90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 684
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте на всички,
минавам само да се запиша, че от утре пак съм във вашите редици Simple Smile

Ще започвам за трети път, но утре ще се претегля, че през последната седмица се поулях с яденето.

Приятна вечер!

# 676
Това с яйцата беше пример, за да е по - ясно - иначе аз съм си яла стабилно
з - кафе(
о- 2 кренвирша със зелена салата
в- 2 кюфтета с един домат
в 21 часа - глаааааад и една малка зелена ябълка с няколко бадема - вечер съм гладна !!!!!!!!!!

# 677
 iri.kupenska, благодаря ти  bouquet

Предлагам този ориз да се сложи на първа страница  smile3515

Най-добре в темата с рецептите Laughing споко, нямам други въпроси наясно съм с всички правила Mr. Green

# 678
 iri.kupenska, благодаря ти  bouquet

Предлагам този ориз да се сложи на първа страница  smile3515

Най-добре в темата с рецептите Laughing споко, нямам други въпроси наясно съм с всички правила Mr. Green

Там съм я написала лично аз преди 1, 2 дни ....

# 679
    Да, наистина я има аз съм я пропуснала. Peace

Да не е само спам, да си отчета първият ден-
з- банан
о- зелена салата с ролца от раци
в- пилешки хапки

# 680
  • Sofia
Това с яйцата беше пример, за да е по - ясно - иначе аз съм си яла стабилно
з - кафе(
о- 2 кренвирша със зелена салата
в- 2 кюфтета с един домат
в 21 часа - глаааааад и една малка зелена ябълка с няколко бадема - вечер съм гладна !!!!!!!!!!
2 кренвирша или 2 кюфтета не е кой знае колко стабилно ядене. След като очевидно ти е недостатъчно по-добре изяж 4 кюфтета с голяма салата на вечеря, отколкото плодове и ядки вечер. Яж достатъчно, за да не огладняваш до следващото разрешено хранене.

# 681
И на мен сега ми е гладно, направо стомахът ми стърже - за първи път ми се случва с плодов такова нещо, явно помело не ме държи много-много. НО дъвча си дъвка и си пия водичка. Няма да седна да ям по никое време.  Rolling Eyes Утре за белтъчния ще съм навън и ще видя какво ще обядвам, за вечеря може омлет да си спретна, че яйца не съм яла отдавна.

А, и мисля утре да си купя уред за готвене на пара - някой има ли?

# 682
Остави тая дъвка, на мен ми предизвиква само желание за ядене, отдавна ги отказах пущините, да можех така и цигарите, ама...  ooooh!

# 683
Здравейте, нека и аз да се впиша в редиците ви с 1-ви белтъчен ден:
з- ябълка
о-2 варени яйца с домати и краставици
в-бяло месо от печено пиле с моркови
Всичко днес беше много странно, но е без подготовка, защото така отлагам много дни.Не можах да пия достатъчно вода, защото по-голямата част от деня бях навън.
Забравих да се претегля, ще го направя утре.Нямам време да прочета всичко предварително, правя го в движение, дано не не ви отегча.
Нещо ме вълнува много и това е има ли ограничение за кафето?Пия повече от едно кафе , винаги без захар и сметана, чисто.Дали  е проблем това?И кога мога да пия?

# 684
А, и мисля утре да си купя уред за готвене на пара - някой има ли?

Готвя на пара в ето такъв съд. Поставя се в тенджера. Струва 2лв.

# 685
На мен пък сутрин един плод ми е напълно достатъчен за закуска. Независимо дали е ябълка или банан. Случвало ми се е и с половин ябълка да закуся...
Да, ама на човек, който до скоро въобще не е закусвал, а през деня и през нощта  - по 1 обиииииииииииилно хранене с много хляб, му е много трудно за 8 дни да свикне с по-малките количества (все пак разширения стомах трябва първо да се свие и да свикне с новите часове на хранене и тогава може би и аз ще се засищам с по-малко  Wink)

Нещо ме вълнува много и това е има ли ограничение за кафето?Пия повече от едно кафе , винаги без захар и сметана, чисто.Дали  е проблем това?И кога мога да пия?
Преди няколко дни, когато започнах, и аз зададох същия въпрос, защото пия мнооооого кафе. Накратко: не е проблем, но трябва да компенсираш с повечко вода (на 1 малка чашка кафе се пада минимум 1 водна чаша вода). В тема 177 е дискутиран въпроса. Успех!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 23:21 от titi_75

# 686
Момичета, а да ви задам няколко въпроса единия от които е спешен.:
 От2-3 седмици колежката ми е на тази диета и аз се навих, заедно с мъжа ми да почнем и ние. Почнахме от днес, малко неподготвени, но исках да съм в ритъма на колежката. Не съм чела много, та не знам как да постъпя в следните ситуации:
1. Пия много лекарства, повреждат стомаха и сутринта си подложих с малко хляб към закуската от ябълки. Просто не се сещам друг вариант. Как ще изкарам плодовия ден, не знам.
2. Диабетичка съм, на инсулин. Явно на вечеря не съм пресметнала , че трябва да намаля дозата, та сега трябва да ям нещо сладко. Кое сладко е най-малко вредно, така да се каже? Аз почнах с едни фурми, ама бяха 5-6 само, та сега продължавам със стафиди. Преди бих обърнала една кола, ама сега предвидливо няма в къщи. Или може би мед?

# 687
Благодаря за бързия отговор, темите вървят със скоростта на светлината и понякога не може да прочетеш всичко.

# 688
здравейте
за да не ви изпусна да се разпиша напоследък нямам време

втория ми воден беше на 6-ти и мина успешно значи след втори воден от началото на диетата съм -11кг-за мен задоволяващо като се има впредвид прекъсването заради влизането в болница

много се надявам обаче през третия етап на диетата да сваля още килограмчетаяче имам поне 9-10 за сваляне но и на 7-8 ще съм доволна разбира се всичко зависи от мен и ще се постарая

утре съм на варива и мисля да е леща защото забелязах че от нея имам минус

лека вечер фиданки

# 689
  Миринда незнам дали ще ти дам правилен отговор, но според мен по добре хапни лъжичка мед .  Peace Моят мъж също е диабетик на инсулин , ограничава се от много неща . Но усети ли да му пада захарта хапва мед  Peace

Общи условия

Активация на акаунт