90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Тити, в момента вкъщи имам Arriva - печена капия - сол, вода и стабилизатор (разните му Е-та).  Има и много други такива. Виж в СВА, Кауфланд, Била, Пикадили - все съм намирала там.

Благодаря, I.v.a.! Абе аз уж точно в СВА бях днес и там имаха всякакви консерви Арива, а защо не видях без захар  Thinking Или е нямало капия на Арива, или аз не съм я видяла. Но пък този път купих със захар, защото утре ми е ВХ и смятам да си хапна пица с повечко чушки  Laughing

тити според мен трудно биха казали на захарта подправка най-вече заради  това ,че ако си диабетик ще те подведат .Затова захар или подсладител се изписват отделно. Peace

Благодаря и на теб, havaiskoto_dupe за отговора, ще го имам предвид! Но като нямам вяра хич на етикетите на родните производители, все имам едно на ум.

В Била и Кауфланд често виждам различни консерви на щандовете за диабетични продукти, които са без захар.
Лютеница най-вече, на Дерони е.

Много благодаря и на теб,Хриска, ще поръчам на мъжа ми утре след работа да търси в Била, че това с лютеницата съвсем ми хареса - идеална салатка за мен! Че хич не си падам по зелениите (освен зелето), разни броколи, брюкселско зеле са ми ужасни на вкус и хич не ги обичам. Та си търся подходящите салати, които да ям с кеф. Но тази лютеница без захар и чушките без захар + любимите ми краставици + зелето и морковите ще ми разнообразят зеленчуците.

Много ви благодаря. момичета!!! Много сте отзивчиви!!! Hug

# 376
тити_75, защо не включиш и ряпата (бялата е много сочна), и червеното цвекло?
Темата днес ми напомня на една колежка, уж на нашия режим - вчера, във въглехидратния си ден, си хапна на обяд сладко-сладко 2 кебапчета с млечна салата + парче чийз кейк, а днес - на плодов, щяла да има гости и да хапне "цър-пър, защото то си е човещинка"  Joy В същото време сваля килца, но тя наистина има много за сваляне. В някой предишен плодов си била надробила хляб в буркан консервирани домати, защото "много й било пристъргало"  hahaha

# 377
Малиии, тука става по-интересно и от турска сапунка!!  Laughing Драма, екшън, сълзи и бой!!  Laughing

Тити, аз ти говорех за буркани, не за консерви - на различни щандове са. Поне в СБА при нас.

# 378
Утре съм на ориз ама може ли да с мазнина или трябва без?

# 379
Малиии, тука става по-интересно и от турска сапунка!!  Laughing Драма, екшън, сълзи и бой!!  Laughing

Тити, аз ти говорех за буркани, не за консерви - на различни щандове са. Поне в СБА при нас.
Да де, аз под консерви имам предвид всякакъв вид консерви, нали и бурканирането (каква дума измислих само!) е вид консервиране.  Laughing
Аз турски сапунки не съм гледала, ама тук наистина стана бойно поле!

# 380

Ако ще спазваш рецептата за ориза на Савчето , то трябва да е сварен без никакви подправки и мазнини . Peace
Аз днес го сварих без мазнина , но добавих към него мъничко сол и повечко чер пипер .
Просто много обичам лютото  Simple Smile , в ковбинация с оризчето хапнах и люти чушлета  Embarassed
Дано само да може според диетата Rolling Eyes

# 381
  • София

Ако ще спазваш рецептата за ориза на Савчето , то трябва да е сварен без никакви подправки и мазнини . Peace
Аз днес го сварих без мазнина , но добавих към него мъничко сол и повечко чер пипер .
Просто много обичам лютото  Simple Smile , в ковбинация с оризчето хапнах и люти чушлета  Embarassed
Лютото не е забранено, напротив, пише, че всякакви експерименти с подправки се толерират.  Peace

# 382
тити_75, защо не включиш и ряпата (бялата е много сочна), и червеното цвекло?
Ей, момичета, ама много сте отзивчиви наистина! Благодаря! Червеното цвекло не ми харесва много, а бялата ряпа я харесвам, но ми дразни стомаха и мога да си позволя по-рядко и в малки количества!  Simple Smile Имам капризен стомах - подувам се мнооооого от зелении, от зелето - също (но от него бързо ми минава подуването), та с този режим се надявам и този си проблем да реша.

# 383
Дъгичка, ако обичаш ти успокои тона и без а и б ........
Значи време нямаш да прочетеш, а време да пишеш и да чакаш някой да напише за 100-тен път едно и също нещо имаш, А?
По принцип съм много спокоен човек, но нещо тези дни с тоя ориз и с тези постове кой какво бил прегрешил, как всеки ден прегрешава, ма свалил САМО 4 килограма за 10 дни ................. ами айде моля ви се .......... бетер от малките деца сте ................ Спирам да коментирам вече тези въпроси, че много ми завря канчето!!!

"Офффффффффф, аман с тоя ориз вече" - съобразявай се малко, не съм ти в къщи. Едно "а" даже не мисля, че отговаря достатъчно на твоя тон!!!!
Нищо не съм чакала. Първият ми въпрос на 5 стр. беше различен, исках съвет за приготвяне на рецепта.
Та в тази връзка, влизам темата, чета последната страница, ако има нещо което ме интересува, поглеждам последните 3-4 , информация за ориза не намерих, затова попитах. Като ти е такъв проблем, подмини поста ми. И какво ти завира канчето от глупости не мога да разбера! И да, нямам време за ви чета, интересувам се от собственото си тегло, собствения си режим и как той върви при мен, въобще не ме трогва кой какво съгрешил и защо.. Като, че ли на вашите задни части се лепи....
 ooooh!

# 384

Лютото не е забранено, напротив, пише, че всякакви експерименти с подправки се толерират.  Peace

Не за този ориз,мисля да си направя ориз с гъбки и затова питам дали трябва да си го правя без олио,защото за пръв път ще ям откакто съм на диета.Обикновенно го правя като го запържвам първо,сега как трябва да е?

# 385
Аууу, как ми къркори стомаха не е истина. За първи път от както правя режима, чувствам глад. Ама аз оня ориз съвсем спартански го ядох - без сол, без подправки, а на вечеря и без краставица. Може би много го изварих, ама беше като сдъвкана и изплюта каша, гадничко така.  Laughing Ама сега си пия водичка и стискам зъбки, въпреки че брат ми като най-големия гад се разхожда нагоре-надолу с шоколади разни.  Laughing

А като гледам тия караници, така ми се ядат пуканки.......  Laughing

# 386
Дъгичка, с този тон и това отношение, аз с удоволствие ще ти подминавам постовете и въпросите. Така де, що пък ние да се интересуваме от собствения ти режим, че да ти отговаряме на въпросите. Намери си сама отговорите.

# 387
Дъгичка, с този тон и това отношение, аз с удоволствие ще ти подминавам постовете и въпросите. Така де, що пък ние да се интересуваме от собствения ти режим, че да ти отговаряме на въпросите. Намери си сама отговорите.

Да, аз точно с този тон съм питала.  Flutter

# 388
Аууу, как ми къркори стомаха не е истина. За първи път от както правя режима, чувствам глад. Ама аз оня ориз съвсем спартански го ядох - без сол, без подправки, а на вечеря и без краставица. Може би много го изварих, ама беше като сдъвкана и изплюта каша, гадничко така.  Laughing Ама сега си пия водичка и стискам зъбки, въпреки че брат ми като най-големия гад се разхожда нагоре-надолу с шоколади разни.  Laughing

А като гледам тия караници, така ми се ядат пуканки.......  Laughing
Joy ех, че класика! Пуканки и филм!  Joy

# 389
Момичета много сериозно гледам на диетата и прегрешенията ми са две до тук ,и се надявам трето да няма ,едното ми прегрешение просто беше ,че си опитах една хапка от вечерята ,а днешното беше наистина свинско ,но се надявам и последно ,така че утре почвам без прегрешения и оплаквания след това .Съжалявам ако съм ви натоварила с нещо . Hug

Общи условия

Активация на акаунт