90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
За разните му малки редовни прегрешения- това, че вие сваляте въпреки че си пиете 3в1, мляко всеки ден, захар всеки ден, не означава, че на някой друг точно тези неща няма да му препънат режима. Точно 3в1 е такава химия и е толкова не полезно, че просто няма да коментирам. Моля не казвайте "аз си пия и свалям", защото това е строго индивидуално и ще дойде някоя мацка, ще го прочете това и тя ще си пие и току-виж не свали или качи и после на всички ще разправя как 90ДД за нищо не става. Такива прегрешения за мен трябва да си останат ваша лична тайна и да не пишете тук за тях, но после да не стане чудо и вие след режима да си върнете кг, защото организмът ви няма да е отвикнал от тия химически боклуци.  Peace

Hug
Момичета няколко страници прегрешения........ами на мен ми действате ужасно демотивиращо.....
Всеки си знае,но не ми е ясно защо трябва непременно да споделите,
не е ли по-добре да си ви е за урок и никой да не разбере newsm78

Аз вчера бях на Водица -пийнах си доволно Laughing
Понеже си бях в къщи реших да зарадвам домочадието
 с кифлички със сирене,яйце и кашкавал   chef
Ухаеха Божествено,мекички като памук...........
Днес почерпих и колежките - поФалиха ме  Sunglasses
/аз само с ароматерапия се разминах Mr. Green/
Отчет ІІ-ра Врътка -2кг  Peace
Някой, нещо за -4 кг, че били малко за 1/2 месец ли разправяше Whistling
Продължавам напред и силно се надявам след Трети воден да имам поне -2кг и да видя 69 на кантара Grinning

Хубав ден фиданки и успех на Плувкините Hug

# 241
  • София
gadamer,  Hug Можеш в плодов да ядеш зелева салата, стига да е неовкусена, това важи и за всички останали салати в този ден. Можеш да ядеш до пет пъти, като интервалът между храненията да е поне два часа.

Кажете сега за вълшебния ориз: какви са резултатите след него в цифри /то е ясно, че при всяка различни, но взе пак/. Аз му се чудя днес дали да не го пробвам, по точно настройвам се, поневе си представям колко е "вкусеен"  Sick.

# 242
Здравейте момичета,
Мина и празничния ден без погрешения отчет за последната четворка -500 гр. почна да мръдва г-н кантарион , вторник ми е втори воден и за този цикъл до сега свалени 2,1 кг. а от начало на режима 6,1 кг. сега съм 51,6 кг. (след водния който ще е втори плодов очаквам да съм 51 кг) желания резултат 50 кг. остана съвсем нищо, май последния месец ще се боря само с 1 кг.
Днес ще празнувам 8 март и ще си позволя от всичко каквото ще иска душата Heart Eyes

# 243
Янич, тръгнах от 75,5- 76 кг при 169 см ръст, сега съм 72, ще видим водния дали ще даде някакъв ефект. Аз си се наливам, не ми е проблем, ще си стискам зъби и това е. Все пак искам да съм 60 кг юли месец.  Laughing Стискам ти палци, ще се справим!

# 244
  • София
Hug
Момичета няколко страници прегрешения........ами на мен ми действате ужасно демотивиращо.....

Как защо? Ами за да напишат - еми аз пих и ядох еди какво си, ама свалям. Затова.

# 245
Скрит текст:
Момичета, не ми се отваря този линк, да имате други идеи?  Confused

# 246
Бабе, ти пък какво се надуваш? Да не си свалила случайно 2-30-40-50 кг като си спазвала правилата?? Аааама ха!  Laughing

Edit::

Chuby, пратих ти ги на лично.

# 247
  • София
Бабе, ти пък какво се надуваш? Да не си свалила случайно 2-30-40-50 кг като си спазвала правилата?? Аааама ха!  Laughing

Бе как ще съм свалила, все си седя на едни и същи килограми  Joy

# 248
  • София
Hug

Как защо? Ами за да напишат - еми аз пих и ядох еди какво си, ама свалям. Затова.
Мога даотговоря само за себе си - не съм го написала поради тази причина! Даже напротив, споменах, че сега очаквам задържане. Според мен е по-добре да се сподели и да получиш критика, отколкото да се самозаблуждаваш, че всичко е наред. Аз самата се чувствам гузна и не съм доволна от това, което направих. Ще ми е за урок, а не за хвалба!

# 249
  • Пловдив
Ехоо, ето ме и мен! Изтървах две теми, но съм си режимна, просто нямах време да пиша. Днес съм на вода и стискам зъби, защото вече съм гладна. Утре ще давам отчет за първи цикъл.
Има ли други плуващи днес? Стискам им палци! smile3549

Има има ,но за мен днес е 2 воден   Peace . Вчера лунувах и съм на 3 фреша  Wink от грейпфурт , чай кафе и много вода и днес съм - 1 кг . Днес кафе и вода може и някой чай ако ми прималее .

# 250
  • В царството на мечтите
Аз започнах голямото задържане  #2gunfire много ми харесваше като се къча на кантара и той да показва - -- ама сега си стои на едно място.
Днес съм се захванала да си правя гювечета с пилешки сърчица и воденички с лучец. Нали може да се ядът такива работи???

# 251
  • Бургас

Днес съм се захванала да си правя гювечета с пилешки сърчица и воденички с лучец. Нали може да се ядът такива работи???
може Peace
и ти крадвам идеята за следващият белтъчен Hug

# 252
  • Sofia
Здравейте! Днес съм на +, но беше очаквано. Не беше лош купона снощи, ама аз явно съм загубила вече способността да се забавлявам. Преди да родя толкова обичах да ходя по кръчми, а сега като отида акъла ми в къщи, мъчно ми е за децата... ей такива глупости. И нямам търпение да се прибера. Остарявам ли, откачам ли...  newsm78

Към даващите сена на децата си - моля, не правете това!!! Много моля!  Praynig Сената е сериозна билка, би могла да бъде вредна и опасна и категорично не е за деца (независимо колко са големи).

На оризуващите днес - успех и да споделите резултати утре! Някой питаше за резултати - аз обикновенно от 1 ден на този ориз свалям около 2 - 2,5 кг. Но аз съм много кг. При някой който е 50-60 едва ли ще са толкова.

# 253
Аз започнах голямото задържане  #2gunfire много ми харесваше като се къча на кантара и той да показва - -- ама сега си стои на едно място.
Можеш, да.
Какво толкова ви притеснява това задържане? Нали тялото трябва да свикне с новите килограми. Колкото повече свикне, толкова е по-малко вероятно след края на 90-те дни да си върнете килограмите. Така че благодарете на задържането, не го стреляйте  Laughing

# 254
Hug

Мога даотговоря само за себе си - не съм го написала поради тази причина! Даже напротив, споменах, че сега очаквам задържане. Според мен е по-добре да се сподели и да получиш критика, отколкото да се самозаблуждаваш, че всичко е наред. Аз самата се чувствам гузна и не съм доволна от това, което направих. Ще ми е за урок, а не за хвалба!

И за мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт