90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 738
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник, мили дами   bouquet и честит рожден ден на in4ety!   bouquet
Бъдете живи и здрави, успехи в начинанията  ви и много поводи за празнуване!  Simple Smile
Днес ми е ден за варива и се чудя дали да не си спретна едно оризче, любима храна ми е.
За закуска съм приготвила пак портокал, ябълките ми поомръзнаха.
Хубав ден и весел празник на тези, които го празнуват!   bouquet

# 76
Честит 8ми март на всички, които празнуват!   bouquet

И ЧРД на рожденничките! Много сте бе! С вас двечките днес имам общо 6 познати с рожден ден! Да сте живи, здрави, усмихнати и слабички, колкото си пожелаете!  Hug

-------------------------

Shams, ще се справиш. Аз преди 2-3 не си лягам, а вечерям най-късно към 6.30. В началото ми беше малко гадно, ама има-няма 2-3 седмици по-късно дори не се и сещах. Просто не мисли за храна.  Hug

На ненормалните успехи..... WOW? Супер сте!  Hug

---------------------------

Аз днес имам -300гр. Ама нещо ме съмняват. Утре ще си правя ориза, че 100% задържам вода, ама мойта милост де да знае, че освен с МЦ се бори и с луната? (на мен лично много ми влияе и на задържана вода и на психика). Мисля днес белтъците да ги изкарам по-скромно - на голяма салата и сирене. Ама това ще бъде чак към 1-2, че тепърва имам да чистя, да се оправям, да ходя на пазар...

# 77
  • Бургас
ДУ фиданки Hug
Хубав и усмихнат празник момичета Hug

Блеки,аз съм на водица даааммммммм Hug
А в офисът е почерпка до почерпка...........
Аз имам принос със режимните ни квадрати под форма на мъфини +
портокалови мъфини с кокос  chef
Луд умора нема Joy
Снощи ме"засърбяха"ръцете и днес народа хапва Grinning
Старата тема имам да дочитам/поне половината/ тъ ще опитам да наваксам.

# 78
  • в моята си къща
Добър ден! Аз не съм много по празниците ,дори рожденния си ден , не смятам за празник ,но на всички празнуващи  и на рожденничката честито!
Днес след  вчерашния белтъчен -400 гр. ,тегло в момента 62,5 .
Днес 10 ден - варива.Отчет какви съм ги сътворила  с менюто  по-късно.
Вече започвам да се притеснявам с това  мое НЕходене до тоалетната. 7 дни не са ,както някой писа ,но днес е 5-ти ден и ща не ща прибягнах до чай от сена.
Прекрасен ден на всички.!

Момичета  кажете според вас  термично обработените  плодове в  плодовия ден например печена тиква , ябълки, дюля  режимни ли са ?

# 79
  • до моите любими хора

Да сте живи и здрави, винаги много обичани, ценени и уважавани от всички мили дами   bouquet

Това е за двете рожденички in4ety и flowerrr   bouquet

Аз днес вече си получих подаръка за празника, но не от моите мъже в къщи а от кантара възнагради ме най-накрая и показа - 1кг  newsm44 Вчера промених плановете за вечеря, тъй като не ми се ядеше пак спагети и се чувствах сита и ядох само шоколад в 17 часа ама не едно редче а 2 редчета и това ми беше яденето Дали е заради това не знам, но само се моля да запазя резултата и днес даже да успея да го увелича тъй като ми е плодов ден и в съчетание с луната се надявам на още един хубав минус утре  Praynig Крайно време беше да се размърда този пусти кантар, след едномесечно задържане Вчера си купих едни дънки, малко теснички но си поставих за цел до края на режима да ми станат широчки дано да се случи  Wink
Хайде лек ден на всички дами и дано луната се отрази на всички с много минуси  Peace

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:30 от radostani

# 80
Привет и от мен и честит празник, мили дами Simple Smile Да сте здрави, усмихнати, щастливи, обичани, уважавани и всичките най-хубави неща Simple Smile

При мен вчера мина ВХ с +400 ама нормално, май доста сладко изядох вечерта хахахах днеска съм на плодов, стискам палци да удържа фронта Simple Smile)

Хубав и усмихнат ден на всичкиииии Simple Smile

# 81
  • Благоевград
Честит празник на малки и големи момичета, на празнуващи и непразнуващи  Hug а на рожденичките - още по-честит!   bouquet

Днес ми е 12-ден, вече почти 3 килца загубих, а за днес няма да си призная какво ще правя  Sunglasses

# 82
  • София
Абе момичета, нещо се чувствам супер зле и от всичко ми се гади, по принцип трябва да ми е БД, ама мисля като начало да пропусна закуската, а на обед малко сухарче със сирене да хапна.  Sick Много мразя да се чувствам така.

# 83
  • В царството на мечтите
Честит 8-ми март на всички дами. Пожелавам много лесно отслабване на всички.  Hug
Честит рожден ден на рождениците  bouquet

# 84
nell, мюсли със сок или компот е за въглехидратен.С мляко не може.

ТONITATA, режимни са без захар.

flowerr, in4ety, честит рожден ден!Да сте живи и здрави!  bouquet

Честит 8-и март, момичета!  bouquet

# 85
Вчера 12ти ден плодов и за първи път не почувствах глад,
почти цяла нощ не съм спала и корема ми не се обади грам, иначе би ровичкал като на умряло.
Днес белтъци
плода е ясен
за обяд имам замразена порция зеле с пиле
а довечера съм на кръчма та ще е някакво месо със зеленчуци

Лек ден на всички, който празнува честит празник   bouquet

# 86
  • По света и в нас.
Честит Рожден Ден на рожденничките!Много здраве и любов!
Честит 8-ми март!Много усмивки ви пожелавам!
Вчера правих погача и днес кантара +700гр.Ама аз що не се меря за да не се ядосвам ама сутринта що се качих.Днес плодове дано изчистя този плюс.Изядох 1 банан,приготвила съм 1 ябълка,1 мандарина и 2 кивита.Малко,много това ще е .
Лек ден и приятно изкарване на купоните.

# 87

За мен 8ми март, въпреки че знам какво се отбелязва, е ден на мама  Naughty Затова и приятелят ми като ми честити и подарява цветя се чувствам странно. Може би един ден като/ако си имам дете, ще го почувствам като празник.
И аз се чувствах така странно като ми честитяха преди да имам дете!
А празника в момента за мен е точно еуфорията на сина ми! Та довечера ще има почерпка у дома! Вече купих една малка тортичка, от която ще има и за мен за събота  Laughing, че мъжа ми пости, а малкия няма как да я изяде дотогава!

flowerrr, честит рожден ден и на теб!   bouquet Също ти пожелавам здраве и превръщане в реалност на всичките ти желания и мечти!
shams u amar, успех в начинанието! И мен преди 4 дни като започнах режима ме притесняваше късното ми лягане - аз работя до към 3-4 часа, но устисках (е, вярно, че последните 2 нощи си лягам към 2 часа заради глада и сега ме чака сериозно наваксване с работата - и денем и нощем, но си заслужава). Предполагам, че като отвикна напълно да ям по нощите, няма да чувствам глад в нощните часове. Всичко е въпрос на навици.
tinki_15, ти си точно моята цел! И аз съм 157 см и идеалната ми цел е 48 кг., а пък като те стигна, сигурно и аз ще се прицеля към 46кг., което беше идеалното ми тегло преди да родя.

Бързам да се отчета, защото съм доволна от резултата! След вчерашния плодов -900гр., а за цялата първа четворка -2,100кг. Заслужаваше си вчера да погладувам (защото за мен това си е направо гладуване). Днес за разлика от вчерашния ужасно отпаднал и кошмарен ден заради кръвното ми (което не се дължеше на храненето!), днес се чувствам голяма свежарка!

Менюто ми за днес:
З: 2 малки портокала
О: 3 печени кюфтенца със салатка от печени чушки (заместваща лютеницата, която при мен по принцип е неизменен придружител на кюфтенцата  Grinning), 1 краставица
В: същото, но кюфтенцата ще са 2, а може и 1, защото вероятно ще опитам и от панираните пилешки филенца на сина ми (от тези полуготовите, които аз ги правя във фурната, защото у нас почти не ядем пържено) Grinning

А постно готвено прясно зеле кога може да се яде?

Хубав ден с много усмивки и весел празник на всички! И да не прегрешавате много  Grinning!

# 88
За отслабналите 20 и над 20 кг.

Притеснява ме факта , че дори да си върна килограмите преди бременностите, няма да мога да се свия в ханша, при вас как е и има ли начин това да се оправи.

# 89
  • София
Какво означава да се свиеш в ханша?

Аз свалих 35 см от ханша си, а костите няма как да свиеш, колкото и да искаш  Mr. Green

Тити, прясно зеле може всеки ден със съответната добавка режимна храна без плодовия.

Общи условия

Активация на акаунт