90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  Момичета , плодовия ден ми идва тежък  Sad
  Страхувам се точно заради него , да не разваля всичко.
  Днес съм на : 2 ябълки , 1 краставица и 1/2 ананас
  Обаче изпитвам ужасен глад  Embarassed

Ами ядки не се яла. Ще те заситят, защо не яде?

# 646
  • в моята си къща
shams u amar как няма да си гладна , та ти нищо не си яла.Къде са ти ядките , те много  засищат.Хапни банани , печена тиква, печени ябълки .Суровите ябълки мен ми остъргват стомаха и още повече огладнявам.Въобще ти приемаш много малки количества храна .Това не е от гладните диети , на първа страница са казали да  ядем до нахранване.
Отчета ми за днес:
З- банан
О- заек в гювеч  , зелена салата и кьополу
В- 2 яйца със спанак на фурна  и салата домати.

# 647
  Благодаря ви момичета  Hug
  Вярно че не съм хапнала ядки , ще проверя дали имам , ако не ще хапна пак няколко плода  Peace

# 648
Мда,и аз в плодовите дни(като днешния) не минавам без ядки.Ето днес съм изяла вече дажбата още в 15:00 часа и все още не усещам глад,ако бях на едни голи ябълки до сега да съм изяла наум хладилника.Даже не знам кога ще ми се прияде,но към 19:00 гладна,негладна ще изям един грейпфрут,че да не си изтърва вечерята:)

# 649
Здравейте Rolling Eyes
След учене и размотаване цял ден резултата е- Embarassed
Дойде ми МЦ изпитвах ужасен глад и съм със смесено хранене! Направп ужас, на всичкото отгоре ми е подуто и зле ooooh! Утре ще се хръпат ябълки на воля Peace И тук там някое киви. Само не знам на мен ли ми се струва или от него страшно огладнявам! Два пъти ми се случва вече. Утре му давам последен шанс! Crossing Arms От там нататък ще видим Simple Smile

# 650
Днес въглехидратен:
С- 2 кивита
о-3 филий с лютеница
В- кроасан с шоколад и 3-4 солетки.
Приятна Вечер на всички!  Grinning

# 651
  • Sofia
И аз съм на плодове днес и умрях от глад. И ядки ядох и пак съм гладна. А тия плодове зимните вече са ми толкова омръзнали, че едвам ги преглъщам.  Sick Днес си купих ягоди уж за разнообразие, децата ми ги изядоха на площадката още.  Joy

# 652
Искам да се изкажа  Laughing
Като цяло забелязвам едно негативно явление (и във форума, и при хората около мен).
Предпочита се сутрин дори и да си много гладен да се изяде например една малка ябълка, а не 1,2 банана, или 2 портокала или плод в по-голямо количество, че да се заситиш добре и да издържиш до  обяда. Вместо това хапваш 3 хапки ябълка и на обяд вече си супер гладен. В резултат на това нападаш обедната храна и лапаш ...... Ама сутринта не си ял банан или 2 портокала, понеже става много калорично........ Мисълта ми е, че повечето хора предпочитат да изядат това, което не е чак толкова полезно, за сметка на полезното. И в плодов повечето ядат 3 ябълки, 2 кивита .... за сметка на това, че предния ден са прекалили с въглехидратите, избягват ядките...
Мисля, че това е една от основните цели на режима - да се храним здравословно и в умерени количества, но в никакъв случай да се гладува.
Иначе става като случая на една приятелка. Разказва ми, че изяла един цял голям козунак, ама с литър ОБЕЗМАСЛЕНО прясно мляко  и се чуди защо и е тежко Joy

Тинки, абе ти не си ли в почивка, ами той всеки втори ден ти е плодов ...
Вниииимааааваааааай, сладур  Hug

# 653
Много съм съгласна с по-горния пост на Lorraine In The Rain Naughty
Аз също се стремя да закусва 2 броя плод,просто не мога да стоя гладна,а най-сита съм от банана и той е задължителна част от менюто ми.
Днес съм на плодове.Държа да отбележа ,че цял ден бях на гости на свека ,която дори не знае ,че съм на диета и пак съм режимна ,не мога да не се поФаля Laughing
Досега доста плод изядох - 4 банана Sick (2 за закуска и 2 без да се усетя в 14 часа),шепа орехи и салата моркови и цвекло с малко лимон.Страшно вкусна ми се стори тази салатка ,ще повторя задължително.
Днес сутринта бях +1 кг след режимен въглехидратен hahahaКак така се случи не знам,уж ядох каквото трябва,но обвинявам една паста "наполеон",която купих от кварталния магазин.Отидох уж за течен шоколад ,но като видях пастата и бях кат хипнотизирана ,даже не помня как се протегнах и я взех Money
Утре мисля дробче ,сърчица ,лучец....хммм,само да дойде утре Blush

# 654
  • в моята си къща
А забелязали ли сте : в къщи или на работа по - лесно изкарвате плодовите дни  newsm78.Аз каточе ли на работа , че тогава  мисълта ми е заета другаде.

# 655
Добър вечер.

Днес и аз съм на плодове. До момента 1 банан, 1 ябълка, 1/2 помело (то било много вкусно бе! днес за първи път ядох!) и 80гр сурово кашу. По-късно мисля да изям още една ябълка или и другата половинка на помелото. От днес почнах и тренировки, та ще видим дали ще размърдам кантарев най-накрая.

# 656
  • Sofia
Категорично на работа. Там нямам никакъв проблем. В къщи са ми голям зор.

# 657
  • София
здравейте:)
днес белтъци
з: банан и кафе
о: печено пиле и салата зеле и морков
в: 2 малки парчета хек и половин пилешко крилце с лако зелева салата

водата е към литър само

утре ми е тежък ден и си мисля да пробвам вълшебното оризче, защото така или иначе  няма да имам много време за храна, ще си го занеса на работа и ще пробвам да устискам:))))))

хубава вечер:)

# 658
На мен ми е по-лесно вкъщи.

На работа, като си хапна последния плод към 8, до 4-5 през нощта съм не озверяла, ами и аз не знам какво ...

Вкъщи вечерям към 6-7 и  си лягам към 12-1 нормално. Само че гледам следобяд да не стоя у нас, ами разходки (в Мола, в парка), тъй че да не мисля за ядене.

Не знам дали е правилно, ама аз през плодов се наливам с много течности (кафе, чай, фреш), за да не ми е гладно.

Отчитам и аз плодов днес:
Портокал, 2 банана, фреш портокал + малина, шепа сушени горски плодове, 1-2 бадема и сега ям салата от домати и краставици за вечеря.

# 659
Привет и от мен  Stop
Тоя МЦ ми разказа играта ,голям глад ме гони и нищо не свалям а ми е първа 4-ка бясна съм направо.
Ще видим следващата как ще е  Twisted Evil

Отчет за днес:
З.проспана
О.4 фиили с лютеница (малки)
В.черен шоколад ,лучени кръгчета

Общи условия

Активация на акаунт