90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 689
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!!!  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  НА ВСИЧКИ  ДАМИ!!! Бъдете  живи и здрави, много обичани, уважавани, ценени и  желани!!            Аз тази сутрин  получих много хубав подарък от кантара  минус цели 3 кг  след  първите четири дни на режима  newsm44  направо не повярвах на очите си, мерих се три пъти  и все 62кг показва.  Знам, че сигурно повечето е било задържана вода и след днешния белтъчен ще съм утре поне +1 нагоре, но пак съм щастлива Grinning  Вчерашният плодов изкарах много леко на 2 банан, 1 морков, 1 ябълка, една чинийка печена тиква и около 50гр орехи.  За днес още не съм измислила менюто, като го избистря ще се отчитам.  Сега си пия кафенцето и ще ви чета назад, че вчера  ви оставих на 47стр. от старата тема , а днес ви намирам на  4стр. от новата  Laughing голямо писане пада тук, но това само ме радва. Много хубав и весел ден на всички, с много минуси и хубави изненади.  bouquet

# 61
  • Sofia
shams u amar, добре ти е менюто, само шопската салата да е без сирене. И добре дошла!  Hug

# 62
shams u amar, добре ти е менюто, само шопската салата да е без сирене. И добре дошла!  Hug
    Благодаря за топлия прием , и за съвета  Hug  bouquet

# 63
# 64
Ехеее, вие нямате спирачки за 1 ден сте изписали света  Shocked

in4ety Честит Рожден Ден!!!

Честит 8-ми Март на всички, бъдете много щастливи, обичани и ценени! newsm51

Аз не искам да се отчитам, че за тази четворка вместо – май ще съм на + ... Днес ми е плодов и ще го карам на ябълки и при нужда сурови ядки. Приятен ден и много минуси от мен!  smile3534

# 65
Добро утро! Днес - 400 гр. Доволна. Снощи вече малко ми прилоша след 3 дни без сол, ама ми мина.
Та в тоя ред на мисли, Тинки, помисли дали е добра идея да правиш ориза веднага след плодов. Да не ти падне много кръвното. Радвам се за всички, които са доволни от него.
Писето, умопомрачителен резултат!  Shocked Браво!
Ивана - жито във въглехидратен ден.
Алексия, напълно е възможно.

На рожденничките и на всички дами - да сте живи и здрави и много щастливи, обичани и красиви и в хармония със себе си и със света!

Що 3???Плодов воден? newsm78ами белтъците?
Иначе мерси за съвета и аз се замислих за това тъй като по рождение съм хипотоник. Обаче тъй кат newsm78о днес съм на плодове утре не знам с какво да започна обикновено ям белтъци, които са по- леки за моя организъм, ноп пък утре е петък а аз в сряда и петък постя и не знам newsm78

# 66
  • София
Здравейте!

Честит 8-ми март на всички, които го празнуват. Grinning

Днес съм на варива.
з. 1 голяма ябълка
о. задушени картофи и зелена салата
в. леща

Купих си нови дънки (по-малък размер, разбира се), но и те започнаха да ми хлопат.  Mr. Green Не се оплаквам, радвам се.  Laughing

Я, имало и рожденички! Здрави, живи и мнооого щастливи!  Hug

# 67
  • София
Здравейте момичета,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рождениците, а на всички останали дами ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! .
И аз съм от празнуващите 8-ми март, просто защото е повод да получа някой и друг подарък, ей така изневиделица, а освен това дъщеря ми е много еуфорично настроена, рисува картички, картинки  Laughing.
Иначе след вчерашния плодов съм +0,200, което е много странно, но пък се случва понякога явно. За сметка на това така ме боли корема, цяла нощ ме е болял, сега също, щом и кафето не мога да си изпия...За ядене и дума не може да става в момента. Хем приключих с МЦ, само се моля да не е някой нестандартен грип.

# 68
  • Пловдив
Честит празник мили дами   bouquet

Аз да напомня ,че днес е пълнолуние от 11.40, ако някой иска да се възползва  Wink . Понеже аз ще лунувам си търся компания , а утре само на вода да затвърдя съвсем  Joy . Брей дойде втори воден ...  Peace

# 69
Добро утро и честит празник на тези ,които празнуват! Рожденничките - внимавайте да сте режимни Peace
Аз днес имам малък минус след един не толкова режимен плодов ,но пък стигнах 64 кг ,значи минус 7 дотук Party Party Party Много съм щастлива ,днес като по поръчка белтъчен ден .Ще пека мръвчоци на скарата и зелена салата също.За вечеря мисля само кисело мляко и сирене ,та дано да видя 63 и нещо утре на кантара Praynig
Хубав ден на всички !

# 70
Добро утро и от мен, честит празник на всички празнуващи момичета   bouquet
Специални поздравления и за двете ни рожденички - In4ety и flowerr - да сте живи и здрави, горди от себе си и чувстващи се добре в кожата си  smile3525
Да дам сега отчет след втория си воден ден, и тъй като съм Мара-подробната, пригответе се за дълго четене  Mr. Green

Ден          кг         горна част на бедро (брич)           ханш       шкембенце       талия    
    1             60                 -                                                -                    -                    -
    6             58              58 см                                            93 см            78 см            68 см
    30           54              55 см                                            91 см            76 см            66 см
    59           51              53 см                                            88 см            74 см            62 см

bowuu Остават ми още 3 кг до желаните 48. Спортувам горе-долу 6 пъти седмично, като въртя различни тренировки. Днес дойдох на работа с доста прилепнали по мен дрехи, на колежката й падна ченето като ме видя и възкликна "Леле, какво тяло си направила!"
Та какво да ви кажа - доволна съм  Blush

# 71
  • София
Честит празник, момичета    bouquet Бъдете здрави и засмени, весели и желани  Hug
Днес:
з - две портокала
о - филии с лютеница и зелева салатка
в -  кекс

# 72
Неродена мома браво супер резултати!!! и аз искам 46 ама няма Sad Тая пусна зима не ме пусска от 48-49, което за мен не е добре при тъст 157. Пожелавам ти успех!!! Hug

# 73
Момичета, дайте съвет.
Взех си вчера някакви замразени тиквички и патладжани запечени на грил.
Как да си ги доприготвя като ми се наложи?  newsm78
Аз не съм писала досега. Днес ми е 11 ден от режима и съм - 3 кг, мъж ми е - 5 кг.
Имам да свалям 10-15.
Успех на всички и хубав празник за тези, които празнуват.

# 74
Честит празник мили дами!

Общи условия

Активация на акаунт