90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не съм правила тази диета, но съпругът ми беше решил да я спазва. Беше преди една година близо. Той е много принципен, спазваше си я стриктно и дори се случаше по празници да си яде портокалчета на масата, която беше отрупана с какви ли не неща. Не се отказа единствено от алкохола (Казваше, че нищо не пишело за алкохола Simple Smile). Резултатът: свали доста килограми - 8. Казаше, че и перисталтиката му е супер. Чувстваше се много добре. След това, обаче бавно и постепенно в рамките на няколко месеца си възвърна теглото, а той не е човек, който ще се тъпче. Прави я само веднъж, т.е. 3 месеца (90 дни). Казват, че трябвало да се повтори след почивка от няколко месеца. Може затова да няма траен ефект.
След края на диетата, следват 90 дни, които се водят "почивка", но си е всъщност пак съвсем строг режим.  Peace Като се свалят повечко килограми е хубаво да се направи тази почивка, за да се затвърди сваленото. След почивката режима може да се повтори.

# 316
didka:) мерси за отговора.

А този ориз в ден 2 ли се консумира? Аз нямам проблем да го ям неовкусен, защото много обичам ориз.

Аз днес ще хапна нещо непозволено, но с конкретна цел - плодов ден ми е, а се притеснявам за кърмата, затова ще хапна малко варено жито (защото е лактогонно). Дори и да съм на + след това, не ми е болка, защото не искам заради моите мухи в главата за отслабване да не мога да си кърмя детето. Така че не се хваля с прегрешение, нито смятам да обвинявам диетата, че не действала. Ако има други кърмили, които са изкарали цялата диета или кърмещи в момента, ще се радвам да споделите как е при вас. При мен засега като че ли няма промяна в количеството кърма с изключение след предишния плодов, когато на следващия ден малката целия ден ядеше от 2-те гърди (иначе хапва само от една). Затова днес ще включа и жито.

Неродена мома, мерси за отговора   bouquet

dagamer, аз кърмя и съм на диетата от 3 март, но я спазвам почти стриктно. В плодовия ден, който имах досега ядох само 2-3 банана, ябълки, портокали и 100 грама орехи. Не съм имала проблем с кърмата, но моето дете е на 9 месеца почти и го кърмя само вечер и през нощта когато поиска  Peace. Според мен, пробвай с повечко сурови ядки, те също спомагат за кърмата  Hug

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 15:18 от *helen*

# 317
  • София
Не съм правила тази диета, но съпругът ми беше решил да я спазва. Беше преди една година близо. Той е много принципен, спазваше си я стриктно и дори се случаше по празници да си яде портокалчета на масата, която беше отрупана с какви ли не неща. Не се отказа единствено от алкохола (Казваше, че нищо не пишело за алкохола Simple Smile). Резултатът: свали доста килограми - 8. Казаше, че и перисталтиката му е супер. Чувстваше се много добре. След това, обаче бавно и постепенно в рамките на няколко месеца си възвърна теглото, а той не е човек, който ще се тъпче. Прави я само веднъж, т.е. 3 месеца (90 дни). Казват, че трябвало да се повтори след почивка от няколко месеца. Може затова да няма траен ефект.

Написаното е пълен оксиморон. Няма такъв филм като "спазва диетата стриктно" и "не се отказа от алкохола".
Алкохолът е тотално забранен, не само от този режим, но и от повечето други диети.
А ако е продължил през почивката с високоградусовите напитки към храната не е чудно, че е върнал всичко.

# 318
Тити, както казах - свиква се. Въпреки че вече спя горе-долу в нощните часове, пак не си лягам преди 2-3, а ако вечерям след 19 часа вече направо ми става непоносимо тежко. Ще се справиш! Simple Smile Що се отнася за консервите - има ли допълнително добавена захар, каквото и да е, отива във ВД.
Благодаря! И за отговора за чушките (много ги обичам, но не всеки път имам време да си пека пресни), и за подкрепата! Знам, че ще се справя, нали ината ми е природен талант?! Wink Пък и при мен винаги е било така: ако 10-тина дни ям в едни и същи часове, после започвам да огладнявам точно в тези часове (а другото бе лакомия  Wink).
Благодаря ти още веднъж, I.v.a., и хубав ден ти желая!

# 319
Хайде и аз да дам отчет след втори воден /07.03/От водния -900гр,а след вчерашното пиршество,но поне с режимна храна затрих - от водния и даже + 200гр.

свалени      2-ри цикъл                                  От началото на 90ДД
кг                -2-3кг                                                   -8-9кг /кантара ми е механичен с него почнах от                начало,но вече се сдобих и с електронен/
талия            -5см                                                      -6см
ханш             -3см                                                      -9см
дясно бедро -3 см                                                     -5см
ляво бедро   -4см                                                      -6см  
Доволна съм .До поставената цел имам още 4-5 кг,но и 3 да сваля ще е супер.Много минуси на всички!

# 320
Тити, има печени чушки в буркани само с вода и сол - аз от тях ям, солта не ме притеснява толкова много, защото иначе се храня безсолно (не обичам).  Peace

# 321
  • Плевен
Аз като цяло няма да си позволя вечеря след 20,00 обещавам си от сега.Чак след днес разбирам ,че е много важно.А не бях го осъзнала до сега.
то аз по принцип ям веднага след работа ...т.е. 17,30 та е добре .
Но вече знам ,че Е проблем ако не спазя часа и ще слушам.  bouquet

# 322
Тити, има печени чушки в буркани само с вода и сол - аз от тях ям, солта не ме притеснява толкова много, защото иначе се храня безсолно (не обичам).  Peace
А можеш ли да ми кажеш някоя марка такива? Защото аз днес в 2 супермаркета изчетох всички буркани и навсякъде пише "захар" или пък "вода, подправки", а подправката може да е захар.
Ще ти бъда благодарна, че иначе трябва да я карам само на краставици, зеле и  моркови (за придружаващите зеленчуци имам предвид  в белтъчния и варивата).

# 323
  • Плевен
тити според мен трудно биха казали на захарта подправка най-вече заради  това ,че ако си диабетик ще те подведат .Затова захар или подсладител се изписват отделно. Peace

# 324
Тити, в момента вкъщи имам Arriva - печена капия - сол, вода и стабилизатор (разните му Е-та).  Има и много други такива. Виж в СВА, Кауфланд, Била, Пикадили - все съм намирала там.

# 325
Да споделя, че вчера и аз малко съгреших Embarassed Обаче като ме под пука приятелят ми толкова  сол ми натри на главата, че вече няма и да си помисля за изкушения. Истината е, че се чувствам много зле. Още се укорявам и смятам вече просто да отказвам на всеки( това ми е много трудно- видиш ли да не ми се обиди някой), но вече НЕ  Naughty За кафето аз преди го пиех с много захар и сметана, но правих една диета, която изцяло изключваше сладкото и просто спрях да слагам. Отначало направо не ми се пиеше кафе, но сега само по погрешка да пийна кафе със захар и  Sick Със всичко се свиква. Иначе днес за З 1 банан, за О 2 яйца на очи и  салата от моркови, а за вечеря мисля вместо яйца малко пиленце Embarassed
 П.С  още ме е страх от кантара  newsm43

# 326
  • На топло...
Пфуууууууууууууу Whistling!
Лоренка, къде се губиш Wink?

Приключих с детокса, доволно ми останаха кило и половина плюс от края на режима, нооо  Naughty от утре започвам отново 90ДД. Реших обаче и да постя, освен това  (като ще е манджа, нека да е с грозде Mr. Green) ще се постарая да изуча и правилата на класическото разделно хранене и доколкото е възможно да ги приложа. Аванта само на грешната вечеря мисля да си давам Flutter.
И така. Не смятам да съм ужасно строга към себе си, ще се постарая да се храня максимално здравословно и пълноценно.

Успех на всички, със или без втори закуски и междинни плодове (все пак са разрешени в книгата, да не се бърка със задължителни Laughing)!

ПП:Лорейнче, гледам чужди патенти публикуваш Grinning.

# 327
Здравейте момичета.Много прегрешения,много нещо,я се стягайте Naughty
Днес съм на протеини:
З-1/2 портокал
О-2 кренвирша+1 домат
В-2 кюфтета+1 краставица

# 328
  • Варна
Освен това, имам да свалям 9 килограма, а не 30 и смятам, че бих могла да си позволя тоя дребен "лукс".

Само мога да ти кажа, че си в грешка. Лукс сега ни най-малко ти трябва. Правих режима когато имах да свалям 30, правя го , когато имам да свалям 9. Ами с 30-то килограма беше по-лесно от сега. Сега луксове не си позволявам, че много, много трудна е борбата с последните килограми Hug
Отчитам плодов до тук, че после няма да имам време:
З: Круша и кафе
О: банан
СЗ: банан и краставица

# 329
Сериозно бе ,без сарказъм Crazy Хич не видях зор ,а се наядох добре.
Само не знам с количеството как съм,суров ориз сложих към 150 гр.За два пъти бива.Пък и да нямам минус - здраве да е ! Поне ще докажа на себе си ,че мога и на вълшебен ориз да карам Joy
Аз го консумирах с водата,леко топъл ,явно затова му хареса.
Ще видим довечера като е станал кокал студен дали ще съм толкова убедена във вкусовите му качества Crazy

Общи условия

Активация на акаунт