.
Много благодаря, че ви има и че давате сили на такива като мен.

# 101
Такаааа май дойде и моя ред да се включа при вас. Преди 5 месеца родих синът ми и имам ужасна нужда да сваля 10-тина кг, които ми остаха за спомен от бременността.  Laughing
Днес ми е 1 плодов ден и затова искам да попитам- дали мога да ям зеленчуци и плодове, или само едното.
Много благодаря, че ви има и че давате сили на такива като мен.
МОже!Успех!
Отчитам обяд- 2 малки ябълки и едно киви! Peace

# 102
Отчитам закуска и обяд - ябълка за закуска и салата краставица, домат (който беше леко картонест на вкус) и чушки и сииииирене. Аууу как ми се беше прияло сирене, не е истина. Сега нямам търпение да дойде вечерята пак да си хапна. Тая четворка ще се опитам да я дам по-разтоварваща - днес салата със сирене, утре мисля да правя този велик постен ориз, а в събота може филийки с лютеничка. И живот и здраве от неделя почвам да си мърдам и Д-то с разни  гимнастики.

# 103
  • София
Здравейте и честит празник! Аз днес съм плодова - кофти е за празника, ама какво да се прави! Ще изкарам, някак...

# 104
  • София
Айде, айде. Празникът няма общо с яденето и пиенето.

Аз дотук съм на една ябълка за обяд. Ма беше огромна  Mr. Green Имам още една подобна и помело.

Общи условия

Активация на акаунт