90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 701
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Малко на "вентилатор" прочетох нещата, но като гледам сега минусите са много... БРАВО!

Днес - ВХ
7 часа, (тъй като станах в 5:30 - огладнях) - ананас 3 шайби - не е от консерва
10 часа --- 2 портокала
14:30 --- нещо като малка фокача със зеленчуци върху нея, от която изядох само крайщата, и заленчуците и зелена салата...
вечеря - зелена салата и щрудел с тиква

# 631
  • София
titi_75, аз също смесвам в плодовия ден, както дойде. Канелата е абсолютно разрешена, присъства в доста от рецептите в българското издание, както и някаква "Подправка за плодова пита" примерно. В рецептите има и ванилия, карамфил, мента... абе въобще всички подправки са позволени в този ден, изрично е написано само без сол, олио и оцет.  Peace
Има и рецепта за смесена полдово-зеленчукова салата.

# 632
titi_75, аз също смесвам в плодовия ден, както дойде. Канелата е абсолютно разрешена, присъства в доста от рецептите в българското издание, както и някаква "Подправка за плодова пита" примерно. В рецептите има и ванилия, карамфил, мента... абе въобще всички подправки са позволени в този ден, изрично е написано само без сол, олио и оцет.  Peace
Ясно! Вече разбрах  Peace

# 633
  • в моята си къща
Така  момичета , аз доста теми прочетох назад и също проследих долу - горе менютата на момичетата , които най - много са свалили.Та  какво ми направи впечатление , говорим за несмесване на белтъци  по принцип , но например  Nana 77 /която е моя пример и пътеводна светлина в този режим/ е смесвала доста пъти 2 различни белтъка и това никак не е  повлияло на свалянето , така че  когато казваме  че смесването на  2 белтъка е нережимно имаме предвид само принципно /това обяснявам на новите момичета , които  не са  ориентирани.
НО всеки решава сам за себе си как ще прави режима!

# 634
  • до моите любими хора
Ей Ника  smile3501 страхотен резултат. Аз вчера видях за първи път 79 кг и бях много щастлива, но в следващата врътка се надявам да се зарадвам на твоя резултат  newsm10
А за ориза на Савина хич не се мисли, определено ще ти затвърди резултата та може и да мръдне малко надолу кантара  Peace
Благодаря и за мнението ти за канелата и другите подправки в плодов, които са разрешени. Значи утре ще е тиква с канела и орехи  Mr. Green

# 635
  • София
 Hug Hug
radostani, тиква с канела и орехи е екстра. Има и рецепти с бадеми, семки, лешници и т.н. често заливат с портокалов сок и запичат така плодовете, а салатите овкусяват с лимонов сок.  Peace Често правят разни топчета от пасирани плодове и овалват в кокосово брашно.
TONITATA, много момичета смесват и свалят, да. Други смесват и качват.  Laughing Ние затова пишем как е по правилата, пък вече всеки да си слуша тялото.  Peace

# 636
  • Sofia
Тонита, не знам колко назад си гледала, но Нана е в почивка от доста време. Така че не гледай точно нейните менюта.

# 637
  • Mars Hotel
Цял ден ви гоня, не сте се спряли просто! Laughing

Ника, браво на теб!
TONITATA, ти хубаво се водиш по Нана, ама откъде знаеш дали твоят организъм ще реагира като нейния? Всеки организъм е индивидуален, от това трябва да се водиш. Peace

Днес - плодов.
Дотук - 2 банана, ябълка и шепа лешници. Ще направя още едно хранене, но ще бъде зеленчуково.

# 638
  • София
Светлица, благодаря ти!  Hug

Сетих се още нещо, относно продължителността на режима - в книгата са дадени рецепти за 91 дни, след последния воден си е дадена цяла четворка, заедно с плодовия, че някои момичета се чудеха в предишна тема.
Риба тон консерва също е дадена в една рецепта, така че е режимна. Peace

# 639
  • в моята си къща
Да разбира се , че всеки организъм е индивидуален и затова всеки трябва да се наблюдава и направи преценка сам за себе си .
Менютата на Нана със смесването   са точно по време на първото и второто и завъртане , когато е свалила  и най - много  килограми.

# 640
  • Mars Hotel
Свалила е най-много килограми, когто е имала най-много килограми. Wink

# 641
Здравейте фиданки! От 2 дни не съм ви чела. Имам много да чета. Бях на парти снощи, мина чудесно.
Режимна съм, с изключение на една напитка снощи. Днес съм на плодове, утре на вода,за втори път. Облачеее, готова ли си за утре? Кой друг е на вода?

# 642
  • в моята си къща
Свалила е най-много килограми, когто е имала най-много килограми. Wink
Peace Права си и това трябва да се има в предвид!

# 643
  • София
Дам, така е. Смесвала съм по 2 белтъка, но аз започнах от 123 кг (механичен) 126 кг (електронен) и организмът ми не реагира зле на този вид смесване.
Но пък следя теглото си ежедневно от 2 години, правя си файлове, анализирам как ми действа различния вид храна и елиминирам от менюто си това, което видно не мога да обработя.

Днес пореден режимен белтъчен почивен ден  Mr. Green

з - помело
о - кофичка сметана, малко сирене и зелена салата
в - пилешко бутче

# 644
  Момичета , плодовия ден ми идва тежък  Sad
  Страхувам се точно заради него , да не разваля всичко.
  Днес съм на : 2 ябълки , 1 краставица и 1/2 ананас
  Обаче изпитвам ужасен глад  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт