90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 783
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Хриска цитирам от 1ва страница "В белтъчния ден промеждутъкът между храненията за обяд и вечеря трябва да бъде минимум 4 часа."
Защо спазваш 5 ?

Сложила съм си един личен праг от +1 час в часовете, за да съм сигурна, че организмът ми ще се справи с храната. Искам да се отърва от храненето на често, затова го правя. Моя интерпретация, така че не се хващайте за нея, тъй или иначе съм млада и зелена наоколо  Laughing

# 301
И аз като останалите момичета обядвах бързо с вълшебния ориз Laughing
Но да ви кажа каква съм патка ooooh! Сварих ориза и зачаках да изстине.Сипах си в една чаена чаша за вечеря ,а останалото реших да ям на обяд - глад ме гони Crazy Сипах си малко - брай ,то вкусно Crazy Чаак като го изядох се сетих ,че трябваше и краставица.Затова още малко хапнах + добавена краставица .Дано да не съм объркала нещата.
Но трябва да призная ,че беше много приятно на вкус Joy

# 302

Видях някой беше писал, че било грешка, че вечерята се проточила между 20.00 и 20.20. Аз също се храня по 20 мин. понякога малко повече. Ям бавно. Какво му е грешното на това  newsm78

Часът е грешката, Хриска, часът.
Вечеря се ДО 20 часа, а не до 20.30 ч. и идеята е да се вечеря възможно най-рано, а не възможно най-късно.

Аз бях това. Много се старая да се вмествам в часовете, обикновено вечерям в диапазона 18,30-19,30ч. Веднъж пропуснах вечерята заради закъснение, на следващия ден бях на +.

# 303
  • Ямбол
Здравейте мили дами Simple Smile

З: мн тъпо я пропуснах
О: боб Simple Smile
В: Гръцки сърми /зелеви сърми с ориз/

# 304
  • Sofia
Но трябва да призная ,че беше много приятно на вкус Joy
Shocked Shocked Shocked

# 305
  • Отвъд алеята зад шкафа

На мен вече ми идва също да я пропускам, повдига ми се от банани, ябълки и портокали  Sick Толкова плодове не ми се събират да съм изяла за няколко месеца сигурно. Като започна да ям нещо упорито всеки ден и ми втръсва сериозно. Разнообразявам със сушени плодове. Надявам се тия плодове да не се окажат препъни камъка при мен.

# 306

Сарказъм?????? Моля те кажи, че е сарказъм!!!!  Joy

# 307
Искам да попитам може ли да овкусявам салата със сусамово масло? Бях си купила, защото четох някъде,ч е било мн полезно

# 308
з съм на гадния ориз днес. Не ми е лошо или нещо друго. Вчера все пак ядох и ядки Rolling Eyes Може би -са се дължи и на по- малките количества! На мен днес не ми се яде чак толкова както бях пощуряла вчера. За обяд изядох половин кафяна чашка такъв ориз и 1/2 краставица. Не е чаккккк такъв ужас смисъл като е топло се яде някак. Сложих и малко лимон! Чак вкусно обаче в никой случай не е!!!! Crossing Arms Naughty Довечера имам още толкова и пак 1/2 краставица. Мисля да си сложа обаче малко чубрица отгоре-съвсем мъничко(домашна)!

# 309
  • София

На мен вече ми идва също да я пропускам, повдига ми се от банани, ябълки и портокали  Sick

А защо ядеш само тези плодове?
В момента се продават и круши, помело, киви, манго, грейпфрути във всеки един магазин.

# 310
  • Отвъд алеята зад шкафа
И други плодове ям - киви, мандарини...но не си падам много по плодовете и това го установявам, когато трябва да ги ям ежедневно. Има ли възможност да се заместват със зеленчуци, или поне да се редуват?

# 311
Ей, успях да ви изчета, на порция гъби с ориз  Laughing, че тази сутрин махах по задачи и имах 8 страници материал за четене.
I.va., благодаря за линковете относно ранната вечеря! Това за хормоните е много добре обосновано! Та нали и мен като започнах преди 5 дни ме вълнуваше въпроса за часовете на хранене при нощните птици. И аз май надебелях най-много като размених деня и нощта. Не че сега не го правя, но по-умерено. (Какво да се прави като по-ползотворна ми е работата през нощта!)
Въпреки колебанията ми в началото, реших, че ще се придържам към тези часове, които повелява режима и вечерям към 19:00-19:30, за да приключа до 20:00. Е, 2 пъти чисто физически не успях да вечерям до 20:00, но не съм закъснявала след 21:00. Все още освирепявам от глад към 02:00, но устисквам. Предполагам, че скоро вече няма да е така. Все пак мноооооооого дълго време съм вечеряла към 02:00 и стомаха ми си казва думата в този час, но ще свикне и той с друг час, няма къде да иде. Даже като се стопли ще се наложи да изтегля вечерята към 17:00 - 17:30, защото сина ми ще иска да играе след дет.градина навън до по-късно. Тъкмо ще съм свикнала вече.  Grinning
Аз след вчерашния режимен белтъчен (с повечко хляб) съм -100гр. и общо за 5 дни -2,2кг.
По въпроса за прегрешенията тук се е развихрил голям спор. Лично аз се опитвам да не правя компромиси, защото днес - това ще си позволя, утре - онова ще си позволя, и накрая ще се окаже, че не съм на никакъв режим. Това важи за мен - такава, каквато се познавам. Друго нещо са неволните прегрешения като например днес една от клиентките ми ме почерпи шок.бонбон, аз посегнах, но навреме се усетих и отказах, а можеше и да не се усетя в момента и да го лапна. А другото ми неволно прегрешение е, че почти веднага след храна, посягам към водата. Незнам как да се справя с това, че съм една жаба дето хич не може да търпи без вода и като се нагълтам чак тогава се усещам, че трябва да чакам 30мин.
И понеже съм прекалено многословна (по природа), спирам дотук с моите разсъждения и се отчитам за днес (ден шести) с 1 банан за закуска, за обяд -1 голяма порция гъби с ориз, 3-4 маслинки и 1 краставица, а за вечеря - праз с ориз, а може и малко от обедните гъби с ориз.

А, от много приказки щях да забравя, че имам въпрос. Може ли печена чушка от консерва в белтъчен и варива да ми е зеленчука или понеже има малко захар, трябва да е само във ВХД?

Хубав и ЛЕК ден на всички!

# 312

Видях някой беше писал, че било грешка, че вечерята се проточила между 20.00 и 20.20. Аз също се храня по 20 мин. понякога малко повече. Ям бавно. Какво му е грешното на това  newsm78

Часът е грешката, Хриска, часът.
Вечеря се ДО 20 часа, а не до 20.30 ч. и идеята е да се вечеря възможно най-рано, а не възможно най-късно.

Аз бях това. Много се старая да се вмествам в часовете, обикновено вечерям в диапазона 18,30-19,30ч. Веднъж пропуснах вечерята заради закъснение, на следващия ден бях на +.

Дам, извинявай - грешно съм разбрала посланието, че едва ли не си се хранила дълго време, затова се учудих Simple Smile

# 313
Не съм правила тази диета, но съпругът ми беше решил да я спазва. Беше преди една година близо. Той е много принципен, спазваше си я стриктно и дори се случаше по празници да си яде портокалчета на масата, която беше отрупана с какви ли не неща. Не се отказа единствено от алкохола (Казваше, че нищо не пишело за алкохола Simple Smile). Резултатът: свали доста килограми - 8. Казаше, че и перисталтиката му е супер. Чувстваше се много добре. След това, обаче бавно и постепенно в рамките на няколко месеца си възвърна теглото, а той не е човек, който ще се тъпче. Прави я само веднъж, т.е. 3 месеца (90 дни). Казват, че трябвало да се повтори след почивка от няколко месеца. Може затова да няма траен ефект.

# 314
Тити, както казах - свиква се. Въпреки че вече спя горе-долу в нощните часове, пак не си лягам преди 2-3, а ако вечерям след 19 часа вече направо ми става непоносимо тежко. Ще се справиш! Simple Smile Що се отнася за консервите - има ли допълнително добавена захар, каквото и да е, отива във ВД.

Общи условия

Активация на акаунт