90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Отвъд алеята зад шкафа
didka:) мерси за отговора.

А този ориз в ден 2 ли се консумира? Аз нямам проблем да го ям неовкусен, защото много обичам ориз.

Аз днес ще хапна нещо непозволено, но с конкретна цел - плодов ден ми е, а се притеснявам за кърмата, затова ще хапна малко варено жито (защото е лактогонно). Дори и да съм на + след това, не ми е болка, защото не искам заради моите мухи в главата за отслабване да не мога да си кърмя детето. Така че не се хваля с прегрешение, нито смятам да обвинявам диетата, че не действала. Ако има други кърмили, които са изкарали цялата диета или кърмещи в момента, ще се радвам да споделите как е при вас. При мен засега като че ли няма промяна в количеството кърма с изключение след предишния плодов, когато на следващия ден малката целия ден ядеше от 2-те гърди (иначе хапва само от една). Затова днес ще включа и жито.

# 271
днес и аз съм на оризчето на савина  Hug понеже нямам краставичка ще си ям само оризчето
 имах неприятна изненада от страшен + ОТ 1,5 КГ и това ме ужаси , а вчера не съм имала нито прегрешения нито съм прекалявала с количествата
менюто ми беше з -1 банан о задушени брокули 4 парченца ,4 малки парченца кашкавал и 2 парченца сирене и малко салата зеле ,вечерята - пуешко месо с гъби и задушено брюкселко зеле и по малко салата зеле и кьополу! та така  надявам се да е задържана вода !
хубав ден на всички ! Simple Smile

# 272
 Неродена мома благодаря   bouquet

# 273
  • Mars Hotel
gadamer , това е темата на 90-дневните кърмачки  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645715.0

# 274
  • Пловдив
Здравейте, аз следвам диетата от 20 дни, опитвам се да следвам съветите, но още не съм изградила навици.
Чета ви - наистина е полезно, но не съм от бъбривите Sad, но може би и това ще се промени.
Като човек прагматик и реалист и аз се питам как да се връщам към диетата, след всяко прегрешение които щеш-не щеш си извършил.  Хора сме и сме подвластни на грешни действия ... Стигам до "фалове" в които се отклонявам. Обикновено след такова прегрешение се опитвам следващия ден се опитвам да е плодов.
Как се справяте с "фаловете" , какво ви дава най-много сили и как подхождате към прегрешението...
 За мен 50% от успеха се съдържа в отговорите на тези  въпроси ....

Пожелавам добро самочувствие и ентусиазъм на всички.

# 275
  • Mars Hotel
Здравейте, аз следвам диетата от 20 дни, опитвам се да следвам съветите, но още не съм изградила навици.
Чета ви - наистина е полезно, но не съм от бъбривите Sad, но може би и това ще се промени.
Като човек прагматик и реалист и аз се питам как да се връщам към диетата, след всяко прегрешение които щеш-не щеш си извършил.  Хора сме и сме подвластни на грешни действия ... Стигам до "фалове" в които се отклонявам. Обикновено след такова прегрешение се опитвам следващия ден се опитвам да е плодов.
Как се справяте с "фаловете" , какво ви дава най-много сили и как подхождате към прегрешението...
 За мен 50% от успеха се съдържа в отговорите на тези  въпроси ....

Пожелавам добро самочувствие и ентусиазъм на всички.

sunlit74, плодов след прегрешение също е грешка.  Wink Продължаваш си по план, с какъвто ден ти се пада.

# 276
На 5та хапка съм от тоя ориз... и май вече се заситих xDD

# 277
Стигам до "фалове" в които се отклонявам. Обикновено след такова прегрешение се опитвам следващия ден се опитвам да е плодов.

Първо искам да кажа, че все пак сме зрели хора, не деца. Тези фалове и прегрешения ми звучат малко като, как да кажа .... децата нямат спирачки ... Само, че ние тук не сме деца. Не си мислете, че аз съм идеална, и аз съм имала своите нарушения ... Най-важното обаче след едно такова нарушение е, да си готов да понесеш последствията, които то носи и да се поучиш от тези последствия!
Не системно да прегрешаваш, а после да мрънкаш, че не сваляш, че задържаш и от сорта. Щом си прегрешил продължаваш по план, плодовия ден не компенсира това, че предния ден си яла каквото ти скимне, само допълнително обърква режима. Та, като има фал продължаваш по график и си носиш фала като обица на ухото.

# 278
Привет, момичета!
Не съм писла от много време ,но ви чета редовно!От 1 март започнах режима за втори път първия път свалих 15 кг сега нещата са по бавни ,но не се оплаквам.Да ви кажа много хленчите ама много не мога без захар прегреших и така нататък зле действате .И аз пиех кафето със 5  лъжички захар но вече го пия със 1 хапче захарин  всичко е в главата.
Нанче да си жива и здрава с идеята със сметаната ама много съм доволна дори и днес съм на по 1 кофичка за обяд и една за вечеря.Отлеснах се много . ooooh!
Хубав ден на всички !
 Hug

Това, че съм казала, че пия кафето си с лъжичка захар и малко мляко в никакъв случай не бива да се приема като подстрекателство, или опазил ме Бог, като биене в гърдите  Mr. Green колко съм велика, как нарушавам режима, но въпреки това свалям  Mr. Green
Не, аз само споделям. Освен това, имам да свалям 9 килограма, а не 30 и смятам, че бих могла да си позволя тоя дребен "лукс".
Всеки сам преценява за себе си доколко ще се придържа към диетата.
И всеки сам си носи последствията.  Peace

# 279
  • Mars Hotel

Хаха, и на мен обядът ми приключи необикновено бързо. Grinning

# 280
А дано тоя път някой ме забележи.
На коя страница в темата с рецептите мога да намеря ориза на Савина, че съм подпукала все картофите с ориз на нана, ама искам нещо ново.
Мерси предварително.

Офффффффффф, аман с тоя ориз вече ..................

Хайде малко по-спокойна, а?  Tired
Някои хора нямат време да четат всичко.

# 281
  • София

Хаха, и на мен обядът ми приключи необикновено бързо. Grinning

Аз хапнах днес кашкавал и мляко с кафе.

# 282
Добро утро! (е сигурно за някои е ден вече  Laughing)

След вчеращния белтъчен съм общо -2,100 след първите 2 четворки.
Не знам дали е добре или зле, ама предвид, че първите дни въобще не свалях си е перфектно и аз съм много доволна! Ако свалям равномерно (дай Боже!), с този темп точно ще си постигна целта (15-20 кг).

Видях някой беше писал, че било грешка, че вечерята се проточила между 20.00 и 20.20. Аз също се храня по 20 мин. понякога малко повече. Ям бавно. Какво му е грешното на това  newsm78

А след вчера, понеже имам мъничко плюсче, се зачудих за късната ми вечеря. Колко часа преди лягане е нормално да е вечерята? (и не, не питам в колко часа, а колко броя часове  Laughing Laughing)

Мерси!

# 283
  • София

Видях някой беше писал, че било грешка, че вечерята се проточила между 20.00 и 20.20. Аз също се храня по 20 мин. понякога малко повече. Ям бавно. Какво му е грешното на това  newsm78

Часът е грешката, Хриска, часът.
Вечеря се ДО 20 часа, а не до 20.30 ч. и идеята е да се вечеря възможно най-рано, а не възможно най-късно.

# 284
  • Mars Hotel
Аз ям в 17.30 - 18.00, а си лягам към 23.00.

Общи условия

Активация на акаунт