90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 686
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен!
Отчитам много вкусен и режимен белтъчен ден.  Утре ще си правя от Савинения ориз и стискам палци за голям и тлъст минус..хахахах  Mr. Green
И да ви се похваля - станах леля за втори път newsm68 на момченце - 3,300 гр. и 50 см.,което още си няма име... Mr. Green
Почерпете се за негово здраве с една режимна тортичка
!

# 661
  • София
gabri3lla, честито! Да е жив и здрав бебока!  Hug

Аз последно вечерях риба, че става най-бързо.

lorenka, като ти свърши, знаеш, че ще се отпушат нещата отведнъж, все така става.  Hug

# 662
Искам да се изкажа  Laughing
Като цяло забелязвам едно негативно явление (и във форума, и при хората около мен).
Предпочита се сутрин дори и да си много гладен да се изяде например една малка ябълка, а не 1,2 банана, или 2 портокала или плод в по-голямо количество, че да се заситиш добре и да издържиш до  обяда. Вместо това хапваш 3 хапки ябълка и на обяд вече си супер гладен. В резултат на това нападаш обедната храна и лапаш ...... Ама сутринта не си ял банан или 2 портокала, понеже става много калорично........ Мисълта ми е, че повечето хора предпочитат да изядат това, което не е чак толкова полезно, за сметка на полезното. И в плодов повечето ядат 3 ябълки, 2 кивита .... за сметка на това, че предния ден са прекалили с въглехидратите, избягват ядките...
Мисля, че това е една от основните цели на режима - да се храним здравословно и в умерени количества, но в никакъв случай да се гладува.
newsm10 Напълно съгласна! Аз ако не закусвам по-сериозно сутрин (най-често банани), рискувам със сигурност да освирепея от глад до обяд, а това неминуемо (при мен!) води до поглъщане на големи количества храна за обяд и бързо хранене (като невидяла  Wink).
Отчитам режимен плодов:
05:00 - 2 банана
12:30 - 2 круши
15:00 - 30-40 гр. сурови бадеми
17:30 - 8 фурми
19:30 - 3 малки банана (тиквата ми се отложи, защото днес не намерих, а така й се точех  Sad)

Хубава и минусова вечер на всички!
И усмихнато начало на новата седмица!  Grinning

# 663
На мен пък сутрин един плод ми е напълно достатъчен за закуска. Независимо дали е ябълка или банан. Случвало ми се е и с половин ябълка да закуся...

Отчитам днес ВХ:
З: ябълка
О: печени филии с маргарин и шарена сол
В: солети

# 664
На мен сутрин два плода са ми много  Rolling Eyes

Днес плодов:
- около 50гр сурови ядки
- стафиди
- банан
- краставица
- настърган морков
- портокал

Сега ме боли корема, не знам защо и как, но за първи път усещам такъв дискомфорт откакто съм на режима.

# 665

И на мен, ама все пак си зависи какви са. Пък и не бях свикнала да закусвам преди
Лорейн ин дъ рейн- не е така, веднъж седмично някъде ми е. При мен си е като закон, че иначе като съм вкъщи става страшна.  университета също ми е по- лесно на плодове, че иначе трябва да карам на солети и пакетирани боклуци. Tired

# 666
И аз днес на плодчета - 1 помело, 1 ябълка, 8 сушени плода.
Изпробвах си волята и цял следобед се вихрих в кухнята с едни козуначета. Устоях им, разбира се, но не мисля да повтарям експеримента  Mr. Green

# 667

И на мен, ама все пак си зависи какви са.

Е тъй де  Laughing С една ягодка няма да се нахраня, ама за сезонните говоря.

Иначе на мен всякакво хранене ми е по- лесно вкъщи. Не ми харесва да разнасям кутийки.

В събота ще дойдеш ли на срещата, tinki   Rolling Eyes

# 668

И на мен, ама все пак си зависи какви са.

Е тъй де  Laughing С една ягодка няма да се нахраня, ама за сезонните говоря.

Иначе на мен всякакво хранене ми е по- лесно вкъщи. Не ми харесва да разнасям кутийки.

В събота ще дойдеш ли на срещата, tinki   Rolling Eyes
Е да за ягоди виж мога и 1/2 кг да изям Blush Много ги обичам.
Вкъщи е много по- лесно, спокойно и приятно, но за жалост няма как винаги  Rolling Eyes
Искам многооо(този път наистина много) Confused , но най- добрат ами приятелка(която ми е като сестра) има РД предния ден и ще се празнува след седмица с контролни и т.н. и янма да сме в София. Предлагам следващата среща да е в началото на Април или някъде преди Великденските празници. МНогоооо ми се иска да се видя с вас! Hug но тези събота ме убиват Simple Smile А и да ви кажа от Младост понятие си нямам, ходила съм само веднъж Rolling Eyes

# 669
   Здравейте! Може ли да споделите рецептата за ориза на Савинка? Търсих в темата с рецептите, но не го открих.

# 670
Аз предлагам оризът на Савина да заеме почетно място в началото на темата, така всеки ще има достъп до "рецептата"  Mr. Green

Руж, вариш ориз във вода, без сол или каквито и да е други подправки. После добавяш нарязана прясна краставица.

Между другото, утре и аз ще я пробвам таз вълшебна гозба. Мисля обаче да си направя от бланширания ориз на Uncle Ben's Simple Smile

Днес белтъци:
З - фреш
О - зелена салата с риба тон, малка свинска пържола
В - пилешко бутче и кьопоолу

# 671
  • София

А и да ви кажа от Младост понятие си нямам, ходила съм само веднъж Rolling Eyes
То аз в Младост много пъти съм ходила, но също понятие си нямам. Добре, че са такситата, та се прибрах Овреме миналият път. Аз ще пропусна тази среща, за съжаление, затова за Младост ще мълча, но на следващата съм в почивка и не ще пропусна да пийна винце с Разкошница или да жулна поне една бира с Диването  Mr. Green

# 672
Хораааа какво хапвате между храненията или вечер ако сте много гладни!!!!!! Пред цикъл съм и е нетърпимо! Чудя се например в белтъчен ден може ли да се яде както пише през 4 часа - примерно
З - плод
о- варено яйце с домат
след 4 часа пак варено яйце с домат
в-варено яйце с домат

Може ли - в диетата пише че може през 4 часа в белтъчен ден да се хапва.

# 673
  • Sofia
mimi1313, не може. И нищо такова не пише в диетата.  Mr. Green Пише, че след белтъчен обяд можеш да ядеш най-рано след 4 часа. А не че можеш да ядеш на всеки 4 часа. Нищо не е позволено между храненията, нито вечер след 20ч. Единствено в началото докато свикнеш и ако съвсем ще умираш вече е разрешено 1 плод за следобедна закуска. Но и това е хубаво да се избягва. Толкоз. В другото време чай и вода. А за да не умираш от глад между обяда и вечерята не яж варено яйце с домат, а яж като хората - нормална храна в нормално количество.

Еййй, голяма атракция стана тоя ориз.  Joy

# 674
Хораааа какво хапвате между храненията или вечер ако сте много гладни!!!!!! Пред цикъл съм и е нетърпимо! Чудя се например в белтъчен ден може ли да се яде както пише през 4 часа - примерно
З - плод
о- варено яйце с домат
след 4 часа пак варено яйце с домат
в-варено яйце с домат

Може ли - в диетата пише че може през 4 часа в белтъчен ден да се хапва.

Храненето е 3 пъти на ден. Закуска обяд и вечеря. Не може през 4 часа. Ядеш, докато се заситиш. Че как няма да си гладна с това 1 яйце за обяд ???????
Върни се и прочети пак първа страница, няколко пъти и много внимателно ...

Предлагам този ориз да се сложи на първа страница  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт